Profile picture of ‌hossein Khandani‌
کافیه نیت کنید هر زمان که قسمت شد و زائرِ کربلا شدید، یک سلام از طرف رهبر شهید تقدیمِ ارباب کنید. 👇http://ziho.ir/zy2ubاینجا اسمتون رو ثبت کنید👆#زیارت_به_نیابت_امام_شهید#لبیک_یا_خامنه_ای
698 KB

Profile picture of ‌رسانه اربعین‌
سـفـیـران سـلام📌 وجود مبارك حضرت كاری می‌كند كه زائر او لایق شود از كوی خدا بیاید به خدمتش.👈 زیرا ما در زیارت حضرت می‌گوییم:«عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللَّهِ»نه «سلامنا»! باید ممنون باشیم که پیام خدا را آوردیم و رساندیم.Show more
6 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️با شهدای عزیزمون همسفر اربعین بشیم🌷
7 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 ℛℯ𝒴ℎ𝒶𝓃‌
با یزید این زمانه فکر سازش هم خطاست . .
454 KB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
سوی من شادی نیایدتا نیایم سوی تو...#عزیزم_حسین
1 MB

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
با دست‌های خالی آمده‌ام،اما در راه اربعین،غنی‌ترینِ آدم‌های روی زمین هستم؛چراکه عشق ولایت را با خود آورده‌ام.#اربعین#شب_زیارتی
2 MB

📌 توصیۀ رهبر شهید انقلاب به زائران اربعین#معارف_اربعین#رهبرشهید🚩 #بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
2 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
یک اتفاق جالب در لندن. همین الان یک دوست انگلیسی فرستاد داغ داغه. #لندن #شیعه #انگلستان#یاحسین #امام‌حسین #محرم #اربعین
5 MB

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
🟢 حضور شهداء و امام زمان(عج) در مسیر پیاده روی زیارت اربعین...🌤 اَللّهُمَّ عَجِّل‌ لِوَلیِّکَ الفَرَج 🌤#خورشید_مغرب در ایتا(اصلی)، بله، روبیکا:@westsun_ir
12 MB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔴🏴آرزومه راهیه مشایه شممحمد حسین پویانفر#اربعین
2 MB

Profile picture of ‌🇮🇷 سیدعلیرضا 🇮🇷‌
#جکسون‌هینکل این ویدئو رو منتشر کرده و نوشته من عاشق ایرانم. سوار موتور شده شهر رو میگرده اونم با لباس مشکی در بین عزاداران. وقتی بخوای یک سرزمین و ملتش رو درک کنی، باید کف شهرها بگردی. #ایران #ملت‌امام‌حسین ع #رهبرشهید #امام‌شهید #انقلاب‌اسلامی #جمهوری‌اسلامی‌ایران #ایران‌زیبا #تشییع
3 MB

📌 سفر دریایی زائران به کربلا🚩 #بایدبرخاست🆔 ‎@resaneharbaen
5 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
جانا اگر مقصد تویی تا پای جانماین جادهٔ پر پیچ و خم را دوست دارم#یاحسین
4 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
🏴💚 این روزها، روزهای نزدیک به اربعین است. 🖤 این حرکت، حرکت عشق و ایمان است؛ ما هم از دور نگاه می‌کنیم به این حرکت، و غبطه می‌خوریم به حال آن کسانی که این توفیق را پیدا کردند و این حرکت را انجام دادند: «گرچه دوریم به یاد تو سخن می‌گوییم‌ بُعد منزل نَبوَد در سفر روحانی»
2 MB