Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
@HooraOfficial21 July 2026
لحظه‌های آخر عمر مبارک،گریست و فرمود: به خاطر مصیبت تو گریه می‌کنم حسین جان،که خونت را می‌ریزند،و خاندانت را به اسارت می‌برند…اثبات الهداة، ج۵، ص۱۴۷#امام_حسن
2 MB
معاویه،صدهزار درهم برای جعده فرستاد،و گفت: اگر شوهرت حسن را مسموم کنی،تو را به ازدواج یزید درمی‌آورم،و جعده پذیرفت…ارشاد مفید، ج۲، ص۱۵#امام_حسن
2 MB

Profile picture of ‌تاک تاک‌
@TalkTalk21 July 2026
ساحل تبن (Teben/Kushkonar) در هرمزگان (نزدیک پارسیان) یکی از سواحل بکر با شن‌های طلایی، صخره‌های مرجانی و کوه‌های مریخی‌مانند است، اما شکل آن T نیست — فقط نامش شبیه به تلفظ «T» به نظر می‌رسد. سوره تین در قران را با تفسیر بخوانید ما را هم دعا کنید #ایران #جنوب #
9 MB

@HooraOfficial21 July 2026
سلام بانو!سلام بر شما که دشمنان سرکوبتان کردند.السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمَقْهُورَةُ#فاطمه_الزهرا

Profile picture of ‌آیات کریمه‌
@ayatekarimeh21 July 2026
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه اعلی بسم الله الرحمن الرحیم وَالَّذِي أَخْرَجَ الْمَرْعَىٰ ﴿٤﴾و آنکه چراگاه را رویانید، (۴)فَجَعَلَهُ غُثَاءً أَحْوَىٰ ﴿٥﴾و آن را خاشاکی سیاه گردانید، (۵)سَنُقْرِئُكَ فَلَا تَنْسَىٰ ﴿٦﴾به زودی قرآن را بر تو می خوانیم، پس هرگز فراموش نخواهی کرد، (۶)
4 MB

@HooraOfficial20 July 2026
چگونه با تو،راز و نیاز کنم،ای مولای من؟«وَ أَیَّ نَجْوَی»دعای ندبه #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
3 MB

سر را به سینه چسباند،و گفت:کاش فدای تو می‌شدم پدر...سحاب رحمت، ص۷۴۹#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه
3 MB
پارچه را از روی طشت کنار زد،سر را به سینه چسباند و گفت:بابا! کی رگ‌های گردنت را برید؟کی دختر کوچکت را یتیم کرد؟سحاب رحمت، ص۸۴۸#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه
6 MB

صدایی از سر بریده بلند شد:به سوی من بیا دخترم،منتظرت هستم...سحاب رحمت، ص۷۵۰#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه
4 MB

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
@AyatAlavi20 July 2026
امام صادق (علیه‌السلام):مراد از «التِّینِ وَ الزَّیْتُونُ»حسنین وَطُورِ سِینِینَ، امیرالمؤمنین (علیهم‌السلام) است.(قرآن بجز از مدح علی آیه ندارد.)تفسیر اهل‌بیت، ج۱۸، ص۲۱۰ #دوشنبه_های_امام_حسنی
2 MB

پارچه را از روی طشت کنار زد،سر را به سینه چسباند و گفت:بابا! کی رگ‌های گردنت را برید؟کی دختر کوچکت را یتیم کرد؟سحاب رحمت، ص۸۴۸#محرم #با_کاروان_حسین #یارقیه
6 MB

غم‌نامه دوازدهم: خرابه، مرگ رقیه سه‌ساله با سَر بریده پدرتمام مقتل خرابه این بود:سر آمد،و کودک رفت...سحاب رحمت، ص۷۵۰#محرم #با_کاروان_حسین
4 MB
غم‌نامه یازدهم: بی‌قراری رقیه از مجلس یزید شروع شد...ای یزید!ناچارم با تو حرف بزنم،اما تو، در نظر من،بی‌ارزش‌تری از آنی که،حرف‌هایم را بشنوی…(خطبه عقیله بنی‌هاشم در مجلس یزید)سحاب رحمت، ص۷۲۰…
Show more
6 MB

