#لوحو دعای مستجاب او…اللهم الرزقنا شهادة فی سبیلک…یا مولای🖤
@Yabd136417h*گویم که مشکل است مرا بیتو زندگیباور نمیکنی ز من؟ این مشکلِ دگر...!*3 MB
@Panbe1dپدر است دیگر شهر به شهر به دنبال دخترش می رود😭🖤#آقای_شهید_ایران #باید_برخاست980 KB
- 🖤 -4 MBبوی بهشت می وزد از کربلای توای صد هزار جان گرامی فدای توحسین جانرفتی به پاس حُرمَتِ کعبه به کربلاشد کعبه حقیقیِ دل،کربلای توبوی بهشت میوزد از کربلای تومرحوم سید محمد کوثری
♨️ شیون و زاری زنان عراقی برای زهرای ۱۴ ماهه شهید جنایت ترامپ قاتل😭😭😭😭😭#انتقام #رهبر_شهید #kill_trump3 MB
زُّ مَنْ تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَنْ تَشَاءُ..... و خداوند بندگان مخلص خود را اینگونه بر سر و دست میبرد.#باید_برخاست11 MB
رسیدی کربلا زیارتت قبول آقا...🫡🥲🎤#رضا_نریمانی#جمهوری_اسلامی_ایران #حرم#ایرانی #ترین #مرد #باغیرت #باعزت #بااقتدار #مظلوم #مقتدر #همانند #مولا #علی#یا_لثارات_الخامنهای #لبیک_یا_خامنه_ای2 MB
میروم حیاط خانه را آب و جارو کنم...آخر مسافر کربلا در راه است...😢😭💔#مسافر_کربلا#رهبر_شهیدم
و ما مشهدی ها چه قدر خوشبختیم.امام رضا را از این به بعد به همراه دو تن از خادمانش داریم؛شهید خامنه ای و شهید رئیسی 🙂
@Aazizi4dتشییعِ پیکرِ معطَّر و منوَّرِ قائدِ عظیمُالشأنِ مجاهد با استکبار، نه فقط یک آیینِ سوگ، که طلوعِ دوبارهی خورشیدِ ولایت در افقِ تاریخِ بشریت و قدرتنمایی از شئون ولایتِ فقیه است؛ نوری که کفنش، بیرقِ آزادگیست و تا استقرارِ حکومتِ حضرتِ حجت (ارواحُنا فِداه)، بر نوک قله ارزشها در تمام گیتی برافراشته خ…Show more
🔎در حرم آقا ابا عبدالله الحسین و آقا ابا الفضل العباس علیهم السلام نائب الزیاره شما عزیزانم هستم. 🤲دعامیکنم خداوند متعال به آبروی اهلبیت این مملکت رو از شر دشمنان و بدخواهان و خائنان حفظ کنه. و شما عزیزان هر حاجتی دارید ختم به خیر و برآورده بشه. و خداوند به آبروی باب الحوائج و اهلبیت نگاه ویژه…Show more