اونجا که #محمود_درویش میگه :من نمیتوانم تو را فراموش کنم، نه به این دلیل که حافظهای قوی دارم، بلکه به این دلیل که قلبی دارم که هرگز کسانی را که یک بار در آن ساکن شدهاند انکار نمیکند...
@Mh_barkhordari25 April 2026اونجا که #محمود_درویش میگه :من نمیتوانم تو را فراموش کنم، نه به این دلیل که حافظهای قوی دارم، بلکه به این دلیل که قلبی دارم که هرگز کسانی را که یک بار در آن ساکن شدهاند انکار نمیکند...
@Mehdi_abbasi25 April 2026
@Abolfazl_saney25 April 2026شکوه ایران، در تاریخ پر ماجرا و فرهنگی ریشهدار نهفته است. از امپراتوریهای باستان تا شاهکارهای هنر و ادب، ایران همواره سرشار از داستانهای حماسی و اندیشههای ژرف بوده است.زنده باد ایران🇮🇷#ایران_من #تاریخ_پرشکوه #فرهنگ_ایرانی #تمدن_اصیل
@Mhdkhodashenas25 April 2026🔴عاقبت بخیری دسته جمعی به روایت تصویر:قائد امت شهید سید علی خامنه ای(ره)سپهبد پاسدار شهید حسین سلامیسپهبد پاسدار شهید محمد پاکپور سرلشکر پاسدار شهید امیرعلی حاجیزادهسرلشکر پاسدار شهید علیرضا تنگسیریسرلشکر پاسدار شهید غلامرضا سلیمانیوَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ…Show more
@zinoor25 April 2026دلم برای سس خرسی سوخت:|پادشاه ناکام تمام دوران؛ چاپید چاه متوهم، باز هم آرزو به دل ماند!علیحضرت در برلین، که از شنیدن جملات: "ادامه بده، عاشقتم، دوستت دارم"؛ یک هوادارنمای زن، به وجد آمده بود،نتوانست مورد لطف کمک های هوادارانش (SOS) قرار بگیرد و درحالیکه لبخندی بر لب داشت، با مایع رنگی بدرقه شد.5 MB
@LatifiM25 April 2026مرسی که در راستای#آزادی_بیان و آزادی ما، خبرنگارها رو زجرکش میکنین؛مرسی که نصاب جدیدی تو جنگ با غزه و لبنان از کشتن خبرنگارها ثبت کردین؛مرسی که بمب روی سرمون میریزین تا نجاتمون بدین؛مرسی که بهمون میگید «ملت تروریست» و میخواید تمدن ما رو نابود کنید...#بی_وطن#حقوق_بیبشر…Show more2 MB
@nassabeh_com25 April 2026🚦میزان دارائیهای حقیقی خاندان انگلوفیل قوام شیرازی از قول یک زغالفروش 😄⏳️داستان مشترک سرمایههای نجومیِ رانتخواران و چپاولگران اموال ملّت و کشور در همه دورانها ❗️🎬 برشی کوتاه از برنامه طلایهداران اقوام👇📻 محصول مشترک رادیو معارف و رادیو فارس🎙: سید حامد نسابه…Show more2 MB
@Alizaadeh25 April 2026خییلی باید حواسمون بیشتر از قبل جمع باشه، نسبت به مهم ترین شگرد دشمن؛ جنگ شناختی !#جنگ_رمضان #ایران #تنگه_هرمز3 MB
@caronline25 April 2026
@MohamadRezaHeidary25 April 2026#محاصره #رذیلانه_ترین و در عین حال #پست_ترین_تاکتیک_نظامی است زیرا جان #خدیجه ها و #ابوطالب ها را می گیرد اما #عملکرد_مردم_ایران در #جنگ_رمضان و #پایداری شبانه روزی آنها کف #میدان نشان می دهد نتیجه #محاصره_دریایی از حالا روشن است. خوفی نیست چون با توجه به #مسافت_آمریکا_از_ایران #کارکرد و #نتایج_نظام…Show more
@HojatyAhmad24 April 2026✍️تحلیل جنگ اخیر با «فلسفه تاریخ» بیشتر از اینکه دنبالِ شمارش موشکها باشد، دنبال این است که ببیند این جنگ چه چیزی از «روح زمانه» و «مناسبات عمیق قدرت» را آشکار کرد.تاریخ، صحنه ظهور عقلِ پنهان استدر نگاه هگلی، تاریخ فقط رشتهای از حوادث پراکنده نیست؛ تاریخ جایی است که عقل، آزادی و تضادها در قا…Show moreVirAvaتحلیل تاریخی فلسفی از نگاه هگلی
00:0007:02Show this thread
@HojatyAhmad24 April 2026✍️تحلیل جنگ اخیر با «فلسفه تاریخ» بیشتر از اینکه دنبالِ شمارش موشکها باشد، دنبال این است که ببیند این جنگ چه چیزی از «روح زمانه» و «مناسبات عمیق قدرت» را آشکار کرد.تاریخ، صحنه ظهور عقلِ پنهان استدر نگاه هگلی، تاریخ فقط رشتهای از حوادث پراکنده نیست؛ تاریخ جایی است که عقل، آزادی و تضادها در قا…Show moreVirAvaتحلیل تاریخی فلسفی از نگاه هگلی
00:0007:02
@aammssaa24 April 2026اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْرَ وَ اجْعَلْنا مِنْ خَیْرِ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ💚✨
@RezaPoorabdollahy24 April 2026در ایران یک جمله معروف وجود دارد: «جانم فدای رهبر» اما رهبر فدای امت شد.. سید هاشم الحیدری در بغداد ۲۱ فروردینماه ۱۴۰۵#مذاکره #آتش_بس #جنگ_رمضان
@Haghight_S24 April 2026نظر و استفاده ابزاری عمو حرامزادگان و بردگان و گوئیم و جنتیل ها در مورد فضای مجازی و ارتباطیسلطه گرفتن شبکه مجازی تیک تاک که جز محدود شبکاتی بود که تحت کنترل و مالکیت رژیم صهیونیستی و ابراز آن رژیم آمریکا نبود.#اینترنت #فضای_مجازی #عصر_ارتباطات #بردگان_فکری #رژیم_صهیونیستی #غرب #جنایت #اسرائیل3 MB
@Haghight_S24 April 2026
@Haghight_S24 April 2026رضاخان همه فرماندهان نظامی خودس را پولدار و مالک زمین میکرد،بدون آن که یک ریال خرج کند فقط به آنها میگفت:املاکی برای خودتان تهیه کنید.به همین ترتیب رضاخان دست شان را در غارت اموال باز میگذاشت.آن ها هم املاک زیادی که بیشتر اطراف تهران بود،تقریبا مجانی برای خودشان تهیه می کردند،⬇️⬇️