@SENDERK_inlin1 May 2026
@Glasses_media30 April 2026در #سفر_حج علاوه بر استطاعت مالی، امنیت، سلامتی و زمان مطرح است...#آینده_کشور را به آزادی حجاج گروگان گرفته شده گره نزنید!
@seyedee56730 April 2026
@art_esfahan29 April 2026راه گم کرده دلم آقا پناهم میشوی؟در میان کوچهها رَهآشنایم میشوی؟#امام_رضا
@Sama_lashgari29 April 2026خودت میدونی چقدر دلم برات تنگ شده...بیشتر از خودم از دلم خبر داری آقا💔بذار بیام پیشت آروم شم، امام رضا جونم...تولدتون مبارک🤍✨
@banooy_mojahed29 April 2026رسیدم تا حرم، گویی کسی میگفت در گوشمبیا ای خسته از دنیا که من باز است آغوشم#امام_رضا
@Amirreza_vahedi11029 April 2026ای ضامن آهو! دل من هم امان بدهبر قلب خستهام نفسی آسمان بدهدر زیر سایهات همه آرام میشوندمن را که خستهام، به نگاهت نشان بده#امام_رضا #ولادت #آستان_قدس_رضوی
@seyedee56729 April 2026از قشنگی های حرم امام رضا:)))
@Ali_bakhshi28 April 2026ای راهب کلیسا دیـگر مــزن به نـاقوسخاموش کن صدا را، نقاره میزند طوسآیا مسیح ایران کــم داده مرده را جانجانی دوبــاره بردار با ما بیا بـه پابـوسآنجــا که خــادمینش از روی زائرینشگَرد سفــر بگیــرند با بال نــاز طاووس
@Mojtaba_khodayi28 April 2026#امام_رضا (علیهالسلام)و آنجا که آمد و شد خیل ملائک استکنجی گزین و تا به قیامت مُقام کن
@Sire_salehan28 April 2026امام رضا علیه السلام یگانه مایه کمک و معونه و پناهگاه افراد مضطر از این امت می باشند اعم از شیعیان و غیر آنها....+ روح مجرد، ص ۲۳۹ | #علامه_طهرانی رضوان الله علیه#سیره_صالحان #امام_شناسی #امامت #امام_رضا #حضرت_رضا #توسل #شیعه
@Aristocraticfamily28 April 2026
@M_soleimani008528 April 2026🥀تازه یادمان می آید کهبه پنجره فولاد دخیل بسته بودیو در اینهمه هیاهواز ضامن آهو ضمانتی گرفتیبه وسعت برات شهادت🥀آقا مصطفی🥺
@Iman_haraeini_coach28 April 2026پیشگویی،پیش بینی اسمشو هرچی دوست داشتید بذارید،ولی بهتون قول میدم اگر فرمون رو از دست این وفاقیون اصلاحاتی(#منافقین)نگیرید،اول آتش بس میکنند،بعد تنگه رو باز میکنند،و بعد هسته ای رو به حراج میگذارند،با همان شعار مردم فریبه:(همه چی تحت نظر رهبری)اگر نشد،آب دهان تو صورتم بندازید#فتنه_مسئولین #حج