زندگی در این دنیا برای آدمهای درست کار مثل رانندههای خوبی که با تجربه بالا مشغول رانندگیاند است ولی با این حال بالاخره یک راننده ناشی و نادرست پیدا میشه با ما تصادف میکنه!
@hedaeat_raftari8 May 2026زندگی در این دنیا برای آدمهای درست کار مثل رانندههای خوبی که با تجربه بالا مشغول رانندگیاند است ولی با این حال بالاخره یک راننده ناشی و نادرست پیدا میشه با ما تصادف میکنه!
@Grandfather8 May 2026
@thr_kimya7 May 2026«کارت امید مادران» فقط برای متولدین فروردین۱۴۰۵ به بعد است.چرا شامل مادرانی که در زمان جنگ، فرزندشون متولد شده ( ماه اسفند) نشود؟!یا حتی قبل تر از آن متولدین زمان جنگ ۱۲ روزه ؟؟( از خرداد ۱۴۰۴)اگر طرحی برای حمایت از فرزند آوری و مادران هست ، نیاز هست حمایت کامل باشد نه اینچنین با تغییر شرایط و تق…Show more
@user1774821462375 May 2026✔️ صحبت های یک ناخن کار با در آمد ۷۰ میلیونی در ماه#من_آگاهم#کاشت_ناخن#توبه6 MB
@Pooshinehteb2 May 2026😍😉خانومای آذری عزیزمون میگن:"هر آرواد ساغلاملیغی اوچون پامبیقدان اولان و میکروبلاری اؤلدورن (آنتیباکتریال) اَینَکلَردن (لباس زیر) ایستیفاده اَلمَلیدی و ندن یاخشی کی او اَینَک "پوشینه طب" اولسون."بله: https://ble.ir/pooshinehteb👆در این کانال اطلاعات کامل محصولات قرار گرفته
@Pooshinehteb2 May 2026😊😍خانومای کرد نازنینمون میگن:"ههر ئافرهتێک بۆ تهندروستی خۆی دهبێت سوود له جلوبهرگی ژێر کهتهن و دژهبهکتریا وهربگرێت و چ باشتر که ئهو جلوبهرگه پووشینه طب بێت."بله: https://ble.ir/pooshinehteb👆در این کانال اطلاعات کامل محصولات قرار گرفته🤩🤗
@user1777645599752 May 2026در جنگ جهانی دوم توجه شدیدی به بهداشت فردی و سلامت جامعه شد#صابون_مرغوب2 MB
@hedaeat_raftari1 May 2026بسم الله الرحمن الرحیم🦋🩵محمد جعفری هستم متخصص در عرصه روانشناسی اسلامی.در این صفحهی #هدایت_رفتاری که پل ارتباطی بنده با یکایک شماست البته شمایی که مشتاق کسب مهارت برای درست زندگی کردن و رشد رفتار با مسیر صحیح و اصولی هستید.🙂✊#مشاوره#مسیر_درست
@Behzad_13711 May 2026خدایا به آدمهای خوبت شکر🇮🇷🧿#جنگ_رمضان #جنگ #مذاکره #مثبت_شدن_دائمی_تاثیر_معدل_پایه_یازدهم #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #تهران#بیمارستان#کودک…Show more508 KB
@Pooshinehteb30 April 2026دوس دارم خودمو❤️ما سلامتی رو تبلیغ می کنیم چون اعتبار پوشینه طب در سلامتی و تندرستی شماست✨"سلامتی، سرمایهی اصلی ماست و انتخاب آگاهانه محصولات مرتبط با تندرستی، نقشی کلیدی در حفظ و ارتقای آن ایفا میکند. "پوشینه طب" با درک این اصل، اعتبار خود را در گرو تضمین سلامت و تندرستی شما قرار داده است."
@N_JM8728 April 2026فروشگاه تخصصی عطر و ادکلن وانیلhttps://eitaa.com/vanil_perfumeکمترین قیمتها ادکلنهای اورجینال و برندهای معتبر:لطافه،الحمبرا،فرگرانس،ژکساف،روونا،جانوین و...عطر اصل و خالص لوزی و جیوادانضمانت کیفیتتنوع بالا مشاوره تخصصینکات کاربردیارسال به سراسر کشور…Show moreeitaa.comایتا - Contact @vanil_perfume
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
3 MB
@Pooshinehteb28 April 2026تقدیم به روی ماه همه ی شما زنانِ ایرانِ عزیزمون؛ خانومای خیلی زیبا و نازِ جنوبی، کرد، ترک، لر، فارس، شمالی و تهرانی و...🥰من یه زنِ ایرانیام💚🤍❤️🎶بدنم رُ سلامَتی رُ پوشینه طب رُدوس دارم💖ارتباط با ما:…Show more2 MB
@Mhasanmozh27 April 2026تا یک دهه پیش، زمانی که کلمه «ایمنی» در محیط کار شنیده میشد، ناخودآگاه تصویر کلاههای ایمنی، هارنسهای کار در ارتفاع و کفشهای پنجهفولادی در ذهن تداعی میگشت. اما در دنیای پرشتاب، پیچیده و بههمپیوسته امروز، سلامت جسم و روان به دو روی یک سکه تبدیل شدهاند.
@SaeidAlikhani27 April 2026🎤 مهندس سعید علیخانی، در مصاحبه زنده تلویزیونی در اتاق بازرگانی استان اصفهان با شبکه استانی اصفهان در حاشیه نخستین اکسپوی بینالمللی سرمایهگذاری استان «ایزینکس»🎥 #قسمت_پنجم #آب_سالم حق هر شهروند اصفهانی است.✍🏻 دعوتنامه از بیشتر کشور های اروپایی برای این دستگاه هست، اما چون #ایرانی هستیم و ع…Show more9 MB