Profile picture of ‌موسسه انصار طاها‌
@ansaretaha27 April 2026
أَ تَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَ تَنْسَوْنَ أَنْفُسَكُمْ وَ أَنْتُمْ تَتْلُونَ الْكِتابَ أَ فَلا تَعْقِلُونَآیا مردم را به انجام‌دادن کارهای خوب دستور می‌دهید و خودتان را فراموش می‌کنید، با اینکه کتاب خدا را می‌خوانید؟! پس چرا عقلتان را به‌کار نمی‌اندازید؟!بقره - ۴۴#Quran

Profile picture of ‌موسسه انصار طاها‌
@ansaretaha27 April 2026
وَ لا تَلْبِسُوا الْحَقَّ بِالْباطِلِ وَ تَكْتُمُوا الْحَقَّ وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَحق را وارونه جلوه ندهید و حقیقت را آگاهانه کتمان نکنید.بقره - ۴۲#Quran

Profile picture of ‌tahura‌
@tahura27 April 2026
لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ وَأَهْلَكَ...نترس و غمگین مباش، قطعاً ما نجات دهنده تو و خانواده ات هستیم...🪷#قرآن آیه ۳۳ سوره عنکبوت

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
@Imamalinet_fa26 April 2026
پیامبر صلی‌الله‌وعلیه‌وآله‌وسلم فرمود:«فقط انسان شقی با علی بن ابی‌طالب دشمنی می‌کند.»خطبه غدیر

Profile picture of ‌𝓹𝓸𝓻𝔂𝓪𝓲 𝓿𝓵𝓲‌
@Milad313f26 April 2026
می شه ما هم جزو بندگان شایسته باشیم؟؟؟؟؟؟در «زبور» بعد از ذکر (تورات) نوشتیم: «بندگان شایسته‌ام وارث (حکومت) زمین خواهند شد!»📚سوره انبیاء ـ ۱۰۵امام باقر(ع):منظور از بندگان شایسته یاران مهدی در آخرالزمان می باشند

Profile picture of ‌يَعْقُؤبِ عَلِي نِژَادْ‌
@Yaqub13alinezhad7526 April 2026
بِسمِ ٱللّٰهِ ٱلرَّحمَانِ ٱلرَّحِیمِٱَللّٰهُمَّ إِنِّی أَسأَلُکَ یَا قَرِیبَ ٱلفَتحِ وَ ٱلفَرَجَ یَا رَبَّ ٱلفَتحِ وَ ٱلفَرَجَ یَا إِلَهَ ٱلفَتحِ وَ ٱلفَرَجِ عَجِّلِ ٱلفَتحَ وَ ٱلفَرَجَ سَهِّلِ ٱلفَتحَ وَ ٱلفَرَجَ یَا فَتَّاحَ ٱلفَتحِ وَ ٱلفَرَجِ یَا مِفتَاحَ ٱلفَتحِ وَ ٱلفَرَجِ یَا فَارِجَ ٱلفَ…Show more

Profile picture of ‌احمد حجتی‌
@HojatyAhmad25 April 2026
✍️قرآن را باز کردم تا خداوند پاسخی را برای هزاران سوال های بی جوابی که در این روزها برایشان نتوانسته ام به اطمینان خاطر قلبی برسم پیدا کنم بدون وضو بودم روبه قبله استخیر بالله....راقرایت کردم قرآن را باز کردم این صفحه نورانی حاضر شد... مفسر نیستم تفسیرش با اساتید...#احمدحجتی#دلنوشته#رهبر_شهید‌ #…Show more

@Imamalinet_fa25 April 2026
ای امیرالمؤمنین!شما نزد خداوند، جایگاه بزرگی دارید.زیارت‌نامه امیرالمؤمنین علیه‌السلام

@Imamalinet_fa25 April 2026
پیامبر صلی‌الله‌وعلیه‌وآله‌وسلم فرمود:«هرکه زندگی و مرگی چون من می‌خواهد و بهشت جاودانه‌ای را که خداوند به من وعده کرده، می‌طلبد، باید ولایت علی بن ابی‌طالب را بپذیرد.»الغدیر، ج۱۰، ص۲۷۸

Profile picture of ‌سید آرش آقامیری🇮🇷‌
@aqamiri25 April 2026
🏵️ سوره مبارکه زخرف جزء ۲۵ قرآن کریم-ترجمه و تفسیر این چند آیه شریف خیلی شنیدنی هستش+ترجمه روان و سادش رو تو ویرِشت می‌زارم...

This post was deleted by the post author.

Profile picture of ‌يَعْقُؤبِ عَلِي نِژَادْ‌
@Yaqub13alinezhad7524 April 2026
بِسمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحمَانِ ٱلرَّحِيمِسلام ‎@mashty1دل شکستن برای دیدن دل؛ کاملا بی منطقی برای کسانیکه علم را حاصل بشر و غیر خدا میدانند و هر کس که علم را عاملی غیر خدایی بداند از دین خدای یکتا و واخد خود را دور میداند؛ مقدار شبهه توسط امانیسم نگرها که وارد جامعه شده بقدری زیاده که برای تمامش یک عمر …Show more

@Imamalinet_fa24 April 2026
ای امیرالمؤمنین!شروع مغفرت خداوند، از درگاه شماست.مفاتیح‌الجنان

Profile picture of ‌پیمان عبدالمنتظَر‌
@Payman177623 April 2026
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹آغاز آبادانی باطن انسان، اشک انسان است. کاری کنید که چشمهٔ اشکتان جوشان شود.باران که بیاید، آبادانی و حیات هم می‌آید. کافی است که این چشمه خشک بشود، کویر می‌شود؛ خشک‌سالی می‌شود🔸حرف لغو و بیهوده،اشک را خشک می‌کند🔸#در_محضر_علما

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet22 April 2026
‌یادمان باشد کــــــــه یک مجاهد همیشه مأمور به وظیفــــــه‌ست نه مامـــــور به نتیجــــه. نتیجه تنها و تنها و تنها در دست مسبب‌الاسباب عالم رقم می‌خورد. و وظیفـــــه را در تمام ساحـــــت ها باید شناخت، و به سویش دویــــــد؛ باید با تمام وجـــــود به آنچه می‌دانیم، عمل تام کنیم.؛

Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
@HooraOfficial22 April 2026
السَّلاَمُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْفَاضِلَةُ الزَّكِيَّةُسلام بر شما که هم با فضیلتی و هم پاکیزه...زیارتنامه حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها#فاطمه_الزهرا

@Imamalinet_fa22 April 2026
مولای من!شما حجت خداوند، بر مردم هستید.زیارت غدیریه

@Imamalinet_fa21 April 2026
شما اهل‌بیت، مسیر خشنودی خداوند را نشان می‌دهید.«وَ الْأَدِلاءِ عَلَی مَرْضَاةِ اللَّهِ»جامعه کبیره

Profile picture of ‌آفتاب مغرب‌
@Aftab_Maghreb21 April 2026
تفسیر سوره حمد ۲

تفسیر سوره حمد

تفسیر سوره حمد