خویشان پیامبر را به کدام گناه کشتند؟«بِأَيِّ ذَنْبٍ قُتِلَتْ» سورهٔ تکویر، آیهٔ ۹تفسیر اهلبیت، ج۱۷، ص۴۰۶#محرم#رقیه
318 KB
@AyatAlavi28 خرداد 1405
@HooraOfficial28 خرداد 1405
@Zendegikon28 خرداد 1405تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیه ۷۱و سرگذشت [پر فايده و عبرتآموز] نوح را براى آنان بگو،آن گاه كه به قوم خود گفت: اى قوم من! اگر اقامت طولانى من ميان شما و پند واندرزم به وسيلۀ آيات خدا،بر شما گران و دشوار است[از هيچ كارى بر ضد من كوتاهى نكنيد] من...ادامه ترجمه و نکات در ویرشتSore Yunus Aye 71Mohsen Qaraat
@AyatAlavi28 خرداد 1405تو همان کریمی هستی که در رکوع، عطا را معنا کردی…جانها فدای تو ای بهترینِ رکوعکنندگان. سورهٔ مائده، آیهٔ ۵۵ (تفسیر القمی، مجمع البیان) #امیرالمومنین4 MBالسَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا زَيْنَ الْمُوَحِّدِينَسلام بر تو ای زینت یکتاپرستان، که فرزندت حسین با خون خود، کلمه توحید را بر بلندای تاریخ برافراشت.مفاتیحالجنان2 MB
@HooraOfficial28 خرداد 1405خداوند، قلب فاطمه سلاماللهعلیها را،از ایمان و یقین پر کرده بود،چنان که فرشتگان در امور خانهبه یاریاش میآمدند.بحارالانوار، ج۴۳، ص۲۹#فاطمه_الزهرا
@HooraOfficial28 خرداد 1405و تو چقدر شبیه مادری،که مثل او،تازیانه خوردی،و بر داغ پدر گریستی،و شبانه غسل و کفن شدی؛رقیه خاتون.ریاض القدس، ج۲، ص۳۲۳#محرم559 KB
@AyatAlavi28 خرداد 1405مگر محرم، ماه حرام نبود که در آن جنگ کردند؟اما بزرگتر از جنگ، فتنه بود، راه خدا را بستند و حق را سربریدند.«قِتَالٌ فِيهِ كَبِيرٌۖ وَ صَدٌّ عَنْ سَبِيلِ اللَّهِ»📖 سورهٔ بقره، آیهٔ ۲۱۷#محرم#اباعبدالله3 MB
@HooraOfficial28 خرداد 1405السَّلامُ عَلَيْكِ يَا سَيِّدَةَ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَسلام بر تو اى سیده زنان عالم از اولین و آخرین#سیدة_نساء_العالمین#فاطمه_الزهرا615 KBآتَاكُمُ اَللَّهُ مَا لَمْ يُؤْتِ أَحَداً مِنَ اَلْعَالَمِينَو خداوند آنچه به شما عنایت کرده به احدی از جهانیان مرحمت نفرموده است.#سیدة_نساء_العالمین#فاطمه_الزهرا #امیرالمومنین2 MB
@user17814975391828 خرداد 1405ذکره صندوق سرمایه گذاری توهین به ملت و کوتاهی از نص شروط رهبریست.غرامت باید پرداخت شود اگر ندهد از مالش برمیداریم اگر امتناع کرد به همان اندازه از مالش نابود میکنیم.لفظ صندوق سرمایه یعنی کوچه دادن به دشمن
@HooraOfficial27 خرداد 1405ای فرزند آیات و نشانههای خدا،دلهایمان محتاج یقین است،العجل!«یَا ابْنَ الْآیَاتِ وَ الْبَیِّنَاتِ»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج8 MB
@HooraOfficial27 خرداد 1405خدا بر عرش نگاشت:هر که حق امیرالمؤمنین را بشناسد، پاک شود.و هر که انکارش کند، ملعون و زیانکار.(نبی رحمت)مناقب خوارزمی، ص۲۲۷#امیرالمومنین2 MB3 MB
