Profile picture of ‌آیات کریمه‌
@ayatekarimeh29 اردیبهشت 1405
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه بلدبِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِلَا أُقْسِمُ بِهَٰذَا الْبَلَدِ ﴿١﴾قسم می خورم به این شهر، (۱)وَأَنْتَ حِلٌّ بِهَٰذَا الْبَلَدِ ﴿٢﴾در حالی که تو در آن جای داری (۲)وَوَالِدٍ وَمَا وَلَدَ ﴿٣﴾و سوگند به پدر و آنچه زاده است؛ (۳)
35 MB

Profile picture of ‌راز رضایی 🚩🚩‌
@Raz_rezaeii28 اردیبهشت 1405
😭😭😭😭😭و او شبیه ترین فرد به مولایمان امیرالمومنین بودرونمایی از دیوارنگاره امام شهید سید علی حسینی خامنه‌ای در مسیر پیاده روی اربعین#مشایه‍#طریق_العلماء#رهبر_شهید#قائد_امت#جنگ_رمضان#مرگ_بر_آمریکا#مرگ_بر_اسرائیلShow more
1 MB

Profile picture of ‌Iranrasa‌
@Iranrasa28 اردیبهشت 1405
وقتی بعد از بازی #کالاف میری #حج تا #شیطان رو نابود کنی🤣
1 MB

Profile picture of ‌Mohammad‌
@Mahdi_ZHF28 اردیبهشت 1405
656 KB

Profile picture of ‌سعید غفوری‌
@saeedghafori27 اردیبهشت 1405
زمزمه کن و نوحه‌خون شوامروز هر گوشه حرم،صدای نوحه عزاداری میاد...صدای اشک‌های پر سوز و آهصدای عرض تسلیت به امام رضا(ع)💔❣️ نایب‌الزیاره‌ام#امام_جواد #امام_رضاShow more
3 MB

Profile picture of ‌رضا حسین‌زاده ☫‌
@RezaHoss27 اردیبهشت 1405
خاطرهٔ #علامه_جعفری دربارهٔ #حج یکی از دوستان:
692 KB

Profile picture of ‌Hmid Nmti‌
@hmidnmti27 اردیبهشت 1405
گفتن چرا باب الجواد(ع)؟گفتم: انگار از این در که میرم حرم بیشتر به چشم حضرت میام.آقاجان...انگار از این در زیارت، شرط آداب استهرکس از این درگاه شد زائر، شرفیاب است🏴 شهادت ابن الرضا حضرت جوادالائمه علیه‌السلام تسلیت باد.🍀🟡 ━━━💠🍃🌸🍃💠━━━ 🟡‎@hmidnmtiShow more
1 MB

Profile picture of ‌مَحزُونـ🇱🇧|𝐦𝐚𝐡𝐳𝐮𝐧'𝟏𝟐𝟖‌
@M_marzban27 اردیبهشت 1405
-'بَعدِ اِسمم،بِگو کِ کَلبِ حُسِین..؛💔⛓️‍💥#کلب_حسین
2 MB

Profile picture of ‌م.ر _🇮🇷‌
@MIM_RE27 اردیبهشت 1405
بی تو بودن به من نیومده...💔#امام_حسین#کربلا
2 MB

Profile picture of ‌خانم پرستار🇮🇷🩺. عاشق وطن 🇮🇷 👩‍⚕️ 🇮🇷‌
@Nurse999927 اردیبهشت 1405
* #سلام_امام_زمانم🥀🌹السَّلامُ عَلَى الدِّينِ الْمَأْثُورِ، وَ الْكِتابِ الْمَسْطُورِ🌹سلام بر دین رسیده از جانب حق و کتاب نگاشته[ای‌راحت‌دل،قرارجانها!برگرد درمان‌دل‌شکسته‌ما،‌برگردمانديم‌درانتظارديدار،ای‌داددله‌همه‌تنگِ‌توست‌آقا!برگرد]🌥 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج*
VirAva

به رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷

00:0016:00
2 MB

Profile picture of ‌سعید غفوری‌
@saeedghafori27 اردیبهشت 1405
#سلام_آقا#ایران_قوی #امام_رضادر این درگاه کار من گدایی هست تا وقتیسلامت می‌کنم هربار از باب الجواد آقا 🏴 شهادت ابن الرضا حضرت جوادالائمه علیه‌السلام تسلیت باد.
1 MB

Profile picture of ‌🦋Kowsar👩🏻‍🎨‌
@Kowsar_hashemloo27 اردیبهشت 1405
کاش برگردم به یکسال پیش ، دقیقا همون شب تا صبحی که کنارتون بودم ...💔😭❤️‍🩹#شهادت_امام_جواد_علیه_السلام🖤#کاظمین❤️‍🩹
771 KB

Profile picture of ‌محمد مهدی اسلامیان📿‌
@Mohammadmahdi_eslamiyan26 اردیبهشت 1405
یا سید الشهدا ، یا اباعبدلله 📿یا حسین (ع)....خون خدا...♥️#سید_الشهدا #رهبر_شهید #حسین_طاهری #ایران #اینترنت #جنگ
9 MB
خون خدا🩸🖤تسبیح لب های ما یا سید الشهدا🕯️📿#حسین_طاهری #سید_الشهدا#ایران #جنگ #اینترنت
Khone Khoda موزیکدل
Hossein Taheri موزیکدل

Profile picture of ‌𝓽𝓪𝓱𝓪‌
@Sajilnew26 اردیبهشت 1405
حرمش سنگِ صبور دل بیچاره‌ی ماست#مشهد امام رضا
4 MB

Profile picture of ‌کانون خدمت رضوی شهرستان زابل‌
@RazaviZabol26 اردیبهشت 1405
🏴 نصب کتیبه مشکی در ایوان صحن انقلاب به مناسبت فرا رسیدن شهادت امام جواد(ع) با ذکر مبارک یا صاحب الزمان(عج)
1 MB

@M_marzban26 اردیبهشت 1405
-'اِیـ،کَربُبَلا..؛⛓️‍💥🪔#سرزمین_کربلا
940 KB

@M_marzban25 اردیبهشت 1405
..🕊🪔"𝟙𝟚𝟠'#فقط_حسین
4 MB

Profile picture of ‌'خُـودِمُـونِیـ'‌
@khodmoni_m25 اردیبهشت 1405
-بَر،زاهِدِیـ کِـ دَر پِـےِ کَشفِـ حَقایِقـ اَستـ..؛!"دادَمـ خَبَر،کِـ چَشمِـ 'ابالفَضل' خالِق اَستـ..؛𝟛𝟛𝟛.#مِیمـ#ابالفضل#کربلا
3 MB

Profile picture of ‌🚩 انصار کلیپ‌
@ansarclip_ir25 اردیبهشت 1405
مشهد؛ قطعه‌ای از بهشت
11 MB