📜امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فرمودند:✨من پشتوپناه هر ناتوانیام...📚بحار الأنوار، ج۲۶#امیرالمومنین
330 KB
@Ameerekalam12h📜امیرالمؤمنین(علیهالسلام) فرمودند:✨من پشتوپناه هر ناتوانیام...📚بحار الأنوار، ج۲۶#امیرالمومنین330 KB
@Hasani_e11821h—روزی یکی از نیروهای شیطان به او گفت: فرمانده چرا اینقدر خوشحالی...#صاحبالزمان‹عج› •#بهوقتدلتنگی... •#بغضجمعه •—🌿°°° https://rubika.ir/hasani_e1182 MB
آسمان، قرنها چشمانتظار این دیدار بود...و زمین، طاقتِ ماندنِ حسین (علیهالسلام) را نداشت.#اباعبدالله#شب_زیارتی#اللهم_عجل_لولیک_الفرج5 MB
امام رضا (علیهالسلام) فرمودند:هر کس نمیتواند کفارهٔ گناهانش را بپردازد، بر محمد و آل محمد بسیار صلوات بفرستد، زیرا صلوات گناهانش را کاملا منهدم میکند. عیون اخبارالرضا، ج ١، ص ٢۶۵ #امیرالمومنین #شب_زیارتی955 KB
📜امام باقر (علیهالسلام) فرمودند:✨به تشییع جنازهٔ مسلمانان برس، تا شفاعت آخرت نصیبت شود.📚الأمالي للصدوق، ۲۸۷/۳۱۹6 MB
اگر اصحاب کهف نشانهای از قدرت خدا بودند، کربلا تا همیشه بزرگترین جلوه بیداری دلهاست.حسین(علیهالسلام)، چراغی که هرگز خاموش نمیشود. 🖤388 KB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨خدا کسی را که برای آرامش خانواده سختی بکشد؛ دوست دارد.📚بحارالانوار، ٧١/٣٩۴#امیرالمومنین434 KB
«و وجدک ضالا فهدی»و تو را بدون شریعت یافت، پس به راه ولایت امیرالمؤمنین هدایت کرد. سورهٔ ضحی، آیهٔ ۷#امیرالمومنین1 MB
اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:پس از مرگدوستدارانم، مرا با خرسندی و دشمنانم مرا با اندوه میبینند.📚صحیفة الامام الرِّضا، ص۸۶، ح ۲۰۳#امیرالمومنین1 MB
📜اميرالمؤمنين علیهالسلام فرمودند:✨نماز با حضور قلب، ضامن آمرزش است.📚بحار الانوار، ج۸۲، ص۲۰۷#امیرالمومنین238 KB
و فرمودی:«کسی که خواست به من سلام کند، بگوید:السلام علیک یا بقیةَ اللهِ فی أرضِه»#اللهم_عجل_لولیک_الفرج#امام_زمان2 MB
📜امیرالمؤمنین (علیهالسلام) فرمودند:✨گاهی گفتن یک حرفِ نامربوط، نعمتی را از آدم میگیرد. 📚غررالحکم، ح۳۸۸۰#امیرالمومنین327 KB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨نماز سیمای دین خداست.📚بحار الانوار، ج۸۲، ص۲۲۷#امیرالمومنین511 KB
📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨علمی را یاد بگیرکه در آینده نیازمندش باشی.📚 بحارالأنوار،٧١/٩۴#امیرالمومنین311 KB
سورهٔ رعد، آیهٔ ۲۴، دربارهٔ امامان (علیهمالسلام) و شیعیانی که شکیبایی ورزیدهاند، نازل شده است.«سَلَامٌ عَلَيْكُمْ بِمَا صَبَرْتُمْۚ فَنِعْمَ عُقْبَى الدَّارِ»تفسیر اهلبیت، ج۷، ص۲۷۲#امیرالمومنین1 MB
سلام بر تو ای امیرالمؤمنین، ای شفیع روز محشر؛ و بر فرزندت حسین که شفاعتکننده شیعیان توست.📚 مفاتیحالجنان📌 #امیرالمومنین767 KB