Profile picture of ‌𝘼𝙡𝙞𝙧𝙚𝙯𝙖‌
@TheAlii18 April 2026
امام صادق(علیه‌السلام) : اِنَ صوت الحجة یشبهُ بصوت الحسین(علیه‌السلام) :»مبسوط الکتفین ، رفیع الجبینة ..
1 MB

Profile picture of ‌محمد جواد صادقی‌
@Javad_sadeghi18 April 2026
فتح در این جنگ کار ما نیست!پیروزی در این جنگ فقط یک راه دارد...🍃🌸🎙حجت الاسلام آقامیری #امام‌_زمان#فتح_خیبر#رهبر_شهید #ایران_قوی‌ #تنگه_هرمزShow more
5 MB

@ASEEDSAJAD31318 April 2026
اسعدالله ایامکم 🌹هرچه داریم لطف خاندان موسی ابن جعفر استاز قم تا مشهد می‌برند مارا با لطف خودکربلایی میکنن مارا با امضای خودشروع دهه کرامت مبارک 🌹🌹#دهه_کرامت
827 KB

Profile picture of ‌محمد رستمی‌
@Dr_M_Rostami18 April 2026
توی #مراسم گل آرایی حرم حضرت معصومه (س) برای همه شما خوبان دعا کردم. 🌸 تیکه ی از این مراسم نورانی تقدیم دلهای #عاشق میگردد که همواره برای اهلبیت علیهم السلام می تپد.💓 ان شاءالله به زودی خودتان مهمون و زائر آن حضرت بشوید.🤲 اینجا بهشت و دیگر هیچ💐
11 MB

Profile picture of ‌آیات علوی (غدیری‌ام)‌
@AyatAlavi4 April 2026
احیای غدیر، نصرت امیرالمؤمنین (علیه‌السلام‌)است. «۶۰ روز تا یوم المودّه» #غدیر#امیرالمومنین
5 MB

Profile picture of ‌خانم پرستار🇮🇷🩺. عاشق وطن 🇮🇷 👩‍⚕️ 🇮🇷‌
@Nurse999921 March 2026
#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم * #امام_زمانم ♥️تویى بهارِ دلم با تو احْسَنُ الحالَمبيا بهار شود چهارفصلِ امسالمبـيـا، مُقَلّبِ قلبم دليل نـوروزمبـيـا کناره بگیرد بـدي از اقبالمShow more
VirAva

به رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷

613 KB
1 MB
4 MB
489 KB

Profile picture of ‌محمّدامین احمد؎پور🚩‌
@Mo_ahmadipour20 March 2026
من چگونه بروم در ورق سال‌جدید؟...#رهبر_شهید #نوروز۱۴۰۵#جنگ_رمضان
622 KB

Profile picture of ‌مرتضی عباسی‌
@mirza_m11020 March 2026
درد من و دوای من....#نوروز#فطر#قائدشهید
2 MB

Profile picture of ‌روباه چیره 🇮🇷‌
@RobaheChireh20 March 2026
مجموعه ای از فیلم های تبریک حضرت آقا برای سال جدید
3 MB

Profile picture of ‌محمد رضا عالمی روشن‌
@TheMRAlami1520 March 2026
نوروز امسال و یک جای خالی...🖤#رهبر_شهید#شهید_امام_خامنه‌ای
1 MB

Profile picture of ‌محمدرضا ولایی‌
@Velayii20 March 2026
آقا جانمان امسال چه زمانی با ما سخن می‌گوید و نام سال تازه‌مان را اعلام می‌کند؟همان لحظه‌ای که دل‌ها منتظر شنیدن یک جمله‌اند تا بدانند سال جدید را با چه امیدی آغاز کنند.#عید_نوروز #رهبر_شهید #سال_۱۴۰۵#جنگ_رمضان #دلتنگی
1 MB

Profile picture of ‌حߊ‌ܥܼࡅ࡙ܘᶻ𝕒ⓡᎶόℓ‌
@Zargol8120 March 2026
آقا جان فردا تحویل سال جدیده ولی بدون شما عید نیست💔انگار هرچه میگذره بیشتر باورمون میشه که نیستین 😭خدایا به حرمت خون رهبر شهیدمان گناهان ما را ببخشو این قلب شکسته و دلهای سوخته ما رابا ظهور آقا صاحب الزمان التیام بخش❤️‍🔥 که جز این مرهمی نخواهد بود😭#شهادت#رهبر#ایران#ایران_قوی#وطن#عید
1 MB

Profile picture of ‌|ابوالفضل رسولی|‌
@abolfazl_livee_20115 March 2026
455 KB
771 KB

Profile picture of ‌Montazer 313‌
@M_ontazer31312 March 2026
پیام سال گذشته رهبر شهید انقلاب برای حضور مردم در روز جهانی قدس فردا ان شاءالله به فرمان امام شهیدمون لبیک میگیم،امسال مهمتر از هر ساله،این روزا برای مردم عادی توفیق شده دوشادوش رزمندگان اسلام جهاد کنن،امروز تو خیابون بودن ما جهاد در راه خداست،هیهات که میدون رو خالی کنیم#لبیک_یا_خامنه_ای
4 MB

Profile picture of ‌مࢪصـاد‌
@MimSad045 March 2026
دعای زنده‌دلان صبح و شامیا #حسن(ع) است...💚#رهبر_شهید #ایران
3 MB