Profile picture of ‌𝑺𝒐𝒓𝒆𝒏𝒂‌
@S_Justicer13319 August 2025
- ولایت براشون مثل شمشیر بود، ولی دسته‌شو گرفتن سمت خودشون، تیغشو چرخوندن سمت حزب اللهی ها.+ آره، اینا جرثومه ترین تهدیدی هستند که هسته ی سخت نظام تا حالا به خودش دیده، تهدید مقدس نما

Profile picture of ‌😎آقای منتقد🎭‌
🗣یکی از رفقا گفت این #داستان👇 واقعی رو جایی نگم و به همون بررسی انیمه یک تِکه بسنده کنم نظر من هم این بود که شاید انتشار این داستان برای #روح و #روان و #سلامت_ذهنی روانی مخاطبین خوب نباشه
شروع مانگای یک ِتکه درمورد اینه که یه دزد دریایی یک ِتکه درمورد اینه که یه دزد دریایی به نام گلد دی راجر ۲۲ سال پیش اعدام شد زمان اعدام گلد دی راجر مردم هم دور بر سکوی اعدام جمع شده بودنراجر برای ادامه یافتن راهی که رفته بود حرفایی میزنه و مردمو هیجانی میکنهحالا مشکل چیه؟

Show this thread

Profile picture of ‌آقای اَلفـبا‌
@Mr_Alphabet23 July 2025
🔴 #حراست دانشگاه‌های کشور هوشیار باشند...👀#گیتار

Profile picture of ‌حرف حق تلخه‌
@HarfeHaghTalkhe9 July 2025
لطفاهمه #بازنشربفرمایید تابدست همه وابستگان دانشمندان هسته ای برسد#پزشکیان بامصاحبه درباکو لوداد مزدورآمریکاستپس یاعلیخودتان دردادگاه بین المللی ایران ازگروسی بعلت جاسوسی ومعاونت درقتل دانشمندان هسته ای وخانواده هایشان شکایت ودرخواست حکم قصاص کنیدوکلای زیادی حاضربه همکاری هستندفقط شمامطالبه کنید

Profile picture of ‌Muhammad Musa Rezai Whale‌
@OldGrandpaWhale6 July 2025
The idiot Pahlavy vs His CommentorsThe guy is a living jokeCurse him and his father and his grandfather.Curse his generations and his friends and his aids.

Profile picture of ‌حرف حق تلخه‌
@HarfeHaghTalkhe4 July 2025
سرتیپ جلالی مسئول پدافندغیرعامل گفتند:واتساپ درمکان یابی وتروربعضی ازفرماندهان حماس نقش داشتنهایت حرف آقای جلالی اینکه فرماندهان نکات امنیتی رورعایت نکردندومشکل فقط ازواتساپ وهوش مصنوعی بودواقع امراینه ایشان خیالش بابت مسئولیت مادام العمردرجمهوری اسلامی راحتست!جلالی بایدفوری محاکمه واعدام شود

Profile picture of ‌🇮🇷"مَهْدی "🇮🇷‌
@mehdifelehgarii3 July 2025
نمیدونم این الان خوبه یا بده؟🧐 کی میتونه بگه که من هم بفهمم؟ اصلا این ربطی به رئیس جمهور داره یا مربوط به قوه قضاییه‌ست؟ 👈خانه احزاب ایران طی نامه‌ای از مسعود #پزشکیان رییس جمهوری، به نمایندگی از سه طیف #اصولگرا، #اصلاح‌_طلب و مستقل درخواست عفو عمومی برای تمامی زندانیان #سیاسی را مطرح کرد.👉