Profile picture of ‌عشدی‌
جالبه با وجود اینکه هم تو ایران و هم تو روسیه رانت و فساد اقتصادی بشدت بالاست ولی روسیه نسبت به ایران تو شاخص های رفاهی وضعیت بهتری داره به نظرتون دلیلش چیه؟#اینترنت #internet

Profile picture of ‌پژمان سامانی‌
تخلفات سازمان تامین اجتماعی

Profile picture of ‌احمد نورانی‌
@nooranvakil22 May 2026
چت با وکلای دادگستری به صورت آنلاینکافیست سوال یا مشکل حقوقی خود را در قسمت چت موجود در پایین صفحه سمت راست وبسایت به نشانی nooranvakil.ir مطرح کنید تا تیم حقوقی موسسه در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ خود را برای شما ارسال نمایند.
nooranvakil.ir

صفحه اصلی

مشاوره آنلاین رایگان در دعاوی حقوقی و کیفری، قبول وکالت درتمام نقاط کشور, وکیل حقوقی خوب در اهواز معرفی وکلای مجرب در شهرهای مختلف ایران...

Profile picture of ‌مهندس علوی‌
@am19ir22 May 2026
تولید، نشاط‌آور استآیت الله حائری شیرازی:بچه‌های من مرغ داشتند و روزانه به ما ٩ عدد تخم‌مرغ می‌دادند. شما نمی‌دانید چه وَجدی می‌کردند وقتی تخم‌مرغ برمی‌داشتند! با #تولید ، نشاطی به انسان دست می‌دهد که تمام خستگی‌ها رفع می‌شود. #کارآفرینی

Profile picture of ‌دلنازکِ پوست کلفت 🖤‌
مسئولین میگن مردم نگران نباشن همه چی تو فروشگاها هست هیچ کمبودی نداریم، راستش انگار مشکل از مردمه که کمبود #پول دارن.

Profile picture of ‌سعید S‌
@V197420 May 2026
فرمانده اینها روحانیه
به نظر شما این سخنان رهبر شهید خطاب به چه کسانیست.چه کسانی در حال آلوده کردن فضای کشورن .هدف آنان چیست ؟چرا دارن مردم را گمراه میکنن.؟ناخواسته یا خواسته ؟آیا سخنانشون تاثیری در روند پیشرفت کشور ایجاد میکند؟#کنشگری سالم#انتقاد سالم
بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری
Khamenei.ir

Profile picture of ‌Dariush Babavand‌
@Dr_babavand19 May 2026
در شرایط فعلی دلیل نوسان و بحران های تکرار شوندهآزار دهنده برای تولید کنندگان مرغ گوشتی و دولت برای مدیریت و مردم برای مصرف را میتوان ریشه ای حل کرد.بعد از خواندن مطلب زیر در مسیر اقتصاد برگردید و ادامه مطلب را بخوانید.دولت باید از قیمت‌گذار به «تنظیم‌گر» صنعت طیور تبدیل شود - مسیر اقتصاد

Profile picture of ‌Milad FQ‌
@Milad_FQ16 May 2026
#استادمیلامن میتونم مغازه پدرم و اجاره کنم اما توش زمان مشخص نکنم و مادام‌العمر ازش استفاده کنم ؟بر اساس **مواد ۴۶۸، ۵۰۱، ۵۰۷، ۵۱۴ و ۵۱۵ قانون مدنی ، در عقد اجاره تعیین مدت از ارکان اساسی قرارداد است و اگر مدت اجاره مشخص نشود، اصل عقد اجاره باطل یا فاقد اعتبار لازم خواهد بود؛ ...

Profile picture of ‌صادق مهدی پور‌
@Sadeghmahdipoor15 May 2026
محاصره از بیرون ، خودکشی از درونشکست لزوماً با سقوط شهرها آغاز نمی‌شود؛ گاهی با سقوط اعتماد عمومی شروع می‌شود. در شرایطی که ایالات متحده آمریکا در میدان نظامی از غلبه بر جمهوری اسلامی ایران ناتوان مانده است، به گزینه‌ای آشنا در ادبیات جنگ ترکیبی روی می‌آورد: محاصرهٔ دریایی و فشار اقتصادی.

Profile picture of ‌سید محمد میرسیفی 🚩‌
@mohammad_27iran15 May 2026
از سوپرمارکتی که به بچه هاهم #سیگار میفروشه خرید نمیکنمتوهم خرید نکن هموطن...🤝

Profile picture of ‌علی‌
@A_beigi14 May 2026
چه کسانی نمی‌توانند بیمه بیکاری بگیرند؟طبق قانون، بیمه بیکاری فقط به کسانی تعلق می‌گیرد که بی‌اختیار بیکار شده باشند و رابطه‌ی کارگری داشته باشند. افراد زیر مشمول نمی‌شوند:🔹 کسانی که خودشان استعفا داده‌اند🔹 اخراج‌شده‌ها به خاطر تخلف یا قصور کاری

Profile picture of ‌احمد غریب‌
@Ahmadgharib14 May 2026
من رو صرفاً بخاطر کینه‌های سیاسی از دوره دانشجویی که در خدمت تشکل های انقلابی دانشگاه بودم و بدون ارائه هیچ مکتوبه ای دال بر علت تعدیل، از دانشگاه ملایر بیرون کرده‌اند.فریاد این ظلم را کجا ببرمکه در دانشگاهی که روزی فیضه‌ی دانشگاه‌های غرب کشور بود حالا علنا به دستور صریح ولایت فقیه دهن کجی می‌کنند

Profile picture of ‌Milad FQ‌
@Milad_FQ14 May 2026
🌱🌱#استادمیلاد میخوام حق طلاق رو از همسرم بگیرم ، چطور باید متنش بنویسم ؟موارد مهمی که لازم است در وکالت در طلاق، نسبت به آن تعیین تکلیف و به صراحت درج شود✓ وکالتی که یک شخص به موجب سند رسمی وکالت، در دفترخانه به دیگری می‌دهد، وکالت مدنی است؛ چه وکالت در فروش خودرو باشد یا انتقال سند یا...