🔴ایـــران، ایـــرانِ امام رضاست!میلادتون مبارک آقا امام رضا سرورم💛✨#امام_رئوف #رهبر_شهید امام رضاجون تولدت مبارک حیف امسال بهترین خادمتون آیت الله سیدعلی خامنه ای شهیدشده😭 ولی مانوکرتیم سلطان ایران امام رضا(ع)جان
10 MB
@Arashmida29 April 2026🔴ایـــران، ایـــرانِ امام رضاست!میلادتون مبارک آقا امام رضا سرورم💛✨#امام_رئوف #رهبر_شهید امام رضاجون تولدت مبارک حیف امسال بهترین خادمتون آیت الله سیدعلی خامنه ای شهیدشده😭 ولی مانوکرتیم سلطان ایران امام رضا(ع)جان10 MB
@Khademalabas29 April 2026- این شعرخوانی و اجرای صابر خراسانی رو دلم نیومد قرار ندم :) #ایران_امام_رضا7 MB
@Ali_sadeghi5629 April 2026🎥بالاخره صاحب این صدا رو پیدا کردم 😭😭😭 #ایران_امام_رضا #امام_رضا #ایران_قوی #رهبر_شهید #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #اللهم_عجل_لولیک_الفرج4 MB
@FatemehEmamyari29 April 2026
@AyatAlavi29 April 2026عَلیٌّ حُبُّه جُنَّة قَسیمُ النّارِ و الجَنَّة#عید_غدیر#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است303 KB
@Javad_sadeghi29 April 2026و آنجا که آمد و شد خیلی ملائکه است کنجی گزین و تا به قیامت مُقام کن...💔🌹گویی که در این بیت وصیت کردی...🥀😭#امام_رضا#رهبر_شهید#ایران_امام_رضا#شهید_خامنهای#خادم_الرضا…Show more728 KB
@Almasi1990i5i529 April 2026ما را کرمش داد ز هر قصه نجاتبر معرفت و مرام سلطان صلوات#دلدادگان27 MB
@DoKhatSher29 April 2026مثل آهوی فراری به تو رو آوردمبغلم کن شود آرام دلِ آشوبم...#چهارشنبه_های_امام_رضایی297 KB
@Mr_Alphabet29 April 2026🔺اللهمّ صلّ علی علیّ بن موسی الرّضا ولیّک عدد ما فی علمک صلاة دائمة بدوام ملکک و سلطانک. اللهمّ سلّم علی ولیّک علیّ بن موسی الرّضا عدد ما فی علمک سلاماً دائماً بدوام ملکک و سلطانک و جبروتک. ۱۳۹۹/۱/۳🔹سالروز ولادت حضرت #علیبنموسیالرضا علیهآلافالتّحیّةوالثّناء مبارک باد.1 MBباز باران با ترانهبا نوایی از خراسانمیخورَد بر بامِ قلبمالسلام ای شاه خوباناشکبار شوق یارمبیقرارِ بیقرارمخانه موسی بن جعفر…Show more4 MBShow this thread
@sahba_nashr29 April 2026🔖 #امام_رضا🔅 بیانات رهبر شهید انقلاب در تاریخ ۱۳۶۷/۹/۱۷:💫 بنده در سابق دوستی داشتم، آمد مشهد. دید ما میرویم حرم زیارت میکنیم، برمیگردیم، گفت من خواهش کوچکی از تو دارم و آن این است که وقتی از حرم میآیی بیرون - آدم وقتیکه از حرم میآید بیرون، برمیگردد سلام میکند - همان سلام برای من باشد.www.aparat.com6 MB
@Qanbare_zamane29 April 2026آری گرفت آنچه ز مِهرِ رضا گرفت❤سلامی از طرفِ ما و رهبر شهیدمان1 MB
@AyatAlavi29 April 2026امام کاظم (علیهالسلام) فرمود:کسی که امامت پسرم علی بن موسی را انکار کند، مانند کسی است که ولایت امیرالمؤمنین را انکار کرده باشد.اثبات الهداة، ج۳، ص۲۳۲2 MB
@Fa_tiam29 April 2026بطلب تا که فقط سیر نگاهت بکنم🕌😭💚#جنگ#ایران#مذاکره #آتش_بس #ایران_قوی #رهبر_شهید #تنگه_هرمز #جنگ_رمضان …Show more4 MB
@Seyed_Ali_Rahimi_11029 April 2026🌹میلاد پربرکت و با سرسعادت حضرت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام بر شما دوستداران حضرت مبارک باد🌹#ولادت#ولادت_امام_رضا#امام_رضا #ایران_امام_رضا #رهبر_شهید2 MB
@Fa_tiam29 April 2026آره امام رضای ما اینجوریاس✨تولدت مبارک پناهِ ایرانیا🥹💚#جنگ#ایران#مذاکره #آتش_بس #ایران_قوی #رهبر_شهید #تنگه_هرمز …Show more2 MB
@im_staar29 April 2026لیتنی...🥹🥹🥹نمیطلبی دورت بگردم؟!؟تولدت مبارک تصدقت♥️#امام_رضا #بابای_ایران828 KB