Profile picture of ‌جامعه مدرسین حوزه علمیه قم‌
@j_modarresin30 June 2026
🔺رئیس جمهور با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد💠دکتر پزشکیان در جریان سفر به قم، در نشستی صریح، تفصیلی و بیش از دو ساعته با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن تشریح مهم‌ترین تحولات، چالش‌ها، تهدیدها و تصمیمات راهبردی کشور در دو سال گذشته، در جریان نقطه نظرات، دغدغه‌ها و دیدگاه‌های ا…Show more
+6

Profile picture of ‌علی فرمانی‌
@Alifarmani30 June 2026
امام باقر علیه السلام:المؤمنُ أصْلَبُ مِن الجَبلِ، الجَبلُ يُسْتَقَلُّ مِنه، و المؤمنُ لا يُسْتَقَلُّ مِن دِينِه شَيءٌمؤمن از كوه سخت‌تر است. از كوه كم‌ مى‌شود اما از دين‌ مؤمن چيزى‌ كاسته نمى‌گردد. الكافي: 2 / 241 / 37 #امام_حسین #محرم #ایران_قوی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #راد #اللهم_عجل…Show more

Profile picture of ‌ذابّین 🎒🇮🇷‌
@AliHafezi30 June 2026
منافق = دشمن امام‌عليّ = روات‌ثقه#بحث_علمی #چالش_عقیدهاز إبن‌حجر العسقلاني عالم اهل‌سنت :حریزبن‌عثمان روای‌ثقه اما ناصبی و فحاش #صحيح_البخاري:با بغض و کینه نسبت به أميرالمؤمنین عليّ‌بن‌أبي‌طالب کرم‌الله‌وجهه درباره سند تواتر #حدیث_منزلت نام هارون(ع) را به نام قارونِ ملعون تغییر داده!از الأ…Show more
+3
صحابه = مست😵‍💫 = روات‌ثقه#بحث_علمی #چالش_عقیدهاز الذهبي عالم مشهور سَلَف :وکیع‌بن‌الجراح که از او ۴۵روایت در #صحيح_البخاري نقل شده، شراب‌خوار🍷 بوده!از النووي شارح #صحیح_مسلم :شراب و نبیذ، اعمال شیطانی 🐷 بوده و همچو 🐖خوک، نجس است!!!!

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout30 June 2026
از ایلان ماسک تا حشدالشعبی؛ یک قیاس کج‌ومعوجتوسعه، محصول نهاد است نه مهمانی و معاشرتسخن #سریع‌القلم از آن جنس گزاره‌هایی‌ست که در ظاهر شیک و دانشگاهی‌اند، اما در باطن بر شن بنا شده‌اند. او با یک حکایت عامیانه از تعویض دوستان، می‌خواهد برای توسعه کشور نسخه بپیچد
2 MB

Profile picture of ‌امیرحسین گل صنم لو‌
@Amirhosseingls29 June 2026
گرادیان سرعتدر سیالات با توجه به اینکه نمی توان کرنش و تغییر شکل مشخصی را اندازه گیری کرد(زیرا وقتی تحت تنش برشی است مدام تغییر شکل می دهد) نرخ کرنش برشی را محاسبه می کنیم که به تغییرات سرعت در مکان می رسیم و به آن گرادیان سرعت می گوییم.#مکانیک_سیالات #مهندسی_عمران #امیرحسین_گل_صنم_لو

@AliHafezi29 June 2026
استدلال مخالفین مکتب شیعه: جمعیت ما از شما بیشتره !!!!!#بحث_علمی #چالش_عقیدهاز الطبراني عالم اهل‌سنت :از عبدالله‌بن‌عُمَر راوی‌ثقه اهل‌تسنن :پیامبر(ص) فرمودند بعد از هیچ پیامبری ، امت‌ش به اختلاف نیوفتادند مگر اکثریت که بر باطل بودند ، بر اهل‌حق پیروز شدند.#مناظره #سواد #تحدیاز محمدبن‌عبدالو…Show more
+5

Profile picture of ‌اندیشهٔ بیان‌
@Bayaneandishe29 June 2026
حوزه پیشرو و انقلابی 🇮🇷📌حوزه علمیه تو این مدت چه کارهایی کرده ؟۸ تیر ۱۴۰۵ 📌بیانیه خبرگان 📌بیانیه مرکز مدیریت حوزه های علمیه 📌مواضع محکم و انقلابی و تبیینی مراجع عظام در دیدار با رئیس جمهورShow more

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
این دو دقیقه غرورآفرینی رو ببینید و به ایرانی بودن خود افتخار کنید ! 👏🏼♥️😍😍😍😍😍
4 MB

