Profile picture of ‌میم حِ‌
@Mh_barkhordari25 April 2026
اونجا که #محمود_درویش میگه :من نمی‌توانم تو را فراموش کنم، نه به این دلیل که حافظه‌ای قوی دارم، بلکه به این دلیل که قلبی دارم که هرگز کسانی را که یک بار در آن ساکن شده‌اند انکار نمی‌کند...

Profile picture of ‌محمدمهدی عباسی‌
@Mehdi_abbasi25 April 2026
ژاپن آخرین کشور جهان است که به طور رسمی عنوان امپراتوری را حفظ کرده استامپراتوری ژاپن از ۶۶۰ پیش از میلاد، ۲۶۸۴ سال پیش شروع شده و به صورت مداوم امپراتوری های مختلف به قدرت رسیده‌اندامروزه امپراتور نماد کشور و وحدت مردم است و قدرت سیاسی ندارد و تنها به عنوان یک نماد ملی عمل می‌کند#اینترنت#جنگ

Profile picture of ‌ابوالفضل صانعی‌
@Abolfazl_saney25 April 2026
شکوه ایران، در تاریخ پر ماجرا و فرهنگی ریشه‌دار نهفته است. از امپراتوری‌های باستان تا شاهکارهای هنر و ادب، ایران همواره سرشار از داستان‌های حماسی و اندیشه‌های ژرف بوده است.زنده باد ایران🇮🇷#ایران_من #تاریخ_پرشکوه #فرهنگ_ایرانی #تمدن_اصیل

Profile picture of ‌مهدی خداشناس‌
@Mhdkhodashenas25 April 2026
🔴عاقبت بخیری دسته جمعی به روایت تصویر:قائد امت شهید سید علی خامنه ای(ره)سپهبد پاسدار شهید حسین سلامیسپهبد پاسدار شهید محمد پاکپور سرلشکر پاسدار شهید امیرعلی حاجی‌زادهسرلشکر پاسدار شهید علیرضا تنگسیریسرلشکر پاسدار شهید غلامرضا سلیمانیوَلَا تَقُولُوا لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ…Show more

Profile picture of ‌ذی نور‌
@zinoor25 April 2026
دلم برای سس خرسی سوخت:|پادشاه ناکام تمام دوران؛ چاپید چاه متوهم، باز هم آرزو به دل ماند!علیحضرت در برلین، که از شنیدن جملات: "ادامه بده، عاشقتم، دوستت دارم"؛ یک هوادارنمای زن، به وجد آمده بود،نتوانست مورد لطف کمک های هوادارانش (SOS) قرار بگیرد و درحالیکه لبخندی بر لب داشت، با مایع رنگی بدرقه شد.
5 MB

Profile picture of ‌مرتضی لطیفی‌
@LatifiM25 April 2026
مرسی که در راستای#آزادی_بیان و آزادی ما، خبرنگارها رو زجرکش می‌کنین؛مرسی که نصاب جدیدی تو جنگ با غزه و لبنان از کشتن خبرنگارها ثبت کردین؛مرسی که بمب روی سرمون می‌ریزین تا نجاتمون بدین؛مرسی که بهمون می‌گید «ملت تروریست» و می‌خواید تمدن ما رو نابود کنید...#بی_وطن#حقوق_بی‌بشرShow more
2 MB

Profile picture of ‌سید حامد نسابه‌
@nassabeh_com25 April 2026
🚦میزان دارائی‌های حقیقی خاندان انگلوفیل قوام شیرازی از قول یک زغال‌فروش 😄️داستان مشترک سرمایه‌های نجومیِ رانتخواران و چپاولگران اموال ملّت و کشور در همه دوران‌ها ❗️🎬 برشی کوتاه از برنامه طلایه‌داران اقوام👇📻 محصول مشترک رادیو معارف و رادیو فارس🎙: سید حامد نسابهShow more
2 MB

Profile picture of ‌ندا علیزاده‌
@Alizaadeh25 April 2026
خییلی باید حواسمون بیشتر از قبل جمع باشه، نسبت به مهم ترین شگرد دشمن؛ جنگ شناختی !#جنگ_رمضان #ایران #تنگه_هرمز
3 MB

Profile picture of ‌CAR ONLINE‌
@caronline25 April 2026
جان کوپر، استراتژیست دموکراتاین عکس باید امروز روی صفحه اول تمام روزنامه‌های آمریکا باشد.

