Profile picture of ‌.‌ سربازگمنام‌
واقعا خنده داره بخوام حرفی بزنم از وضعیت فعلی نظام و کشور ، ترجیح میدم منتظر بمونم تاقالیباف کودتاش رو تکمیل کنه و مثل پوتین قهرمان بازی دربیاره و مردم سرنگونش کنن و بریم برای دوره ی رفراندوم و باز گشت شخصی که تنفر شدیدی ازش دارین .باعث و بانیش مهره های موساد از جمله محمد باقر قالیباف و الیاس....
1 MB

Profile picture of ‌nobody‌
رفیق:اگه موقع تشبیع اقا برعنداز ببینی چیکار میکنی؟من:
2 MB

Profile picture of ‌شاهین‌
#کاسبان_تحریم، خود دولت #روحانی بود آژانس حتی از مراکز نظامی ایران هم بازدید کرده
3 MB

بیان امام شهید درمورد مذاکرات با دشمن
4 MB

@sndi13533 July 2026
آیا در ایران تنها تصمیم ساز و مجری تصمیمات برای اداره ی ایران سپاه پاسداران است؟
6 MB

@sndi13533 July 2026
نظر استاد رجبی دوانی در مورد سخنان معاون #پزشکیان #قائم_پناه
5 MB

@sndi13533 July 2026
آیا تغییر نظام جمهوری اسلامی بدون رفراندوم در راه است؟!https://eitaa.com/kriyaassess/66929
eitaa.com

ایتا - علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

8 MB

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
@seyedqomi1102 July 2026
اتحاد حول رهبر انقلاب معنا دارد. احسنت به آقای قالیباف عزیز. ان شاءالله در عمل هم بیشتر نظاره‌گر این مطلب باشیم.🎥قالیباف: وظیفه دارم برای همه مردم ایران با هر سلیقه و دین، نوکری کنم🔹ما وظیفه داریم مشکلات اقتصادی را حل و امنیت کشور را تامین کنیم.🔹امروز بیش از هرچیز وحدت برای ما مهم است.🔹ا…Show more
3 MB

@sndi13532 July 2026
چرا ایران در چنین وضعیتی گرفتار شده؟
1 MB

@sndi13532 July 2026
علاقه ی #پزشکیان به ۸ساله کردن ریاست جمهوری خود
2 MB

@sndi13532 July 2026
#پزشکیان: اگر من اشتباه کردم من را محاکمه کنید.
3 MB

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
@SM_ghaffari2 July 2026
🚨چه کسی مردم ایران را گرسنه خطاب کرد؟! (قبل از مسئولین امریکایی)🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤کانال #خورشید_مغرب در ایتا(اصلی)، بله، روبیکا:@westsun_ir
2 MB

Profile picture of ‌محمد مهدی رضائی‌
@mahdirz19802 July 2026
🔻سورپرایز #پهلوی چی ها🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1 MB

Profile picture of ‌اشکانـ اسماعیلی‌
@ashkan__30701 July 2026
ما که نخواهیم بود در آن روز ولی شماها ان شا الله در جریان حوادث و جزئیاتِ نوشته و یادداشت های این روزها قرار بگیرید،خواهید دید این تجربه ما از کجا حاصل شده❤️‍🩹ای خداااا
3 MB

Profile picture of ‌ستیزمدیا | setizmedia‌
@setizmedia1 July 2026
حرامی بودن یعنی چه؟
947 KB

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
هموطنهیچکسی درهیچ لباسیچه سر،دار سپاه،امیر ارتش،حجت الاسلام،ایت الله،رییس مجلس وقوه قضا و..نباید مصون از انتقاد باشه مانمیتونم حرف ودستورنائب امام زمان رو بزاریم کنار ببینم فلان سردار وامیریا پزشکیان،یا نماینده ولی ،فقی،امام جمعه،نماینده مجلس،چی میگه بگم چشم!#اطاعت_از_ولی_واجبه#حکم_ولی_ولی_ندارد
18 MB

Profile picture of ‌محمد میرزائی‌
@mirzaei_ir1 July 2026
واقعا این حد از سیاسی‌بازی هنر می‌خواهد که خودت (@Ghalibaf) در صداوسیما علنا بگویی قرار نیست حتما خرید غلات از آمریکا انجام شود، از آن طرف مشاورانت این‌طرف آن‌طرف #خرید_غلات_آمریکایی را عادی‌سازی کنند!چرچیل کی هستی شما؟ چرچیل فقط برای مردم ایران؟!https://virasty.com/mirzaei_ir/1782422040758322825
3 MB
می‌گویند: «چون قبلا هم #غلات_آمریکایی را با واسطه می‌گرفتیم، حال هم می‌خواهیم دوباره همان کار را کنیم دیگر!»خب قبلا هم اشتباه می‌کردید و باید جلویش را می‌گرفتید!اکنون هم که خدا اجبارا مسیری را باز کرده که جلوی این اشتباه را بگیرید، باز چرا می‌خواهید دنده عقب بگیرید؟!