مراقب کلاهبرداری مجازی با نام دارو معجون وکرم و... باشیددارویی که مورد تایید سازمان غذا دارو نیست کلاه برداریهروغن ودارو استفاده میکنی بعد سرطان پوست وسرطان تناسلی میگیری ها!#کلاهبرداری #افزایش_قد#روغن_رویش_مو#کرم_جوان_سازی#تبلیغات_دروغ#دارو_مکمل
@FarzinFatemiyoun6 تیر 1405مراقب کلاهبرداری مجازی با نام دارو معجون وکرم و... باشیددارویی که مورد تایید سازمان غذا دارو نیست کلاه برداریهروغن ودارو استفاده میکنی بعد سرطان پوست وسرطان تناسلی میگیری ها!#کلاهبرداری #افزایش_قد#روغن_رویش_مو#کرم_جوان_سازی#تبلیغات_دروغ#دارو_مکمل
@Ferdous_dadsetan26 خرداد 1405تحریم و توافق، دو لبه یک قیچی در حوزه سلامت هستند. در هر توافقی، صیانت از حق دسترسی به دارو و فناوریهای نوین پزشکی باید در اولویت باشد. احقاق شروط حداکثری یعنی تضمین سلامت پایدار جامعه.#شروط_رهبری#سلامت_جامعه
@M_pakseresht25 خرداد 1405تولدت مبارک پاره تنم!❤️برام کیک تولد گرفتی و غافلگیر و خوشحالم کردی.سال بعدش خودت نبودی، پیش مون، که جبران کنم!خیلی زود رفتی، داداش خوب و باغیرتم!فردا تولدته، ولی نیستی کیک تولد برات بیارم و خوشحالت کنم.🎂نزدیکت نیستم که بیام بهشت زهرا.خیلی سخته نبودنت!خیلی سخته ندیدنت!
@aedb_ir19 خرداد 1405فروش اینترنتی مکمل در انحصار چند داروخانهبررسیها نشان میدهد که تعداد محدودی از داروخانهها به صورت اینترنتی فعال هستند و داشتن تارنمای اختصاصی عامل این انحصار شده است.
@Ahvazagah12 خرداد 1405🏥بزرگترین بیمارستان تخصصی درمان سرطان در غرب آسیا با عنوان «انستیتو کانسر» در تهران به بهرهبرداری رسید.#انستیتو_کانسر#سرطان#سلامت#تهران#پزشکی#اهواز_آگاهــــــــــــ📡 پایگاه خبری اهواز آگاه | @AhvazAgah…Show more
@Dr_MohammadZamani11 خرداد 1405۱. حسین روازاده۲. حسین خیراندیش۳. عباس تبریزیان۴. احمد سوزنچیتو این بازارِ مکّارهٔ درمان، این چهار نفر بارها از طرفِ وزارت بهداشت و نظامپزشکیِ استانها بهعنوان متخلف و اِخلالگرِ پزشکی و درمان معرفی شدن.گوهرِ سلامتیات رو الکی بازیچهٔ دستِ هر کسی نکن♥️منبع: یه جستوجوی ساده تو گوگل و خوندن…Show more
@Dr_HamedFazeli8 خرداد 1405DNAنقشه گم شده وجود#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#وجود#نقشه#گمشده…Show more
@alborz_stable_income8 خرداد 1405پزشکان و بورس نسخه ای برای سلامت و رشد دارایی های بلندمدتلینک متن کامل:https://ble.ir/alborz_stable_income/4655627251415270651/1780069024837
@DrBijanGhanavati27 اردیبهشت 1405بحران دارو در #اروپا در پی جنگ ایرانخبرگزاری #ریپورت به نقل از #لاتریبون #فرانسه نوشت:کمبود #دارو به اختلال در زنجیره تأمین صنعت #داروسازی مرتبط است؛ صنعتی که اروپا ۸۰٪ به #چین و #هند وابسته است و در آنجا نیز به دلیل افزایش قیمت #نفت و #گاز، این بخش بیثبات شده است. کاهش سرعت مسیرهای #حملونقل ه…Show more
@MSafariofficial25 اردیبهشت 1405🔵 دانشمندان اولین اسپری بینی برای محافظت سریع از مغز پس از سکته مغزی را توسعه دادند▪️ دانشمندان در هنگکنگ نخستین اسپری بینی جهان را ساختهاند که با رساندن مستقیم داروی محافظ مغز، بلافاصله پس از سکته از سلولهای مغزی محافظت میکند. این اسپری با عبور از مسیر بینی به مغز، سد خونی مغزی را دور میزند…Show more
@Nafiseh_Hemmati22 اردیبهشت 1405هر نوزادی که در ایران متولد میشود، برای ۵۶ اختلال متابولیک، بهطور رایگان، غربالگری میشود.تکنولوژی پشت این کار؟ هستهای. ساختهشده توسط دانشمندان ایرانی. ایران یکی از تنها ۵ کشور جهان است که این کیتها را تولید میکند. این فقط یک نمونه از فناوری هستهای صلحآمیز ماست.
@user17763309404021 اردیبهشت 1405سلام من اصلا اهل نوشتن و پست گذاشتن نیستم اونم تو همچین جایی ولی امروز رفتم دکتر و دو قلم داروی من که برای شش ماه هست شد ۱۲میلیون ویه عده میگن گرانی ها عمدی و برای نا امید کردن مردمه...کمی تأمل و تعقل
@faramedia20 اردیبهشت 1405
@Sunson_ir20 اردیبهشت 1405رفتم برای مامانبزرگم دستگاه فشارسنج بخرم، فروشنده باحالی بود و یه مدل بهم معرفی کرد، گفتم نه گرونه، یه مدل دیگه اورد، گفتم از اینم ارزونتر لطفا، گفت از این ارزونتر یه مدل دارم فرقی براش نداره فشارت چند باشه و همیشه ۱۲ روی ۸ رو نشون میده. :))
@Risknews18 اردیبهشت 1405
@Dr_HamedFazeli16 اردیبهشت 1405یک انقلاب پزشکی در آینده نانو رباتها در بدن انسان است .این کتاب برای آینده پژوهان پزشکی و رباتیک توصیه میشود.#حامدفاضلی#کتاب#نویسنده#انتشارات_آفتاب_گیتی#نانو#رباتها#پزشکی…Show more
@DrSMoghtaderi16 اردیبهشت 1405🔸هشدار! هشدار درباره «ابردوا» / داروی جعلی در کمین سلامت مردم🔹سازمان غذا و دارو با اعلام شناسایی گسترده تخلفات در فضای مجازی، نسبت به عرضه محصولات تقلبی با عنوان «ابردوا» هشدار داد و تأکید کرد این فرآوردهها فاقد هرگونه مجوز و پشتوانه علمی هستند.