@invalid26 May 2026
عربستان مراسم حج🕋پ.ن:چه جمعیت عاقبت بخیری!!!

@invalid26 May 2026

@invalid26 May 2026
ِاللَّهُمَّ اغْفِرْ لِیَ الذُّنُوبَ الَّتی تُحْرِمُنِیَ الْحُسَیْنْ (ع) .خدایا گناهانی که مرا ؛از حسین محروم می‌کند ببخش : )💔#امام_حسین

@invalid26 May 2026
از فرصت روز عرفهحداکثر استفاده را ببرید..!

@invalid26 May 2026
ولی دقت کردید؟آرامشِ حرمِ امام‌رضا رو ؛ هیچ‌جای دنیا نمی‌شه پیدا کرد :)

@invalid26 May 2026
حج، الگوی مقاومت در برابر طاغوت و شرک و استکبار است. بخشی از پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری حج ۱۴۰۵/۰۳/۰۵

@invalid26 May 2026
دشمنِ‌من منافق است حتی اگر نام او بر پرده کعبه حک شده باشد.امام‌عليّ📚 صحیح‌مسلم📚 سیر أعلام النبلاء#بني_أمية #الشجرة_الملعونة
معاویه لعن‌الله‌علیه به عليّ(ع) فحش می‌داد و صحابه را مجبور می‌کرد تا به عليّ(ع) فحاشی کنند.
+6

@invalid26 May 2026
🔻روز عرفه را قدر بدانيدرهبر شهید انقلاب:🔹از ظهر عرفه تا غروب عرفه ساعات مهمی است؛ لحظه لحظه‌ی اين ساعات مثل اكسير حائز اهميت است.#رهبر_شهید #عرفه #تا_پای_جان_برای_ایران

@invalid26 May 2026
عرفاته عرفاته..دل من مست نگاته..یه چش‌ام چشمهٔ زمزم.. اون یکی رود فراته..اللَّهُمَّ مَا عَرَّفْتَنَا مِنَ الْحَقِّ فَحَمِّلْنَاهُ، خدایا آنچه از حق به ما شناساندی تاب تحملش را نیز عنایت کن،وَ مَا قَصُرْنَا عَنْهُ فَبَلِّغْنَاهُ..و آنچه را در رسیدن به آن کوتاهی کردیم، ما را به آن برسان..

@invalid26 May 2026
اعمال روز عرفه#اعمال#عرفه

@invalid26 May 2026
یادش بخیر حج عمره /۱۴۰۴
I

@invalid  •  26 May 2026

تا دقایقی دیگر پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت برگزاری حج منتشر خواهد شد.#سلاح_الله_اکبر

@invalid26 May 2026

@invalid26 May 2026
🪷اَللّهُمَّ‌اِنّى‌اَرْغَبُ‌إِلَيْكَخدایا...من‌به‌تو‌خیـــــلی‌مشتاقم(: دعای #عرفه

@invalid25 May 2026
در مورد #یوم‌_الترویه احتمالا باید شنیده باشید!یک روز قبل از روز عرفه؛یعنی روز ۸ ذیحجه که در گذشته، حاجیان در این روز برای صحرای عرفات آب برمی‌داشتند؛ که وقتی به مشعر و منا می‌روند، همراهشان آب باشد.یوم‌الترویه یعنی روزِ آب برداشتن و ذخیرۀ آب.🔻اما در این روز چه اتفاقی افتاده است؟

@invalid25 May 2026
گر بپرسی :کی بمیرم با چه ذکری در کجا؟!پاسخ آید: در محرم،یا حسین،یا کربلا :)

@invalid25 May 2026
روز ترویه در تقویم اسلامی، روز ۸ ذی‌الحجه است و علت نام‌گذاری این روز، بدان جهت است که در منا و عرفات آب وجود ندارد و حاجیانی که قصد وقوف در منا و عرفات را دارند، باید از مکه برای خویش آب تهیه کنند و به‌همراه خود ببرند و چنین حالتی را ترویه (برداشتن وذخیره کردن آب) می‌نامند.

@invalid25 May 2026
سلام علیکم ان شاءالله، فردا نایب الزیاره شما هستم از مکه به مشاعر مشرفه، عرفات، مشعر و منا! 🤲🍀 حلال بفرمایید! 🤲#حج#امام_زمان#امام_شهید#عرفاتShow more