🎥میدان انقلاب یکصدا:❌ایران امام رضا(ع)؛🇮🇷سرباز سید مجتبی
3 MB
@Javad_sadeghi29 April 2026هــرچــه دارم از تــو دارم❤ یا علی موسی الرضا...🌷 #امام_رضا #ایران_امام_رضا #بابای_ایران #امین_ولایت #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مذاکره …Show more1 MB
@Arashmida29 April 2026🔘محمود کریمی غزل رهبر شهید انقلاب در توسل به امام رضا(ع) را خواند😭5 MB
@M_vyou29 April 2026مگه بدون امام رضا میشه زندگی کرد؟!🥹تولدت مبارک آقا جون❤️#ایران_درآغوش_رضا #ایران_امام_رضا2 MB
@Hamedmakuei29 April 2026🌸 فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت شمس الشموس علی بن موسی الرضا علیهالسلام مبارک باد2 MB
@user17741718575729 April 2026هجرت امام علی ابن موسی الرضا علیه السلام به ایران ، تشکیل جامعه شیعه و آخرالزمانی بود . #امام_رضا680 KB
@Nurse999929 April 2026#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم #به_رسم_ادب_دست_برسینه_هرروزصبح_سلام_میکنیم #سلام_آرام_جانم #سلام_امام_زمانممیلاد امام هشتم امام رضا علیه السلام مبارک ❤️ #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَجVirAvaبه رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷
00:0017:233 MB288 KB1 MB551 KB
@ahmad_hashemi29 April 2026امروز چهارشنبه است؛ روز تو، ای آفتاب خراسانالسَّلامُ عَلَيْكَ يَا غَرِيبَ الْغُرَبَاءِ،السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِمیلادت مبارک، ای مهربانترین امام. امشب دستهایمان رابه آستانت دراز میکنیم؛ تو وسیله ما به سوی خدایی.#میلاد_امام_رضا#چهارشنبه_امام_رضایی#ایران_امام_رضا1 MB7 MB4 MB955 KB
@mirza_31329 April 2026اگه قرار بود لقب پناه به یک نفر داده بشه،اون یک نفر قطعا امام رضاستولادت تون مبارک آقا جان ❤️ :)#امام_رضا #دهه_کرامت#ضامن_آهو#ایران_امام_رضا#آقا_جان14 MB
@RashidBangi29 April 2026یک مطلب دلی : دلتنگ از این روزگار بودم ، یاد کردم و سلامی به آقا جانم امام رضا دادم؛ باورت میشه سبک شدم و دلتنگیم رفت؛ چقدر دلتنگ حرمت هستم؛ به عشق امام رضا یا کامنت بذار ، یا یک قلب قرمز که نشان ارادت به آقا جان باشه#امام_رضا2 MB
@alisalimi_ir29 April 2026مگه بدون امام رضا میشه زندگی کرد؟!🥹تولدت مبارک آقا جون❤️#ایران_امام_رضا #ایران #امام_رضا #اینترنت #جنگ_رمضان2 MB
@Nurse999929 April 2026به وقت #حضوردرمیدان_خیابان در #مشهدمقدسامشب شب تولد #امام_رضا جان جای همه عاشقان آقا جان #امام_رضا_جان #امام_رئوف شاه #خراسان خالی #میدان_آب #خیابان_امام_رضا #حرم_مطهر8 MB13 MB5 MB
@SM_ghaffari28 April 2026آمدم ای شاه پناهم بده...زنده یاد استاد کریمخانی#امام_رئوف#امام_رضا#سلطان_ایران#شاه_ایران🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤…Show more4 MB1 MB
@SM_ghaffari28 April 2026💚میلاد با سعادت عالم آل محمد حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیة و الثناء مبارک باد💚#امام_رئوف#امام_رضا#شاه_ایران#سلطان_ایران🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤کانال #خورشید_مغرب در ایتا، بله، روبیکا:…Show more931 KB
@rohollahkordi16928 April 2026مجبور شدم به هرکسی رو بزنماز غصه و غم دوباره زانو بزنمتحقیر شدم چونکه از یادم رفتیک سر به شما #ضامن_آهو بزنم ...۱۶۹®️...#ایران #ایران_امام_رضا سلاماللهعلیه #حرم #حرم_امام_رضا سلاماللهعلیه#الرئوف #امام_رضا سلاماللهعلیه150 KB
@Arashmida28 April 2026🔻بعثت ۵۸🇮🇷👊تایم لپس آئین ملی و سنتی مَجمه سَری ( ۱۴۰۰ مَجمه)در ایام ولادت امام رضا(ع) با مشارکت پرشور و حماسی خواهران شهرستان بابلسر15 MB
@fares_graph28 April 2026صلوات خاصه امام علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام😍🥹😭💚💛اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِوَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ4 MBولادت حضرت ابالجواد انیس النفوس شمس الشموس علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام رو محضر قدسی آقا و مولا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تبریک میگوییم🌺🌸🌼🌹❣😍#اللهم_عجل_لوليك_الفرج#ایران_امام_رضا علیه السلام#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان#بابای_ایران #لبیک_یا_خامنه_ای