Profile picture of ‌سید مهدی غفاری‌
@SM_ghaffari29 June 2026
🟠 اعلام وضعیت 🟠عطارد راجعهنام ها: رجعت عطارد، عطارد راجعه، برگشتی تیر، مرکوری رتروگرید شروع: از دوشنبه ۸ تیر ۱۴۰۵پایان: تا پنجشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۵سید مهدی غفاری…Show more
eitaa.com

ایتا - خورشید مغرب

پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa

Profile picture of ‌زهرا طیاری‌
@Ztayyari29 June 2026
🔹با تو عهد می‌بندم؛ امام شهیدم 📚 عهد علمی با امام شهیدم‌ با ثبت نام در حوزه‌های علمیه خواهران🔺#کلیپ | پذیرش #حوزه‌های_علمیه_خواهران در سال تحصیلی ۱۴۰۵_۱۴۰۶️ثبت‌نام‌ازطریق https://register.whc.ir#طلبه #حوزه_علمیه #زن #ایران #ایران_قوی #امام_حسین #امام_زمان #رهبر_شهید #محرم #مرگ_بر_اسرائیلShow more
19 MB

Profile picture of ‌محمد میرزائی‌
@mirzaei_ir28 June 2026
خب دیگر نوبتی هم باشد نوبت #حذف_یارانه_غذای_دانشجویان است.اسمش را نبینید؛ #دولت_پزشکیان دیده خرج غذای دانشجویی زیاد است، گفته چطوری کم کنیم کسی نفهمد؟! خب یارانه روی غذا که با این #اقتصاد_دلاری که درست کردیم نمی‌شود، به‌جایش #یارانه_ریالی می‌دهیم تا خودش با تورم ماه به ماه کمتر شود، #مثل_کالابرگ!

Profile picture of ‌محمّـد پژوهــان مهر‌
@Archaeologist28 June 2026
هم اَندیشـے و رُشـد جمعـے
VirAva

فرا گاهی ← انــرژی‌خوار، موجـودی از بُعد 2 ± دریچه و دروازه ها

00:0001:51:56

Profile picture of ‌𝙖𝙡𝙞𝙧𝙚𝙯𝙖 𝙠𝙝𝙤𝙧𝙨𝙝𝙞𝙙𝙞‌
@alirezakhorshidi28 June 2026
۱/۲ آقای عظیمی‌راد؛به عنوان نایب‌رئیس فراکسیون دانشگاهیان و سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس،از شما می‌خواهیم مقابل طرح جدید تغذیه دانشجویی بایستید.بسیاری از دانشجویان و شورای‌های صنفی با این طرح مخالفند؛زیرا نگران‌اند اعتبار تغذیه متناسب با تورم افزایش نیابد و در آینده هزینه بیشتری به دانشجویان تحمیل شود.

Profile picture of ‌خانوم نون😌🪄🇮🇷‌
@deldadeh_367228 June 2026
آن‌ها در #میدان ایستادند...ما پشت #میزهای_درس می‌ایستیم.برای احترام به تلاش#فوتبالیست‌ هایی که تا آخرین لحظه #جنگیدند،برای قدردانی از #سربازان_وطن،و برای #آینده‌ ای که با #علم و #امید ساخته می‌شود.#ایران🇮🇷❤️📖

Profile picture of ‌سیدمحمدرضا واسعی (سید قمی)‌
@seyedqomi11028 June 2026
🤗سلام به همگی🌺تبارنامه:من سیدمحمدرضا واسعی معروف به سید قمی هستم.از طرف پدری سید حسینی و از نوادگان جناب زید شهید، ابن الإمام علی السجاد، ابن الإمام الحسین علیهم السلام، و از طرف مادری سید موسوی و از نوادگان حضرت احمد شاه چراغ شهید، ابن الإمام الموسی الکاظم علیهما السلام هستم.تحصیلات:طلب…Show more
🤗سلام به همگی🌺

تبارنامه:

من سیدمحمدرضا واسعی معروف به سید قمی هستم.
از طرف پدری سید حسینی و از نوادگان جناب زید شهید، ابن الإم

@AliHafezi28 June 2026
عليّٖ‌بن‌أبيٖ‌طالب(ع) همتای پیامبر(ص) است بجز مقام نبوت!#بحث_علمی #چالش_عقیدهاز النسائي صاحب صحاح‌سته ؛از أحمدبن‌حنبل امام اهل‌حدیث :پیامبر(ص) فرمودند کسی را برای جنگ و... می‌فرستم که ماننده خودم باشد!عُمَربن‌الخطاب به أبوذر گفت فکری می‌کنی آن شخص کیست؟ أبوذر پاسخ داد تو و رفیق‌ت[أبوبکر] نی…Show more
+3

@AliHafezi28 June 2026
به خدا قسم من برادر ، جانشین ، هم‌خون و وارث پیامبر(ص) هستم! چه کسی از من به او سزاوارتر است؟#فقط_حیدر_امیرالمومنین_است
+6