_نفسیکهبیتُباشدبرودکهبرنگردد.../¹²⁸🕯️
@MakanKhalighi23 اردیبهشت 1405۲۵ ذیالقعده؛ روز دَحوُالارض 🌿در تقویم معنوی اسلام، بیستوپنجم ذیالقعده یادآور روزی بزرگ است؛ روزی که به «دحوُالارض» شناخته میشود. در روایات آمده است که در این روز، زمین از زیر خانه کعبه گسترده شد و خشکیها پدیدار گشتند؛ گویی جهان برای زندگی انسان آماده شد و رحمت الهی بر زمین جاری گردید.دحوُال…Show more
@Khademalabas23 اردیبهشت 1405امشب آخرین شبی بود که در جوار این پرچم مقدس بودم...یه حس دلتنگی خاصی کل وجودمو گرفته که فردا این پرچم قراره نباشه. انگار یه تیکه از وجودم داره سفر بیبازگشت میره. کاش دوباره شب اول محرم به تور هم بخوریم...- بازم به یادتون بودم.ایشالا خدا قبول کنه از بنده حقیر -
@Khademalabas21 اردیبهشت 1405
@A_panah21 اردیبهشت 1405هدفِ والاعزمِ خود جزم نما بر هدفِ والایتمطمئن باش که از کف ببرد بالایتبا صداقت و متانت بپیوند به خلقکه هزاران خریدار بخرد کالایت#عباس_پناهhttps://shereno.com/3534/3376/38698.html
@mr_mokarizadeh21 اردیبهشت 1405
@A_panah20 اردیبهشت 1405من شاکرِ خدای محمد(ص) و عترتمچون پیروِ دینِ رسولِ پاک فطرتماز دشمنانِ احمد(ص) و حیدر (ع) و فاطمه (س) صوم و صلات و حج و زکاتش به حیرتم#عباس_پناهhttps://shereno.com/3534/3310/38765.html
@seyedee56719 اردیبهشت 1405
@Alikian11019 اردیبهشت 1405
@majnonn_hosein19 اردیبهشت 1405ایام فاطمیه 1 جمادی الثانیه 14471 آذر 1404عکس از کربلا برام بفرستین 🙏🏻
@Khademalabas19 اردیبهشت 1405امروز به لطف خانواده یکی از شهدا،این توفیق نصیب بنده شد که ساعاتی در جوار پرچم مقدس حرم حضرت ابوالفضل العباس باشم.بنده حقیر برای همه شما عزیزان[حتی کسانی که با من مشکل یا کدورتی دارند]دعا کردم و به نیابت از همگی زیارت عاشورا خواندم؛ان شاء الله که موردقبول حضرت حق واقع شود🤲- مخلص شما امیرحسین
@Khademalabas18 اردیبهشت 1405از چه بنشستید با ما خاکیان تیره روز؟ ای چراغ عرشیان،خورشید رخسار شماامام رضا! سرخط آزادی خلق استدر دست کسی کز دو عالم پا کشید و شد خریدار شما...
@Mojtaba_khodayi17 اردیبهشت 1405#شب_زیارتیشما که به مقصد رسیدید و در آغوشِ ارباب آرام گرفتید، شب جمعه ای یاد ما هم باشید آقا جان ... 💔
@Zahra_fahmideh17 اردیبهشت 1405#اولین_ویراستسلام دوست خوب من🫠❤️🩹✋️✨️》همیشه اولینی وجود دارد واولین من اینگونه دوست داشتم باشد..از ۳ومین هفته(نذر کردم ۴۰ هفته برم پابوس آقا اونم چهارشنبه ها) زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) اگر دوست داری هفته ی بعد کنار ضریح آقاجون یادت کنم اسمتو این زیر کامنت کن بازنشر هم امتیاز ویژه است😁