Profile picture of ‌شورای عالی حوزه‌های علمیه‌
@schowzeh13 September 2026
🔺گردهمایی اساتید و مبلغان حوزه علمیه مازندران با حضور آیت الله شب‌زنده‌دار برگزار شدگردهمایی اساتید و مبلغان حوزه علمیه استان مازندران با حضور آیت الله محمدمهدی شب‌زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در محل سالن همایش‌های دانشگاه آزاد ساری برگزار شد و تعدادی از مبلغین و اساتید حوزه علمیه استا…Show more
+6

Profile picture of ‌آقای صاد‌
@Mr_sad11012 September 2026
اگر همه عالم را بگردید، خسته تر از من نمی توانید پیدا کنید‏لکن خدمت به اسلام و مسلمین از همه چیز مهم تر است...- آیت الله روح الله موسوی خمینی(ره)

@schowzeh12 September 2026
🔺مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه استان مازندران با حضور آیت الله شب‌زنده‌دار برگزار شدمراسم آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه استان مازندران، پیش از ظهر امروز، با حضور آیت الله شب‌زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه و جمعی از مسئولین حوزوی و استانی در محل مدرسه علمیه امام صادق(ع) کوتنا قائمشهر …Show more
+6

📸 #گزارش_تصویری | دیدار آیت الله شب‌زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با آیت الله سلیمانی پدر شهید محسن سلیمانی از شهدای جنگ رمضان در جریان سفر به استان مازندران🔖در این دیدار، آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران و امام جمعه ساری، حجت الاسلام و المسلمین صدرالله اسماعیل‌زاده …Show more
+6

Profile picture of ‌نهضت روایت حوزه‌
@RevayateHowzeh12 September 2026
باید ورود کند!برای ایشان ورود در این مسائل ضروری است، باید در شناخت افراد در کنار پدر، جلوی نفوذ و رشوه را بگیرد.🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش هفدهم✍️ حجت الاسلام و المسلمین علی بهجت؛ فرزند آیت الله العظمی بهجت)#روایت_رهبری#امام_سید_مجتبی_خامنه‌ای#نشریه_خط

🔺دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه وارد ساری شدآیت الله شب‌زنده‌دار دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه در رأس هیئتی به منظور بررسی وضعیت حوزه‌های علمیه استان مازندران و بابل و سخنرانی در مراسم افتتاحیه حوزه علمیه این استان، وارد ساری شد و مورد استقبال آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقیه در استان مازن…Show more
+1

@RevayateHowzeh11 September 2026
رزمندهٔ جنگایشان در جنگ جان برکف بود و در محیط پرنازونعمت بزرگ نشده بود.🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش شانزدهم✍️ حجت الاسلام حقانی؛ دوست و همرزم رهبر انقلاب#روایت_رهبری#امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای#نشریه_خط

@schowzeh10 September 2026
🔺نشست اساتید و کادر مدارس علمیه استان اردبیل با آیت الله مروی برگزار شد🔸در جریان سفر هیئت اعزامی شورای عالی به استان اردبیل، نشست اساتید و کارکنان حوزه علمیه استان اردبیل با حضور آیت الله جواد مروی دبیر دوم شورای عالی حوزه‌های علمیه و هیئت همراه برگزار شد.🔹در این نشست اساتید به بیان نقطه نظرا…Show more
+6

🔺مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه استان اردبیل با حضور دبیر دوم شورای عالی برگزار شدمراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه استان اردبیل با حضور آیت الله جواد مروی برگزار شد.آیت الله مروی در این مراسم ضمن تأکید بر ضرورت خوب درس خواندن، ادبیات عرب را زیربنای تکامل علمی طلبه ارزیابی کرد و بر اهمیت رعایت…Show more
+6

🔺جلسه شورای هماهنگی نهادهای حوزوی استان اردبیل با حضور آیت الله مروی برگزار شدسیزدهمین جلسه شورای هماهنگی نهادهای حوزوی استان اردبیل بعد از جنگ رمضان، با حضور آیت الله جواد مروی دبیر دوم شورای عالی حوزه‌های علمیه و هیئت همراه برگزار شد و نمایندگان نهادهای حاضر به بیان نقطه نظرات و دغدغه‌های خود ب…Show more
+6

