Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa8 June 2026
امیرالمؤمنین علیه‌السلام، غلامی خرید و آزاد کرد. پرسید: نامت چیست؟ گفت: سالم. فرمود: پیامبر به من خبر داده که پدرت تو را «میثم» نامیده. گفت: خدا و رسول و تو راست گفتید. فرمود: به نام اصلی‌ات بازگرد.بحارالانوار، ج۴۱، ص۳۴۳

Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
@HooraOfficial8 June 2026
امیرالمؤمنین به میثم فرمود:«اگر از من برائت نجویی،تو را می‌کشند و بر دار می‌آویزند.»میثم گفت:«صبر می‌کنم.این در راه خدا اندک است.»امام فرمود: «با من هم‌درجه می‌شوی.»این است پاداش ولایت.مفید، الارشاد، ج۱، ص۳۲۳…Show more
«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ» بر سرِ عهد با امیرالمومنین ماند؛ حتی آن‌گاه که پای دار در انتظارش بود.میثم تمّار، فقط یک نام نیست؛ یک آرزوست…#امیرالمومنین#میثم_تمار
1 MB

Profile picture of ‌زهرا بهمنی‌
@Zahrabahmani8 June 2026
«وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ»سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشت باشید.سوره آل عمران آیه ۱۳۹

@HooraOfficial8 June 2026
سلام بانو!ای مادر حسنین علیها‌السلام، سروران جوانان اهل بهشت.السَّلامُ عَلَيْكِ يَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَی شَبابِ أَهْلِ الْجَنَّةِمفاتیح‌الجنان#فاطمه_الزهرا
996 KB

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon8 June 2026
تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیه ۵۹بگو: به من خبر دهيد كه آنچه خدا از رزق و روزى براى شما نازل كرده و شما بخشى از آن را حرام و بخشى را حلال كرديد. بگو: آيا خدا اين حرام و حلال كردن را به شما اجازه داده يا بر خدا دروغ مى‌بنديد؟!نکات مهم در ویرشت👇
Sore Yunus Aye 59
Mohsen Qaraat

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
@AyatAlavi8 June 2026
از محراب عبادت تا میدان ولایت، فاصله‌ای به اندازهٔ بخشیدن انگشتری به یک نیازمند بود...#امیرالمومنین#ولایت
784 KB

@HooraOfficial7 June 2026
نَفْسُ‌الرَسول ...#امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews
8 MB
دنیا به سویش آمد،اما او دست رد بر سینه‌اش زد،و آخرت را برگزید؛امیرالمؤمنین...زیارت غدیریه#امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews
207 KB

Profile picture of ‌𝓽𝓪𝓱𝓪‌
@Sajilnew7 June 2026
و سستی نکنید و اندوهگین مشوید که شما اگر مومن باشید، برترید. آل عمران۱۳۹
1 MB

مولای من!ای پسر ماه‌های تابان،العجل!«یَا ابْنَ الْبُدُورِ الْمُنِیرَةِ»دعای ندبه #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
4 MB

آیا آنکه مردم را به راه راست فرا می‌خواند،سزاوار پیروی است یا آنکه خود راه نمی‌داند؟(فاطمه سلام‌الله‌علیها)خطبۀ عیادت#امیرالمومنین #فاطمه_الزهرا #غدیر #TheGreatNews
پیامبر صلی‌الله‌وعلیه‌وآله:«علی بن ابی‌طالب،پرچم هدایت است»؛هر که زیر این پرچم بایستد،در فتنه‌ها سرگردان نمی‌شود.📚 امالی طوسی، ص۵۰۵📌 #امیرالمومنین
866 KB

دنیا به سویش آمد،اما او دست رد بر سینه‌اش زد،و آخرت را برگزید؛امیرالمؤمنین...زیارت غدیریه#امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews
207 KB

@Imamalinet_fa7 June 2026
«جاحدین کافرین» واژه‌ای است که پیامبر خدا برای منکران ولایت امیرالمؤمنین علیه‌السلام به کار برد. جحود یعنی انکار از روی علم. مسأله غدیر، ندانستن نبود؛ دانستن و انکار کردن بود.خطبه غدیر، فراز ۶۰

@Imamalinet_fa7 June 2026
کرامت پیامبر خدا با امیرالمؤمنین علیه‌السلام گره خورده است که فرمود:«من به خاطر علی بن ابی‌طالب، سرور جانشینان، گرامی شدم.»تفسیر امام حسن عسکری، ص۵۱۱
2 MB

Profile picture of ‌آیات کریمه‌
@ayatekarimeh7 June 2026
. آیه ۲۳ از سوره مبارکه حشر بسم الله الرحمن الرحیم هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ ۚ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ(۲۳)

@AyatAlavi7 June 2026
﴿إِنَّمَا أَنْتَ مُنذِرٌ ۖ وَلِكُلِّ قَوْمٍ هَادٍ﴾بشنویم از زبان حاج آقا کاشانی و لذت ببریم. #امیرالمومنین#TheGreatNews
6 MB

@AyatAlavi7 June 2026
«خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ»خاکِ پای امیرالمؤمنین، مبدأ آفرینش انسان…سورهٔ مؤمنون، آیهٔ ۱۲#یکشنبه_های_علوی#TheGreatNews
2 MB

سلام بانو!شما که در گفتار و عمل اهل صداقت بودی.السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُمفاتیح‌الجنان#فاطمه_الزهرا #غدیر #امیرالمومنین #TheGreatNews
983 KB

Profile picture of ‌مژده‌
@Zendegikon6 June 2026
تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیه ۵۸بگو: [اين(قرآن) موعظه، دارو، هدايت و رحمت] به فضل و رحمت خداست، پس بايد مؤمنان به آن شاد شوند كه آن از همه ثروتى كه جمع مى‌كنند، بهتر استنکات مهم در ویرشت👇
Sore Yunus Aye 58
Mohsen Qaraat

@HooraOfficial6 June 2026
مولای من!ای پسر دریاهای بخشش بزرگوار،العجل!«یَا ابْنَ الْقَمَاقِمَةِ الْأَکْرَمِینَ»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
3 MB
یاران صاحب الزمان (ارواحناله‌الفدا) برایش محفوظند، اگر همهٔ مردم از بین بروند، خدا یارانش را برای او می‌آورد. سورهٔ انعام، آیهٔ ۸۹تفسیر اهل‌بیت، ج۴، ص۴۷۴#امام_زمان#TheGreatNews
4 MB

@HooraOfficial6 June 2026
به خاک مذلت ساییده باد،بینی قومی که خیال کردند کار خوبی انجام داده‌اند.(فاطمه سلام‌الله‌علیها)خطبۀ عیادت#فاطمه_الزهرا #امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews
7 MB