من نمی‌دونستم چقدر شما رو دوست دارم تا وقتی که این اتفاق افتاد.#رهبر_شهیدم

خیلی حرف زد برای گفتن،من شخصا فکر میکردم نام #سپاه محمد(ص) رسول الله #تهران_بزرگ در گینس ثبت شده در این مسابقات که متاسفانه فهمیدم اسم ایشان ثبت شده با پول بیت المال اسم خودت رو ثبت کردی هیچی نگفتیم گند زدی #سردار گند، البته که اظهار نظراتت در مورد حوادث ۱۴۰۱ مشخص بود همه چی خدا قوت به #بسیج تهران

دم عراقی ها گرم🌹

🖤بلاخره تمام شد رهبر شهیدمون رو به خاک سپردن...😭🖤خدانگهدار آقا جان💔#یالثارات_الحسین#رهبر_شهید

◾️ دیری‌ست زاشیانه جدا مانده‌ای «امین»غربت بس است رو سوی آن کوی‌وبام کن◾️دانم که مستمند و تهی‌دست و بی‌کسیاز بارگاه فیض رضا(ع) توشه وام کن◾️وآنجا که آمدوشد خیل ملائک استکنجی گزین و تا به قیامت مُقام کن...#رهبری_شهید

دیری است زآشیانه جدا مانده‌ای «امین»غربت بس است رو سوی آن کوی و بام کن...#رهبر_شهیدم #امام_شهید #تشییع #مشهد#آقای_شهید_ایران

🇮🇷 🖤 در این پیچ تاریخی سختی‌های زیادی در راه است.امروز باید برخاست، قرار است آقای شهید ایران را در آستان مقدس رضوی به دیار باقی بدرقه کنیم.امروز مردم ایران با ابرمردی کشور دوست و مجاهدی خداحافظی می کنند که تمام عمر خویش را در راه ایران و خدمت به آن سپری کرد و چیزی کم نگذاشت.#باید_برخاست

محل درگذشت حکمرانان ایران در ۱۰۰ سال گذشته🏴 کانال بصیرت #قرارگاه‌کرامت‌امام‌رضا‌ع#رسانه_مسجد#مسجد‌مقاومت‌شهدا #استان‌یزد🌐 @mardomi1398🔹🌿♦️🌸🔹

تحلیل‌های مادی هرگز راز انقلاب اسلامی را نمی‌فهمند. این نهضت با بذر #قیام_لله آغاز شد و معجزه تحول روحی مردم، کار خدا بود. همان دست قدرتی که در طول ۴ دهه بن‌بست‌شکنی کرده و شهادت قائد امت را به یک بعثت تازه بدل ساخت، تضمین‌کننده آینده روشن این امت است.#باید_برخاست #انتقام یادداشت کامل در ایتا

رئیس جمهور نادان امریکا بالاخره اعتراف کرد حریفِ ایرانیِ مبارز💪🇮🇷 نشده و نخواهد شد.🤭😏این توهین ها از خشمش نسبت به خودشه!🙂‍↔️#اَنگری_ترامپ🤣

ای مرغ جسته از بند! پرواز بر تو خوش بادما پر شکستگان را در کنج دام بگذار#آخرین_دیدار#پدر#رهبر_شهیدم

نام مبارک شهید نواب صفوی که الهام بخش #رهبر_شهیدم بود را به آن دهان نجس نیاورید اگر دست به اسلحه شدید و خواستید آنها که واقعا به #خونخواهی و #انتقام #رهبر_شهید ایستاده اند را ترور کنید هرگز سرنوشت گروهک فرقان و اکبر گودرزی را فراموش نکنید!ترور شخصیت لاریجانی و شمخانی و رئیسی هنوز یادمان مانده...

قطعاً من اولین کسی خواهم بود که فرآیند جایگزینی رؤسای کشور را نسبت به جایگزینی نایب امام زمان (عج) تسهیل کرده و آن را به امری روان‌تر تبدیل می‌کنم.

پیش از شهادتش فرمود این جنگ، #جنگ_منطقه‌ای خواهد بود؛ و پس از شهادتش هم ثابت شد که این سوگ، #سوگ_منطقه‌ای و چه بسا فرامنطقه‌ای است. او با خون خود، نقشه جغرافیای مقاومت را دوباره ترسیم کرد. این همان انتقامی است که دشمن از درک آن عاجز است؛ تداوم راهی که با خون او، ابدی شد.

🇮🇷✌️ جمهوری اسلامی ایران حرم ماستاولاد حسینیم لثارات دم ماستجمهوری اسلامی ایران حرم ماسترو دست اباالفضل علمدار علم ماستجمهوری اسلامی ایران حرم ماست✳️ یک بسم الله بگو و خیبر را فتح کن#ایران #ایران_قوی #رهبر_شهید #باید_برخاست #جنگ #مذاکره #آمریکا #فروپاشی_رژیم_صهیونیستی #kill_trump

نیروهای نظامی کشور باید ابتکار عمل را از دیپلمات های غربگرا و غرب زده بگیرند، آنان نه مرد مقاومت هستند نه مرد میدان، دیپلمات بیشتر به فکر جیب و شخصیت خودش است یا کشور و غرور متش، آنان میخواهند به هر روشی که شده حتی در ازای نابودی کشور اما اعلام کنند که ما کار را تمام کردیم، حالا با هر قیمتی. روزی ک…Show more

السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ‌‍‌ ‌ وَلِیِّ اللهِالسَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللهِالسَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللهِ#قم#زیارت#حضرت‌_معصومه