Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
@Arashmida29 April 2026
🎥میدان انقلاب یکصدا:ایران امام رضا(ع)؛🇮🇷سرباز سید مجتبی
3 MB

@Arashmida29 April 2026
🔘محمود کریمی غزل رهبر شهید انقلاب در توسل به امام رضا(ع) را خواند😭
5 MB

Profile picture of ‌Me. Ř‌
@M_vyou29 April 2026
مگه بدون امام رضا میشه زندگی کرد؟!🥹تولدت مبارک آقا جون❤️#ایران_درآغوش_رضا #ایران_امام_رضا
2 MB

Profile picture of ‌حامد ماکوئی‌
@Hamedmakuei29 April 2026
🌸 فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت شمس الشموس علی بن موسی الرضا علیه‌السلام مبارک باد
2 MB

Profile picture of ‌حافظ خلیج فارس‌
@user17741718575729 April 2026
هجرت امام علی ابن موسی الرضا علیه السلام به ایران ، تشکیل جامعه شیعه و آخرالزمانی بود . #امام_رضا
680 KB

Profile picture of ‌خانم پرستار🇮🇷🩺. عاشق وطن 🇮🇷 👩‍⚕️ 🇮🇷‌
@Nurse999929 April 2026
VirAva

به رسم هرروزصبح سلام آرام جانم❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷

00:0017:23
3 MB
288 KB
1 MB
551 KB

Profile picture of ‌احمد هاشمی‌
@ahmad_hashemi29 April 2026
امروز چهارشنبه است؛ روز تو، ای آفتاب خراسانالسَّلامُ عَلَيْكَ يَا غَرِيبَ الْغُرَبَاءِ،السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللَّهِ فِي أَرْضِهِمیلادت مبارک، ای مهربانترین امام. امشب دستهایمان رابه آستانت دراز می‌کنیم؛ تو وسیله ما به سوی خدایی.#میلاد_امام_رضا#چهارشنبه_امام_رضایی#ایران_امام_رضا
1 MB
7 MB
4 MB
955 KB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout29 April 2026
💚 به عالم گر تهی دستی به درگاه رضـــا رو کن...🌿
2 MB

Profile picture of ‌میرزای جنگلی‌
@mirza_31329 April 2026
اگه قرار بود لقب پناه به یک نفر داده بشه،اون یک نفر قطعا امام رضاستولادت تون مبارک آقا جان ❤️ :)#امام_رضا #دهه_کرامت#ضامن_آهو#ایران_امام_رضا#آقا_جان
14 MB

Profile picture of ‌🇮🇷رشید بانگی پور فرد🇮🇷‌
@RashidBangi29 April 2026
یک مطلب دلی : دلتنگ از این روزگار بودم ، یاد کردم و سلامی به آقا جانم امام رضا دادم؛ باورت میشه سبک شدم و دلتنگیم رفت؛ چقدر دلتنگ حرمت هستم؛ به عشق امام رضا یا کامنت بذار ، یا یک قلب قرمز که نشان ارادت به آقا جان باشه#امام_رضا
2 MB

Profile picture of ‌علی سلیمی | alisalimi‌
@alisalimi_ir29 April 2026
مگه بدون امام رضا میشه زندگی کرد؟!🥹تولدت مبارک آقا جون❤️#ایران_امام_رضا #ایران #امام_رضا #اینترنت #جنگ_رمضان
2 MB

Profile picture of ‌𝒩𝒪ℛ𝒜‌
@ya_zahra12828 April 2026
امام رضا جانم تولدتون مبارک پناه ایران 🥲🤍🥹 #امام‌رضا
2 MB

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
@SM_ghaffari28 April 2026
آمدم ای شاه پناهم بده...زنده یاد استاد کریمخانی#امام_رئوف#امام_رضا#سلطان_ایران#شاه_ایران🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤Show more
4 MB
1 MB

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
@SM_ghaffari28 April 2026
💚میلاد با سعادت عالم آل محمد حضرت ثامن الحجج علی بن موسی الرضا علیه آلاف التحیة و الثناء مبارک باد💚#امام_رئوف#امام_رضا#شاه_ایران#سلطان_ایران🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤کانال #خورشید_مغرب در ایتا، بله، روبیکا:…Show more
931 KB

Profile picture of ‌روح الله کردی‌
@rohollahkordi16928 April 2026
مجبور شدم به هرکسی رو بزنماز غصه و غم دوباره زانو بزنمتحقیر شدم چون‌که از یادم رفتیک سر به شما #ضامن_آهو بزنم ...۱۶۹®️...#ایران #ایران_امام_رضا سلام‌الله‌علیه #حرم #حرم_امام_رضا سلام‌الله‌علیه#الرئوف #امام_رضا سلام‌الله‌علیه
150 KB

@Arashmida28 April 2026
🔻بعثت ۵۸🇮🇷👊تایم لپس آئین ملی و سنتی مَجمه سَری ( ۱۴۰۰ مَجمه)در ایام ولادت امام رضا(ع) با مشارکت پرشور و حماسی خواهران شهرستان بابلسر
15 MB

Profile picture of ‌💚فارِس گراف|fares graph💚‌
@fares_graph28 April 2026
صلوات خاصه امام علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام😍🥹😭💚💛اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِوَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ
4 MB
ولادت حضرت ابالجواد انیس النفوس شمس الشموس علی بن موسی الرضا المرتضی علیه السلام رو محضر قدسی آقا و مولا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف تبریک میگوییم🌺🌸🌼🌹😍#اللهم_عجل_لوليك_الفرج#ایران_امام_رضا علیه السلام#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان#بابای_ایران #لبیک_یا_خامنه_ای