@Faezehmobarrezi22 June 2026السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)در سایهسار حرم امن تو،دلها به یاد کربلا میتپد.یا حسین (ع) 🖤#امام_حسین #امام_رضا#زیارت
@Khademalabas21 June 2026ادْخُلُوهَا بِسَلَامٍ آمِنِينَ[نائب الزیاره شما عزیزان بودم؛جاتون خالی بهخاطر گرمای هوا و زمان خیلی خلوت بود حرم]
@Khademalabas19 June 2026
@Khademalabas19 June 2026
@art_esfahan17 June 2026نشانی قلبم را یادداشت کن:خیابان امام رضا، کوچه کربلا#کربلا
@Mr_alirezadarvish17 June 2026بوی بهشت میوزد از کربلای تو#امام_حسین #کربلا #عاشورا #عشق
@Khademalabas16 June 2026ای اباعبدالله، ای آرامِ جانِ خستهامدل به داغِ ماتمِ جانسوزِ تو پابستهامدر دو عالم، چشمِ من جز بر غمِ تو تر نشدقصهی پُر غصهات در سینهام آخر نشدگریهام جز بر تو و بر نسلِ پاکت، هیچ نیستدردِ من جز غربتِ خاکِ هلاکت، هیچ نیستهر غمی در این جهان آمد، به دستِ نسیان سپردم…Show more
@Kheradvarzi11 June 2026#امام_حسین #شب_جمعه #حداد #خدا شب جمعه است،یادت نکنم،میمیرم😢امام علیه السلام در دعای روز عرفه میفرماید:لَقَدْ خَابَ مَنْ رَضِيَ دُونَكَ بَدَلاًقطعا ضرر کرد هرکس راضی شد به غیر تو
@iran1000009 June 2026
@Khademalabas9 June 2026من از ازل به زیر رایة العباسمبا دستای اباالفضل اسیر ثاراللهنوشتهام به سینه،با خونِ جان ایندم:که تا ابد بمونم، فقط گدای اینشاه
@iran1000009 June 2026
@Aghil_Rezanasab7 June 2026📌 چهار یادداشت در شرح پیام امام سیّدمجتبی خامنهای به حجاج بیتالله الحرام۱. ساختار کلی، نکتۀ محوری و مهمترین نکات پیام۲. مقایسهای بین اولین پیام حج امام جدید با آخرین پیام حج امام شهید۳. «اللهاکبر»؛ رمزِ هجرت و کلیدِ تمدنسازی۴. حج؛ حقیقتی جاری در همه لحظات و ابعاد زندگی مسلمان