@user17754638936826 May 2026
@nooranvakil22 May 2026چت با وکلای دادگستری به صورت آنلاینکافیست سوال یا مشکل حقوقی خود را در قسمت چت موجود در پایین صفحه سمت راست وبسایت به نشانی nooranvakil.ir مطرح کنید تا تیم حقوقی موسسه در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ خود را برای شما ارسال نمایند.nooranvakil.irصفحه اصلی
مشاوره آنلاین رایگان در دعاوی حقوقی و کیفری، قبول وکالت درتمام نقاط کشور, وکیل حقوقی خوب در اهواز معرفی وکلای مجرب در شهرهای مختلف ایران...
@am19ir22 May 2026تولید، نشاطآور استآیت الله حائری شیرازی:بچههای من مرغ داشتند و روزانه به ما ٩ عدد تخممرغ میدادند. شما نمیدانید چه وَجدی میکردند وقتی تخممرغ برمیداشتند! با #تولید ، نشاطی به انسان دست میدهد که تمام خستگیها رفع میشود. #کارآفرینی
@Delnazokepoostkoloft21 May 2026مسئولین میگن مردم نگران نباشن همه چی تو فروشگاها هست هیچ کمبودی نداریم، راستش انگار مشکل از مردمه که کمبود #پول دارن.
@V197420 May 2026فرمانده اینها روحانیه
@Dr_babavand19 May 2026در شرایط فعلی دلیل نوسان و بحران های تکرار شوندهآزار دهنده برای تولید کنندگان مرغ گوشتی و دولت برای مدیریت و مردم برای مصرف را میتوان ریشه ای حل کرد.بعد از خواندن مطلب زیر در مسیر اقتصاد برگردید و ادامه مطلب را بخوانید.دولت باید از قیمتگذار به «تنظیمگر» صنعت طیور تبدیل شود - مسیر اقتصاد
@Milad_FQ16 May 2026#استادمیلامن میتونم مغازه پدرم و اجاره کنم اما توش زمان مشخص نکنم و مادامالعمر ازش استفاده کنم ؟بر اساس **مواد ۴۶۸، ۵۰۱، ۵۰۷، ۵۱۴ و ۵۱۵ قانون مدنی ، در عقد اجاره تعیین مدت از ارکان اساسی قرارداد است و اگر مدت اجاره مشخص نشود، اصل عقد اجاره باطل یا فاقد اعتبار لازم خواهد بود؛ ...
@Sadeghmahdipoor15 May 2026محاصره از بیرون ، خودکشی از درونشکست لزوماً با سقوط شهرها آغاز نمیشود؛ گاهی با سقوط اعتماد عمومی شروع میشود. در شرایطی که ایالات متحده آمریکا در میدان نظامی از غلبه بر جمهوری اسلامی ایران ناتوان مانده است، به گزینهای آشنا در ادبیات جنگ ترکیبی روی میآورد: محاصرهٔ دریایی و فشار اقتصادی.
@mohammad_27iran15 May 2026از سوپرمارکتی که به بچه هاهم #سیگار میفروشه خرید نمیکنمتوهم خرید نکن هموطن...🤝
@Ahmadgharib14 May 2026من رو صرفاً بخاطر کینههای سیاسی از دوره دانشجویی که در خدمت تشکل های انقلابی دانشگاه بودم و بدون ارائه هیچ مکتوبه ای دال بر علت تعدیل، از دانشگاه ملایر بیرون کردهاند.فریاد این ظلم را کجا ببرمکه در دانشگاهی که روزی فیضهی دانشگاههای غرب کشور بود حالا علنا به دستور صریح ولایت فقیه دهن کجی میکنند
@Milad_FQ14 May 2026🌱🌱#استادمیلاد ❓میخوام حق طلاق رو از همسرم بگیرم ، چطور باید متنش بنویسم ؟موارد مهمی که لازم است در وکالت در طلاق، نسبت به آن تعیین تکلیف و به صراحت درج شود✓ وکالتی که یک شخص به موجب سند رسمی وکالت، در دفترخانه به دیگری میدهد، وکالت مدنی است؛ چه وکالت در فروش خودرو باشد یا انتقال سند یا...