Profile picture of ‌سید رضا میرزائی‌
@seyyedrezamirzaie14 April 2026
من از #اجناس اسرائیلی در خانه ام استفاده ندارماین #نبرد مردم است با #استکبار و #اسرائیل.نگو من از #برندهای اسرائیلی نخرم باز کارخانه تولید می کند..نه تو نخر #سوپرمارکت مشتریش کم شود نمی آورد کارخانه هم تولید نمی کند.مجبور می شود امتیاز دیگری را برای تولید انتخاب کند.#نه‌به‌اقلام‌اسرائیلی

Profile picture of ‌دکتر مو‌
@Doctor_mo14 April 2026
🔶 برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان و سفارش دایرکت بدین یا کلمه (مشاوره) رو برامون کامنت کنید🔶#درمان_ریزش_مو #ریزشمو #ریزش_شدید_مو #ریزش_موی_سر #مو#مشاوره_انلاین #مشاوره_رایگان #درمان_گیاهی#درمانShow more
3 MB

Profile picture of ‌زاهد ریایی‌
@ZaaRee14 April 2026
و گفت: «این دعواهای زیر پست‌های #ویراستی را بیشتر ناشی از فشارهای هورمونی می‌دانم تا نزاع‌های ایدئولوژیک!»

Profile picture of ‌علیرضا دهقانی‌
هـر شبی که حال نداشتیـد بریـدتوی‌تجمعات این عکس رو به خاطر بیارید.. همون روز که ایشون پای لانچر بودنو مورد اصابت قرار میگیرند‌ دخترشونبه دنیا میان...چقدر مدیونیم...چقدر مدیونیم...چقدر مدیونیم... Show more

Profile picture of ‌Bishi‌
@Bishi139913 April 2026
حکم شرعی بوسیدن باسن ترامپ توسط بن سلمان
1 MB

Profile picture of ‌روشنایی 🎒‌
@user17754639477313 April 2026
در "کی ارزشی دارد این جانِ ما"‌ ترین حالت ممکنم.#ایران

Profile picture of ‌کوثر‌
@Kosar7113 April 2026
♨️خبر خوب میثم مطیعی درباره سلامتی کامل رهبر انقلاب آیت الله سیدمجتبی خامنه‌ای#امام_شهید #سومین_رهبر_انقلاب #امام_امت #میثم_مطیعی
5 MB

Profile picture of ‌Alireza ² 🇮🇷🎒‌
@A110li13 April 2026
3 MB

Profile picture of ‌مریم صبری 🚩‌
@yamahdy_ma11 April 2026
جعبه‌ کمک‌های اولیه‌ گیاهی، لازمه‌ مراقبت از سلامتی در شرایط جنگی #جنگ_رمضان #جنگ #ایران #ایران_قوی
14 MB

Profile picture of ‌امیرعباس جباری‌
@Amirabbas_Jabbari9 April 2026
🛟 تنش و آرامش / قسمت دوم: تنش چیست؟
🛟 وقتی صدای انفجار شنیده می‌شه، وقتی برای همدیگه نگران می‌شیم و اخبار رو دنبال می‌کنیم.این باعث استرس شدیدی در ما می‌شه که نیاز به مدیریت صحیح داره‌.جعبه ابزار ما برای مدیریت استرس در شرایط فعلی چی می‌تونه باشه؟در این پست می‌خوایم به همین مسئله بپردازیم. 👌

Show this thread

Profile picture of ‌مهدی زاده .‌
@Madame_Tea9 April 2026
یجوریه حالم انگار جمعه غروب ۱۳ بدر و من فردا باید برم مدرسه مشق هام رو ننوشتم

Profile picture of ‌مهدی‌
@souphil8 April 2026
چه در مخیله ما می‌گذرد؟ به چی ترغیب می‌شیم؟ چی رو دوست داریم؟همه چی نوره ولی کند شده.چطور آدم می‌تونه بدون اینکه بدن یا جسمشو بشناسه، سلامت باشه؟کالبد بخاری، روح-بخاری یا جسم-بخاری دومین بدن یا کالبد ما هست. ابن سینا و سهروردی هم درباره‌ش صحیت کردن!#دخان #افسردگی #سلامت

Profile picture of ‌مهدی زاده .‌
@Madame_Tea7 April 2026
هیچ جنگی خسته کننده تر از جنگ با احمق نیست

Profile picture of ‌دوبرره‌
@Nezamdubarare7 April 2026
دعوت میکنم در نظرسنجی زیر مشارکت کنین ببینیم چند چندیم👍👎🇮🇷این یه نظرسنجی در مورد یکی از خصوصیات ظاهری پسر و مرد هاست که همه آقایون و خانوما لطفاً نظر بدن💯🍹📸

کدومش جذابتره؟

18 votes  •  The poll has been ended
Nobody can see participants

Profile picture of ‌هنرمند انقلابی‌
از اونایی که به دشمن گرا میدن اصلاً تعجب نکنید...اینا همونایی هستن که تو بچگی شون مادرشون وقتی دوست پسرش رو میاورد خونه، اینا رو میفرستاد جلوی در و میگفت هر وقت بابات اومد خبر بده... 😏😏😏

Profile picture of ‌مهدی علیین‌
@MahdiEliyin6 April 2026
داستان عنایت و شفای بیمار کور مادرزاد در #حرم_امام_رضا (ع)خیلی قشنگه خیلیپیشنهاد میکنم تا انتها ببینین حالتون خوب میشه
4 MB

Profile picture of ‌رویایِ خُفته🩰‌
@Iranian_Girl85 April 2026
باورم نمیشه تا دو ماه پیش قدرتی داشتم به نام "درس خواندن"😐😭

Profile picture of ‌راضیه گنجی‌
@Zist_Gene4 April 2026
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم آزمایشگاه ژنتیک پزشکی زیست‌ژن🧬مرکز ارائه خدمات فوق تخصصی ژنتیک🔸غربالگری بیماری‌های ژنتیکی🔹فارماکوژنومیکس🔸خدمات بیماران مبتلا به سرطان🔻تهران، مجیدیه، خيابان کرمان شمالی…Show more