:)))واقعا قابلیت اینو دارم که سالها با این مداحی گریه کنم😔
643 KB
رواق دارالذکر اربعین تدفین رهبر شهید ایران#رهبر_شهید #رواق_دارالذکر#باید_برخاست #امام_حسن_عسکری #اربعین_سید_علی_خامنهای404 KB
🇮🇷 چهلمِ رهبر شهید؛ عهدی که با شهادت پایان نیافت. راه ایمان، عزت و مقاومت ادامه دارد؛ عهد ما با آرمانها پابرجاست. 🌱🇮🇷📲 برای همراهی با «ایران اسلامی من» به کانال بپیوندید:https://eitaa.com/IranEslami_Maneitaa.comایتا - دفتر ایران اسلامی من 🇮🇷🇵🇸
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
مسائلی روی روح ما تاثیر میگذارد؛ ایجاد انگیزه و احساس در کسب معنویت اثر دارد.- درس تفسیر رهبرانقلاب حضرت آیت الله سید مجتبی خامنهای #خاطره #روایت #خرده_روایت #رهبرانقلاب #رهبر_انقلاب #لبیک_یا_خامنه_ای #تفسیر #سید_مجتبی_خامنه_ای
یکی از مهمترین خطوط دفاعی استکبار ، دستگاه دیپلماسی کشورهای آزادیخواه است.
تصویر ۴ داوطلبی که ترامپ مانع حضورشان در جلسۀ کنکور امروز شد #شهید_مهدی_قضوی_افوسی#شهید_امیر_محمد_احمدی_کوهبنانی#شهیده_حنانه_علیزاده_شیخطبقی #شهیده_ضحی_اشرفی_قهی
🖤 *مقیم دارالذکر *🖤 نجوای تو کشف بود و تسبیح تو فکراسرار تو سربهمهر و اذکار تو بکربا ذکر دعا و آیه در خون خفتیزین روی شدی مقیم در دارالذکر✍ شعر از افشین علا
💠 آیا دولت به جنگ با مردم ایران برخواسته؟#ایران#رهبر_شهید#جنگ#انتقام#وطن_فروش_خائن@mahdi_new2 MB
😈 فرمانروای خوابهااین فصل: تسخیر هرمز✍️ شتر در خواب بیند پنبه دانهگهی لپ لپ خورد، گه دانه دانه.#تنگهـهرمز
💠 سردار محبی:قدرت تخریب سرهای جنگی بهکار رفته در موشکهای سپاه بسیارفراتر از نمونههای استفاده شده در جنگهای پیشین است و اگر جنگی آغازشود،تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود._همیشه گفتم بازم میگم؛هرچی تا امروز دیدیم تنها%۳۰قدرت ایران ماست،فعلامدیریتمیکنیم@mahdi_news
@JTFplus7d🇮🇷 برای حفظ اسلام و این مرز و بوم... «همه» در میدانند. #التزام_عملی #مکتب_ایستادگی #باید_برخاست
#سلام_صبحگاهی #به_رسم_هر_روز_صبح_سلام_آرام_جانم * #سلام_امام_زمانم ❣🌱ای صبحدم همیشه جاوید بیاعطر خوش بوستان توحید بیا...🌱دلها همه بیتاب شد از غیبت عشقباران شکوفـه های امیـد بیا...🌷 #امام_زمان_عج ❤️🌥 #اَللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج* ☀️…Show moreVirAvaبه رسم هرروزصبح سلام آرام جانم ❣️اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجـ 🇮🇷
00:0016:421 MB2 MB466 KB
💠رسانه های غربی گزارش می دهند که هماکنون سامانههای ایجاد اختلال(جَمِر ها) در ایران فعال شدهاند.همچنین اضافه کردند،3 سامانه اخلالگر جنگ الکترونیک در ایران در حال فعالیت هستند.#ایران#رهبر_شهید#انتقام#جنگ@mahdi_news
#امام_شهید حتی در زمان #پهلوی هم به یاریِ مناطق سیلزده میشتافتند! ✊️آنوقت حدود ۴۰۰۰ نفر فوت کردند و ۲۰ روستا زیر برف حبس شدند و شاه مملکت، مشغول عشقوحال با خانواده در سوئیس بود! به روی او هم میآوری، طلبکار میشود! 🤡🎤 بخشهایی از ارائهٔ حجتالإسلام پریزاد📍#مشهد، چهارراه شهید کاوه1 MB3 MB5 MB
💠وزارت امور خارجه آمریکا امروز چهارشنبه در بیانیهای اعلام کرد که در پی سقوط یک بالگرد در منطقهای دورافتاده در شمال کنیا، ۴ آمریکایی کشته شدند._ عجب ، که اینطور . . . 🤔😂کشتههای جنگ ۴۰ روزه رو اینطوری دارن جا میکنن تو پاچه مردم خودشون و این روش همچنان ادامه داره . . . 👌#ایران@mahdi_news
⚠️ لطفا با توجه و دقت بخوانید🔺 نصرت امام، شرط ندارد! 🔺 شرط محبت به امام، پاکی استمعرفت زمینه روحی نیاز دارداطاعت نيازمند اعتقاد استو اعتقاد زمینه عقلی میخواهدولی نصرت امام، شرط ندارد.امام حتی غیر مسلمان را برای نصرت خود فرامیخواند، چون میداند آن غیر مسلمان، آن بد پوشش، آن افکار غلط، آن د…Show more
🔹کتاب انقلاب اسلامی جدید، گزیدهای از سخنان شهید سید حسین الحوثی(بنیانگذار انصارالله یمن) پیرامون انقلاب اسلامی ایران و شخصیت امام خمینی(ره) است. ایشان در ضمن این سخنان، به بررسی ریشههای قرآنی قیام امام خمینی اشاره کرده و نهضت ایشان را منطبق بر آموزههای قرآن میپندارد🌷#بصیرت#انقلابـاسلامی
علیالاصول پایمردی در مبانی ناموسی انقلاب هزینه دارد.دشمن آمریکایی صهیونی چندین و چند بار صداوسیما را بمباران کرد اما اذان انقلاب اسلامی از مناره امالقرای مقاومت قطع نشد. و نخواهد شد به فضل الهی.ماییم و آرمان امام شهید و فرمان امام سید مجتبی و ملت مبعوث. فیا سیوف خذینا.