امیرالمؤمنین علیهالسلام، غلامی خرید و آزاد کرد. پرسید: نامت چیست؟ گفت: سالم. فرمود: پیامبر به من خبر داده که پدرت تو را «میثم» نامیده. گفت: خدا و رسول و تو راست گفتید. فرمود: به نام اصلیات بازگرد.بحارالانوار، ج۴۱، ص۳۴۳
@Imamalinet_fa8 June 2026امیرالمؤمنین علیهالسلام، غلامی خرید و آزاد کرد. پرسید: نامت چیست؟ گفت: سالم. فرمود: پیامبر به من خبر داده که پدرت تو را «میثم» نامیده. گفت: خدا و رسول و تو راست گفتید. فرمود: به نام اصلیات بازگرد.بحارالانوار، ج۴۱، ص۳۴۳
@HooraOfficial8 June 2026امیرالمؤمنین به میثم فرمود:«اگر از من برائت نجویی،تو را میکشند و بر دار میآویزند.»میثم گفت:«صبر میکنم.این در راه خدا اندک است.»امام فرمود: «با من همدرجه میشوی.»این است پاداش ولایت.مفید، الارشاد، ج۱، ص۳۲۳…Show more«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ» بر سرِ عهد با امیرالمومنین ماند؛ حتی آنگاه که پای دار در انتظارش بود.میثم تمّار، فقط یک نام نیست؛ یک آرزوست…#امیرالمومنین#میثم_تمار1 MB
@Zahrabahmani8 June 2026«وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ کُنْتُمْ مُؤْمِنِینَ»سست نشوید، غمگین نشوید شما پیروزید اگر ایمان داشت باشید.سوره آل عمران آیه ۱۳۹
@HooraOfficial8 June 2026سلام بانو!ای مادر حسنین علیهاالسلام، سروران جوانان اهل بهشت.السَّلامُ عَلَيْكِ يَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ سَيِّدَی شَبابِ أَهْلِ الْجَنَّةِمفاتیحالجنان#فاطمه_الزهرا996 KB
@Zendegikon8 June 2026تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیه ۵۹بگو: به من خبر دهيد كه آنچه خدا از رزق و روزى براى شما نازل كرده و شما بخشى از آن را حرام و بخشى را حلال كرديد. بگو: آيا خدا اين حرام و حلال كردن را به شما اجازه داده يا بر خدا دروغ مىبنديد؟!نکات مهم در ویرشت👇Sore Yunus Aye 59Mohsen Qaraat
@AyatAlavi8 June 2026از محراب عبادت تا میدان ولایت، فاصلهای به اندازهٔ بخشیدن انگشتری به یک نیازمند بود...#امیرالمومنین#ولایت784 KB
@HooraOfficial7 June 2026نَفْسُالرَسول ...#امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews8 MBدنیا به سویش آمد،اما او دست رد بر سینهاش زد،و آخرت را برگزید؛امیرالمؤمنین...زیارت غدیریه#امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews207 KB
@HooraOfficial7 June 2026مولای من!ای پسر ماههای تابان،العجل!«یَا ابْنَ الْبُدُورِ الْمُنِیرَةِ»دعای ندبه #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج4 MB
@HooraOfficial7 June 2026آیا آنکه مردم را به راه راست فرا میخواند،سزاوار پیروی است یا آنکه خود راه نمیداند؟(فاطمه سلاماللهعلیها)خطبۀ عیادت#امیرالمومنین #فاطمه_الزهرا #غدیر #TheGreatNews✨ پیامبر صلیاللهوعلیهوآله:«علی بن ابیطالب،پرچم هدایت است»؛هر که زیر این پرچم بایستد،در فتنهها سرگردان نمیشود.📚 امالی طوسی، ص۵۰۵📌 #امیرالمومنین866 KB
@HooraOfficial7 June 2026دنیا به سویش آمد،اما او دست رد بر سینهاش زد،و آخرت را برگزید؛امیرالمؤمنین...زیارت غدیریه#امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews207 KB
@Imamalinet_fa7 June 2026«جاحدین کافرین» واژهای است که پیامبر خدا برای منکران ولایت امیرالمؤمنین علیهالسلام به کار برد. جحود یعنی انکار از روی علم. مسأله غدیر، ندانستن نبود؛ دانستن و انکار کردن بود.خطبه غدیر، فراز ۶۰
@Imamalinet_fa7 June 2026کرامت پیامبر خدا با امیرالمؤمنین علیهالسلام گره خورده است که فرمود:«من به خاطر علی بن ابیطالب، سرور جانشینان، گرامی شدم.»تفسیر امام حسن عسکری، ص۵۱۱2 MB
@ayatekarimeh7 June 2026. آیه ۲۳ از سوره مبارکه حشر بسم الله الرحمن الرحیم هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ ۚ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ(۲۳)
@AyatAlavi7 June 2026﴿إِنَّمَا أَنْتَ مُنذِرٌ ۖ وَلِكُلِّ قَوْمٍ هَادٍ﴾بشنویم از زبان حاج آقا کاشانی و لذت ببریم. #امیرالمومنین#TheGreatNews6 MB
@AyatAlavi7 June 2026«خَلَقْنَا الْإِنْسَانَ مِنْ سُلَالَةٍ مِنْ طِينٍ»خاکِ پای امیرالمؤمنین، مبدأ آفرینش انسان…سورهٔ مؤمنون، آیهٔ ۱۲#یکشنبه_های_علوی#TheGreatNews2 MB
@HooraOfficial7 June 2026سلام بانو!شما که در گفتار و عمل اهل صداقت بودی.السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الصِّدِّيقَةُمفاتیحالجنان#فاطمه_الزهرا #غدیر #امیرالمومنین #TheGreatNews983 KB
@Zendegikon6 June 2026تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیه ۵۸بگو: [اين(قرآن) موعظه، دارو، هدايت و رحمت] به فضل و رحمت خداست، پس بايد مؤمنان به آن شاد شوند كه آن از همه ثروتى كه جمع مىكنند، بهتر استنکات مهم در ویرشت👇Sore Yunus Aye 58Mohsen Qaraat
@HooraOfficial6 June 2026مولای من!ای پسر دریاهای بخشش بزرگوار،العجل!«یَا ابْنَ الْقَمَاقِمَةِ الْأَکْرَمِینَ»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج3 MBیاران صاحب الزمان (ارواحنالهالفدا) برایش محفوظند، اگر همهٔ مردم از بین بروند، خدا یارانش را برای او میآورد. سورهٔ انعام، آیهٔ ۸۹تفسیر اهلبیت، ج۴، ص۴۷۴#امام_زمان#TheGreatNews4 MB
@HooraOfficial6 June 2026به خاک مذلت ساییده باد،بینی قومی که خیال کردند کار خوبی انجام دادهاند.(فاطمه سلاماللهعلیها)خطبۀ عیادت#فاطمه_الزهرا #امیرالمومنین #غدیر #TheGreatNews7 MB