Profile picture of ‌'خُـودِمُـونِیـ'‌
@khodmoni_m23 اردیبهشت 1405
_نفسی‌که‌بی‌تُ‌باشدبرودکه‌برنگردد.../¹²⁸🕯️

Profile picture of ‌ماکان خلیقی‌
@MakanKhalighi23 اردیبهشت 1405
۲۵ ذی‌القعده؛ روز دَحوُالارض 🌿در تقویم معنوی اسلام، بیست‌وپنجم ذی‌القعده یادآور روزی بزرگ است؛ روزی که به «دحوُالارض» شناخته می‌شود. در روایات آمده است که در این روز، زمین از زیر خانه کعبه گسترده شد و خشکی‌ها پدیدار گشتند؛ گویی جهان برای زندگی انسان آماده شد و رحمت الهی بر زمین جاری گردید.دحوُال…Show more

Profile picture of ‌زَزَر‌
@The_zahra11023 اردیبهشت 1405
شاه ایران تا ابد شمایی اید .ای شمس الشموس ..💛

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس‌
@Khademalabas23 اردیبهشت 1405
امشب آخرین شبی بود که در جوار این پرچم مقدس بودم...یه حس دلتنگی خاصی کل وجودمو گرفته که فردا این پرچم قراره نباشه. انگار یه تیکه از وجودم داره سفر بی‌بازگشت می‌ره. کاش دوباره شب اول محرم به تور هم بخوریم...- بازم به یادتون بودم.ایشالا خدا قبول کنه از بنده حقیر -
امروز به لطف خانواده یکی از شهدا،این توفیق نصیب بنده شد که ساعاتی در جوار پرچم مقدس حرم حضرت ابوالفضل العباس باشم.بنده حقیر برای همه شما عزیزان[حتی کسانی که با من مشکل یا کدورتی دارند]دعا کردم و به نیابت از همگی زیارت عاشورا خواندم؛ان شاء الله که موردقبول حضرت حق واقع شود🤲- مخلص شما امیرحسین

Profile picture of ‌سید محسن سجادی‌
@SEYEDS1222 اردیبهشت 1405
پس از #مرگ میهمان سفره ی خود هستیم بعد از مرگ دست پخت خودمان را مقابل ما می گذارند.

@Khademalabas21 اردیبهشت 1405
در جوار حرم حضرت علی بن موسی الرضا علیه‌السلام شاه خراسان در روز شهادت‌شان[به روایتی]

Profile picture of ‌عباس پناه‌
@A_panah21 اردیبهشت 1405
هدفِ والاعزمِ خود جزم نما بر هدفِ والایتمطمئن باش که از کف ببرد بالایتبا صداقت و متانت بپیوند به خلقکه هزاران خریدار بخرد کالایت#عباس_پناهhttps://shereno.com/3534/3376/38698.html

Profile picture of ‌محمد رضا مُکاری زاده‌
@mr_mokarizadeh21 اردیبهشت 1405
#آمریکا و #فرانسه و #انگلیس چه منافعی در آبهای #خلیج_فارس دارند که تا پای #دخالت #نظامی و #جنگ هم می‏خواهند آن را حفظ کنند؟چه #خوب است که #بعض #سرانِ سرسپرده کشورهای #اسلامی به اربابان و #خدایان زر و زور و تزویر خود، این نکته را جدی گوشزد کنند که این قدر از #منافع خود در خلیج فارس سخن نگویید[ادامه]

Profile picture of ‌محمد مهدی یوسفی‌
@m_yousefi7220 اردیبهشت 1405

Profile picture of ‌عباس پناه‌
@A_panah20 اردیبهشت 1405
من شاکرِ خدای محمد(ص) و عترتمچون پیروِ دینِ رسولِ پاک فطرتماز دشمنانِ احمد(ص) و حیدر (ع) و فاطمه (س) صوم و صلات و حج و زکاتش به حیرتم#عباس_پناهhttps://shereno.com/3534/3310/38765.html

Profile picture of ‌ماهور🌝:)‌
@seyedee56720 اردیبهشت 1405
کینه‌دارد زمحبان‌علی‌قوم‌یهود❤️‍🔥

@seyedee56719 اردیبهشت 1405
اگر تمام ِجهان خویش را امام بدانند ؛زمین جز عـلـي و آل ِاو  خلیفه ندارد !

@seyedee56719 اردیبهشت 1405
اَز‌تَنهاییِ‌راهِ‌سَعادَت‌نترسید : ) ❤️‍🔥.

Profile picture of ‌علی فندرسکی‌
@Alikian11019 اردیبهشت 1405
چای حرم که نیست! اما خداروشکر توی شههرامون چای حضرتی رسم شبونمون شده و حال وهوای حرم میده....

Profile picture of ‌🇮🇷 ℛℯ𝒴ℎ𝒶𝓃‌
@majnonn_hosein19 اردیبهشت 1405
ایام فاطمیه 1 جمادی الثانیه 14471 آذر 1404
Profile picture of ‌نهنگ‌تنهآ‌
نهنگ‌تنهآ

@Whale52Hz  •  4 اردیبهشت 1405

عکس از کربلا برام بفرستین 🙏🏻

Profile picture of ‌ترنم رضایی‌
@Ssamaaa19 اردیبهشت 1405
اینجا…جاییست که نور آرام از آسمان می‌ریزدو دل، بی‌اختیار سبک می‌شود… السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا(ع)پناهی که هر بار آدم راShow more

@Khademalabas19 اردیبهشت 1405
امروز به لطف خانواده یکی از شهدا،این توفیق نصیب بنده شد که ساعاتی در جوار پرچم مقدس حرم حضرت ابوالفضل العباس باشم.بنده حقیر برای همه شما عزیزان[حتی کسانی که با من مشکل یا کدورتی دارند]دعا کردم و به نیابت از همگی زیارت عاشورا خواندم؛ان شاء الله که موردقبول حضرت حق واقع شود🤲- مخلص شما امیرحسین

@Khademalabas18 اردیبهشت 1405
از چه بنشستید با ما خاکیان تیره روز؟ ای چراغ عرشیان،خورشید رخسار شماامام رضا! سرخط آزادی خلق استدر دست کسی کز دو عالم پا کشید و شد خریدار شما...

Profile picture of ‌Mojtaba Khodayi‌
@Mojtaba_khodayi17 اردیبهشت 1405
#شب_زیارتی‌شما که به مقصد رسیدید و در آغوشِ ارباب آرام گرفتید، شب جمعه ای یاد ما هم باشید آقا جان ... 💔

Profile picture of ‌زهرا ف🌸✨️‌
@Zahra_fahmideh17 اردیبهشت 1405
#اولین_ویراستسلام دوست خوب من🫠❤️‍🩹》همیشه اولینی وجود دارد واولین من اینگونه دوست داشتم باشد..از ۳ومین هفته(نذر کردم ۴۰ هفته برم پابوس آقا اونم چهارشنبه ها) زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) اگر دوست داری هفته ی بعد کنار ضریح آقاجون یادت کنم اسمتو این زیر کامنت کن بازنشر هم امتیاز ویژه است😁