Profile picture of ‌محمدرضا حیدری‌
@MohamadRezaHeidary25 April 2026
#محاصره #رذیلانه_ترین و در عین حال #پست_ترین_تاکتیک_نظامی است زیرا جان #خدیجه ها و #ابوطالب ها را می گیرد اما #عملکرد_مردم_ایران در #جنگ_رمضان و #پایداری شبانه روزی آنها کف #میدان نشان می دهد نتیجه #محاصره_دریایی از حالا روشن است. خوفی نیست چون با توجه به #مسافت_آمریکا_از_ایران #کارکرد و #نتایج_نظام…Show more

Profile picture of ‌احمد حجتی‌
@HojatyAhmad24 April 2026
احمد حجتیPersonal

@HojatyAhmad  •  24 April 2026

✍️تحلیل جنگ اخیر با «فلسفه تاریخ» بیشتر از این‌که دنبالِ شمارش موشک‌ها باشد، دنبال این است که ببیند این جنگ چه چیزی از «روح زمانه» و «مناسبات عمیق قدرت» را آشکار کرد.تاریخ، صحنه ظهور عقلِ پنهان استدر نگاه هگلی، تاریخ فقط رشته‌ای از حوادث پراکنده نیست؛ تاریخ جایی است که عقل، آزادی و تضادها در قا…
Show more
VirAva

تحلیل تاریخی فلسفی از نگاه هگلی

00:0007:02

Show this thread

@HojatyAhmad24 April 2026
✍️تحلیل جنگ اخیر با «فلسفه تاریخ» بیشتر از این‌که دنبالِ شمارش موشک‌ها باشد، دنبال این است که ببیند این جنگ چه چیزی از «روح زمانه» و «مناسبات عمیق قدرت» را آشکار کرد.تاریخ، صحنه ظهور عقلِ پنهان استدر نگاه هگلی، تاریخ فقط رشته‌ای از حوادث پراکنده نیست؛ تاریخ جایی است که عقل، آزادی و تضادها در قا…Show more
VirAva

تحلیل تاریخی فلسفی از نگاه هگلی

00:0007:02

Profile picture of ‌اسمآء وصالی🎒‌
@aammssaa24 April 2026
اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْرَ وَ اجْعَلْنا مِنْ خَیْرِ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ💚

Profile picture of ‌رئوف‌
@RezaPoorabdollahy24 April 2026
در ایران یک جمله معروف وجود دارد: «جانم فدای رهبر» اما رهبر فدای امت شد.. سید هاشم الحیدری در بغداد ۲۱ فروردین‌ماه ۱۴۰۵#مذاکره #آتش_بس #جنگ_رمضا‌ن

Profile picture of ‌Sakoye Haghight‌
@Haghight_S24 April 2026
نظر و استفاده ابزاری عمو حرامزادگان و بردگان و گوئیم و جنتیل ها در مورد فضای مجازی و ارتباطیسلطه گرفتن شبکه مجازی تیک تاک که جز محدود شبکاتی بود که تحت کنترل و مالکیت رژیم صهیونیستی و ابراز آن رژیم آمریکا نبود.#اینترنت #فضای_مجازی #عصر_ارتباطات #بردگان_فکری #رژیم_صهیونیستی #غرب #جنایت #اسرائیل
3 MB

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout24 April 2026
❤️ اقدام قابل توجه یک عراقی؛ پیام بزرگ وحدت از کربلای معلی💚
1 MB

Profile picture of ‌سید کمال‌
@S_kamal24 April 2026
اهنگی که خیلیا گوش کردیم ولی تلخی پشتش را نمیدانیم #قاجار #ایران #تاریخ
2 MB

@Haghight_S24 April 2026
از هوش سرشار و غیر قابل تصور رضا پهلوی دوم.#پهلوی #هوش #نبوغ #تحریف #حقیقت #تدبیر
482 KB

@Haghight_S24 April 2026
رضاخان همه فرماندهان نظامی خودس را پولدار و مالک زمین میکرد،بدون آن که یک ریال خرج کند فقط به آنها میگفت:املاکی برای خودتان تهیه کنید.به همین ترتیب رضاخان دست شان را در غارت اموال باز میگذاشت.آن ها هم املاک زیادی که بیشتر اطراف تهران بود،تقریبا مجانی برای خودشان تهیه می کردند،⬇️⬇️