سلام بانو!شما که با شهادت از دنیا رفتی.السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الشَّهِيدَةُمفاتیح‌الجنان#فاطمه_الزهرا
223 KB

@ayatekarimeh20 July 2026
تلاوت آیاتی از سوره مبارکه غاشیه بسم الله الرحمن الرحیم أَفَلَا يَنْظُرُونَ إِلَى الْإِبِلِ كَيْفَ خُلِقَتْ ﴿١٧﴾آیا با تأمل به شتر نمی نگرند که چگونه آفریده شده؟ (۱۷)وَإِلَى السَّمَاءِ كَيْفَ رُفِعَتْ ﴿١٨﴾و به آسمان که چگونه بر افراشته شده؟ (۱۸)وَإِلَى الْجِبَالِ كَيْفَ نُصِبَتْ ﴿١٩﴾
1 MB

@HooraOfficial19 July 2026
چگونه،تو را وصف کنم،ای مولای من؟«أَیَّ خِطَابٍ أَصِفُ فِیکَ»دعای ندبه#اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
4 MB

داغ اهل خرابه تازه شد،وقتی رقیه را تکان دادند،و دیدند کنار سر پدر جان داده...سحاب رحمت، ص۷۴۵#محرم
7 MB
شب و‌ روز،گریه می‌کرد،و می‌پرسید:بابایم کجاست؟چرا از پیش من رفته؟(رقیه خاتون)سحاب رحمت، ص۸۴۸#محرم
Show more
554 KB

او را هم از روی لباسـش غسـل دادندمانند زهرا مادرش غسلش شبانه‌ستبازو کبود و سر کبود و شانه زخمی‌ستانـگـار که پایان روضــه مادرانه‌ســت#محرم #با_کاروان_حسین#فاطمه_الزهرا
4 MB

@ayatekarimeh19 July 2026
تلاوت آیه ۹۵ سوره مبارکه نساء بسم الله الرحمن الرحیم لَا يَسْتَوِي الْقَاعِدُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ غَيْرُ أُولِي الضَّرَرِ وَالْمُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ ۚ فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ
2 MB

غم‌نامه یازدهم: بی‌قراری رقیه از مجلس یزید شروع شد...ای یزید!ناچارم با تو حرف بزنم،اما تو، در نظر من،بی‌ارزش‌تری از آنی که،حرف‌هایم را بشنوی…(خطبه عقیله بنی‌هاشم در مجلس یزید)سحاب رحمت، ص۷۲۰…Show more
6 MB
غم‌نامه یازدهم: سَر امام حسین در کاخ یزیدیزید،سر بریده را مقابل خود گذاشت،و گفت:چوب خیزران بیاورید…سحاب رحمت، ص۷۰۰#محرم
Show more
7 MB

شب و‌ روز،گریه می‌کرد،و می‌پرسید:بابایم کجاست؟چرا از پیش من رفته؟(رقیه خاتون)سحاب رحمت، ص۸۴۸#محرمShow more
554 KB

Profile picture of ‌آیات علوی🏴‌
@AyatAlavi19 July 2026
«فَأَيْنَ تَذْهَبُونَ» امام صادق (علیه‌السلام ):چرا از پذیرش ولایت امیرالمومنین گریزانید؟«گاهی یک آیه، تمام مسیر زندگی را نشان می‌دهد.»سورهٔ تکویر، آیهٔ ۲۶تفسیر اهل‌بیت، ج۱۷، ص۴۱۸Show more
3 MB

سلام بانو!ای دختر برترین پیامبر خدا.السَّلامُ عَلَيْکِ يَا بِنْتَ أَفْضَلِ أَنْبِياءِ اللّٰهِمفاتیح‌الجنان#فاطمه_الزهرا