Profile picture of ‌محمدعلی عزیزی‌
@montazeer_31324 May 2026
قربون آقایی که نه خودش حرم داره نه پدرشنه پسرش...#یا_باقر_العلوم#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

Profile picture of ‌میلاد پایدار‌
@miladpaydar24 May 2026
السلام علیک یا اباالفضل العباس #بین_الحرمین#اباالفضل #حضرت_عباس#کربلا

Profile picture of ‌Mohammad‌
@Mohammad_0_023 May 2026
الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة أمیر المؤمنين علیه السلام
بچه ها بیاین نفری ی عکس از نجف باباعلی بزاریمویراستی رو قشنگ کنیم🥺🤝این از من🖐#بازنشر

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس‌
@Khademalabas22 May 2026
دل به شوقِ گنبدت هر دم شود پروازِ منمی‌دمد از صحنِ تو عطرِ سحر در رازِ منچون قدم در صحنِ تو آرد دلِ آشفته‌اممی‌رود اندوهِ دیرین از دلِ دمسازِ منآفتاب از گنبدت هر صبح می‌تابد به جانمی‌شود روشن زِ نورَت خلوتِ شب‌سازِ منای رضا، در سایه‌ی لطفِ تو آرامم بده…Show more

Profile picture of ‌سیدعلی اکبر زرگر‌
@Alisid22 May 2026
خاطره ایی شنیدنی از یکی از حجاج بیت الله الحرام درمورد نحوه برخورد با ایرانیان در مناسک حج امسال: نظامیه دور کعبه صدام کرد کیف همرام بودداشتیم مخفیانه عکس می‌گرفتیم گفتم تمومه کیف رو دیده و الان میبرنمون خودم رو به کری زدم اومد دنبالم دست زدرو شونم گفت ایرانی گفتم بله …Show more

Profile picture of ‌سید ابوالقاسم فاطمی‌
@sa_fatemi_6721 May 2026
🤩 اجرهای میلیونی

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس‌
@Khademalabas21 May 2026
ای حضرت عباس، علمدارِ وفانامت به جهان پرچم امید و صفاستدر گنبدِ زرین تو نوری جاری‌ستگویی که بهشت از حرم تو پیداستای مظهرِ مردانگی و لطف و کرمهر دل که تو را خوانَد، سرشارِ خداست

Profile picture of ‌Mojtaba Khodayi‌
@Mojtaba_khodayi21 May 2026
#سیدالعطشانای جانِ جهان! جهان به قربان تو بادجانِ دو جهان بی سر و سامان تو باددر صحن تو هیچ زائری تشنه نماندجان‌ها به فدای لب عطشان تو باد

Profile picture of ‌ابراهیم رحمتی‌
@ebrahim_rahmati21 May 2026
آیت الله مرعشی نجفی:هر چند دیدن امام زمان (علیه السلام) فضیلتی عظیم است، اما افضل از آن این است که ما طوری عمل کنیم که مورد توجه و نظر حضرت باشیم و او ما را نگاه کند.#امام‌_زمان_عج#اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج

Profile picture of User
@Sire_salehan21 May 2026
💠 #تازه_های_نشر.📖 در آستانۀ ایام #حج بیت‌ الله‌ الحرام، دوره «نور ملکوت حج» توسط منتشر گردید..✍🏻 این مجموعۀ، برگرفته از آثار و بیانات حضرت #علامه_طهرانی قدس سره است که در آن به بیان اسرار و احکام حج پرداخته‌اند. 📘 | لینک‌ دانلود و خرید#سیره_صالحان #کتاب #معرفی_کتاب #نمایشگاه_کتاب

Profile picture of ‌سرباز سیدعلی‌
@Shahid_nezafati21 May 2026
پویش اطعام علویبه نیابت از : #شهید‌کربلایی‌محمدصادق‌نظافتی« با هر مبلغی در سفره اطعام امیرالمومنین علیه السلام شریک شویم » اجر شما با امیرالمومنین انشاءالله مورد شفاعت شهید محمد صادق نظافتی قرار بگیریم....Show more

Profile picture of ‌مـــﺎـــهِـد‌
@Mahed_5921 May 2026
کافری آمد حرم، تنها تماشایت کندوقت برگشتن ز مدحِ تو فقط هو می‌کشید. .14روزتاعیدغدیر💚 #internet #اینترنت #یاعلی #عید_غدیر #روز_شمار #رهبر_شهید #شهید_جمهور #ایران

@Mahed_5920 May 2026
زیرِایوانِ‌نجف ، امنیتم‌تأمين‌است . ای‌بمیرد‌هرآن‌کس‌به‌علی‌بد‌بین‌است : )) 15روز تا عید غدیر #اینترنت #internet #یاعلی #روز_شمار #شعر #ایران #شهید_جمهور #غدیر

Profile picture of ‌سیدنا | Seyyedoona12‌
@Seyyedoona1220 May 2026
_چندیست در حریم تو راهم نمی دهندمن بی وفا شدم تو چرا قهر میکنی؟!_💔‎@seyyedoona12|سیدنا

Profile picture of ‌علیرضا فلاح‌
@haajj_ali19 May 2026
ما که نمیدونیم...شاید خیلی دلش تنگ شده💔

@Mahed_5919 May 2026
مارا چه نیاز است به تحسین ِخلایق ؛هرکس که شود عبد ِعلی ، کار درست است . .16 روز تا عید غدیر 💚 #اینترنت #internet #رهبر_شهید #روز_شمار #غدیر #یاعلی #شعر

Profile picture of ‌علوی مدیا | ALAVI MEDIA‌
@alavi_media18 May 2026
💠 نماز دهه اول ذی‌الحجه✒️امام صادق علیه‌السلام از پدرش امام باقر علیه‌السلام نقل میکند که فرمود: پسرم این نماز را ترک نکن چرا که اگر این نماز را بخوانی در ثواب حاجیان شریک خواهی شد اگر چه که به حج نرفته ای.👇طریقه خواندن نماز

Profile picture of ‌Alireza ² 🇮🇷🎒‌
@A110li18 May 2026
نبودنت قلبم را آزار میده...سوی تب و تابِ عشق عازم شده‌ایپروانه‌ترینِ آلِ هاشم شده‌ایدر یک آتش چرا دو تا ابراهیم؟ای مرد، چقدر حاج قاسم شده‌ای

Profile picture of ‌بِنت الهدی‌
@omeazhar18 May 2026
آرزو ی طواف خونه ی خدا رو داری و هر سال موقع حج غصه میخوری و همچین پیامی برات میاد 😭یعنی میشه سال دیگه این موقع ها خودم مکه باشم؟! 😭