@ayatekarimeh27 خرداد 1405تلاوت سوره مبارکه ضحی بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِوَالضُّحَىٰ ﴿١﴾سوگند به ابتدای روز [وقتی که خورشید پرتو افشانی می کند] (۱)وَاللَّيْلِ إِذَا سَجَىٰ ﴿٢﴾و سوگند به شب آن گاه که آرام گیرد، (۲)13 MB
@HooraOfficial27 خرداد 1405خلافت را،از کاردانان دین و دنیاخارج کردند.(فاطمه سلاماللهعلیها)خطبۀ عیادت#فاطمه_الزهرا #امیرالمومنین4 MB
@HooraOfficial27 خرداد 1405فاطمه سلاماللهعلیهاپاسخ سؤالی را دادکه تمام صحابه از آن درمانده بودند.نبی رحمت فرمود:«به راستی که او پاره تن من است.»بحارالانوار، ج۴۳، ص۵۴#امیرالمومنین #فاطمه_الزهرا3 MBفاطمه سلاماللهعلیهااز آنچه میان امیرالمؤمنین و نبی خدا گذشت،بیآنکه کسی خبرش دهد،آگاه بود.و این آگاهی را خداوند به او میداد.بحارالانوار، ج۴۳، ص۸#فاطمه_الزهرا
@HooraOfficial27 خرداد 1405آتَاكُمُ اَللَّهُ مَا لَمْ يُؤْتِ أَحَداً مِنَ اَلْعَالَمِينَو خداوند آنچه به شما عنایت کرده به احدی از جهانیان مرحمت نفرموده است.#سیدة_نساء_العالمین#فاطمه_الزهرا #امیرالمومنین2 MB
@HooraOfficial27 خرداد 1405سلام بانو!شما که با شهادت از دنیا رفتی.السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الشَّهِيدَةُمفاتیحالجنان#فاطمه_الزهرا387 KB
@Zendegikon27 خرداد 1405تفسیر کوتاه #قرآن کریم استاد قرائتی سوره یونس آیات ۶۸ تا ۷۰[مشركان بر پايۀ گمان واهى خود] گفتند: خدا براى خود فرزندى گرفته است!! او منزّه از هر عيب و نقصى است، او از هر چيزى بىنياز است، آنچه در آسمانها و زمين است، در سيطرۀ مالكيّت و فرمانروايى اوست؛ادامه ترجمه و نکات در ویرشتSore Yunus Aye 68Mohsen Qaraat
@AyatAlavi27 خرداد 1405در زمان خلقت آدم(علیهالسلام) خدا به فرشتگان فرمود:در زمین جانشینی قرار میدهم.«إِنِّي جَاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَلِيفَةً»جانشین امیرالمؤمنین(علیهالسلام) است کهپیامبر در غدیر خم به مردم معرفی کرد. سورهٔ بقره، آیۀ ۳۰ #امیرالمومنین1 MB
@AyatAlavi26 خرداد 1405خدا دین و علمش را روی آب قرار دادپرسید: خدای شما کیست؟ پیامبر، امیرالمؤمنین و امامان گفتند: تو پروردگار مایی، پس خداوند علم و دین را به آنان تحویل داد. تفسیر اهلبیت، ج۶، ص۶۰۰#امیرالمومنین3 MB
@HooraOfficial26 خرداد 1405ولایت امیرالمؤمنین،تنها وصیت پیامبر نبود،رسالت همه انبیا بود.مناقب خوارزمی، ص۲۲۱#امیرالمومنین3 MBخدا به آدم وحی کرد:اگر آن دو بنده نبودند، تو را نمیآفریدم.پرسید: از من هستند؟فرمود: سر بردار و بنگر.بر عرش نوشته بود:محمّد پیامبر رحمت،و علی برپاکننده حجّت.(نبی رحمت)مناقب خوارزمی، ص۲۲۷…Show more5 MB