آیت الله مروی:🔺مسئولین در برابر دشمن اظهار عجز نکننددبیر دوم شورای عالی حوزه‌های علمیه در تجمع مردمی چهار راه بازار اردبیل تصریح کرد: به مسئولین عاجزانه عرض می‌کنم؛ مردم قدرت خود را شناخته‌اند، شما هم قدرت این مردم را بفهمید و در برابر دشمن اظهار عجز نکنید.📸گزارش تصویری👇schowzeh.ir/fa/album…Show more
+6

🔺جلسه شورای حوزه علمیه استان اردبیل با حضور دبیر دوم شورای عالی برگزار شدجلسه شورای حوزه علمیه استان اردبیل با حضور آیت الله جواد مروی دبیر دوم شورای عالی حوزه‌های علمیه و هیئت همراه برگزار شد و اعضای شورای حوزه علمیه استان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.🔗مشروح خبر👇🌐 www.schowzeh.ir/u/16p
+5

@RevayateHowzeh10 September 2026
خدمت بابی از علم باز می‌کنداین‌ کارها هویت طلبه است🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش پانزدهم✍️یکی از شاگردان رهبر انقلاب#روایت_رهبری#امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای#نشریه_خط

@RevayateHowzeh9 September 2026
از جنس مردمرحمان به من گفت: شناختی؟! آقا مجتبی است.🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش چهاردهم ✍️اسکندر حسین‌اُف؛ مدیر بنیاد نور کشور جمهوری آذربایجان#روایت_رهبری#امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای#نشریه_خط

@RevayateHowzeh8 September 2026
دیدار در تاریکی🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛بخش سیزدهمدر آن تاریکی، یکهو محکم به یک چیزی برخورد کردم! نگاه کردم دیدم حاج‌آقا در سجده هستند.فریدالدین حداد عادل؛ برادر همسر رهبر انقلاب#روایت_رهبری#امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای#نشریه_خط

@RevayateHowzeh7 September 2026
جلوه‌های علمی🪟پنجره‌هایی به زندگی رهبر انقلاب؛ بخش دوازدهمیک قوری چای و کتاب تا شب برای من کافی بود.✍️روایت یکی از شاگردان رهبر انقلاب#روایت_رهبری#امام_سیدمجتبی_خامنه‌ای#نشریه_خط

@schowzeh7 September 2026
حجت الاسلام و المسلمین فرخ‌فال:🔺روحانیت تا آخرین قطره خون در کنار امت مبعوث ایستاده است / دشمن بداند که از این پس روز خوش نخواهد دیدمسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه در جمع طلاب و اساتید مدرسه علمیه المهدی(عج) رامسر گفت: امروز همه روحانیت و حوزه‌های علمیه در کنار امت مبعوث تا آخرین قطره خ…Show more
+2

@schowzeh6 September 2026
🔺نشست مدیران مدارس علمیه استان گیلان با حضور مسئول دبیرخانه شورای عالی برگزار شدنشست مدیران مدارس علمیه استان گیلان با حضور حجت الاسلام و المسلمین فرخ‌فال برگزار شد. در این جلسه پس از ارائه گزارش توسط مدیران مدارس علمیه استان، هر یک از مسائل به تفصیل توسط کارشناسان و مسئولان مربوطه مورد بحث و برر…Show more
+3

@schowzeh6 September 2026
🔺مراسم آغاز سال تحصیلی حوزه علمیه گیلان با حضور حجت الاسلام و المسلمین فرخ‌فال مسئول دبیرخانه شورای عالی حوزه‌های علمیه برگزار شد / از ضرورت رعایت سبک زندگی طلبگی تا پاسخگویی به شبهات و نقش ولایت در حکومت اسلامی🔗مشروح خبر👇🌐 www.schowzeh.ir/u/16l📸گزارش تصویری👇🌐 schowzeh.ir/fa/album/79
+5

@RevayateHowzeh6 September 2026
با وجود ممنوعیت ملاقات، سراغش رفتم. مصطفی را با چشمانی سرخ و چهره‌ای رنگ‌پريده در حال سجده یافتم. وقتی از دلیل آشفتگی‌اش پرسیدم، گفت: «ساعت یازده تا دوازده هر روز را برای خدا گذاشته‌ام تا کارها و نیت‌هایم را محاسبه کنم؛ از خودم می‌پرسم آنچه کردم برای او بوده یا برای دل خودم؟»