Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout22 January 2026
┃ساده‌سازی شیرین: کالابرگ آمد، گوشت تمام شد، فقرا خوشحال شدند┃نظریه اقتصادی جدید: شاخص خالی بودن قفسه گوشت به‌مثابه پیشرفت اجتماعیبا یک روایت شخصی و محدود (یک فروشگاه، یک روز خاص) شروع می‌کنید و سعی دارید وضعیت کلی اقتصاد (تأثیر #کالابرگ) را اثبات کنید؟ این را می‌گویند تعمیم شتاب‌زده و
ساده‌سازی شیرین: کالابرگ آمد، گوشت تمام شد، فقرا خوشحال شدند

Profile picture of ‌Not Found‌
@ID_B_ID7 January 2026
در دولت ش.رئیسی هم عده‌ای می‌گفتند او خود را سپر بلا کرده و باید دلار ۴۲۰۰ حذف شود!افزایش ٪۲۰ حقوق رویکرد دقیق و شجاعانه است؟جناب ‎@syriankhabar می‌شود بفرمایید این سیاست آزادسازی مطابق توصیه کدام مکتب و نهاد اقتصادی است؟این همه تناقض را برای مزاح نوشته اید یا مخاطب را گوش دراز فرض کرده‌اید؟

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
@Amout6 January 2026
┃داستان ۴ میلیون تومان برای هر ایرانی: واقعیت یا شعبدهٔ دولت؟
واقعیت یا شعبدهٔ دولت

Profile picture of ‌سید محمد مهدی غمامی‌
@Juristic31 December 2025
لزوم ایجاد اتاق #جنگ_اقتصادی💀رژیم صهیونیستی که با جنگ نظامی، دست آوردی نداشته، دنبال جنگ اقتصادی است.مهمترین تدابیر در این جنگ عبارت است از:۱. ایجاد فرماندهی واحد،۲. حذف نهادهای متعدد و متشتت،۳.اعتماد به بخش خصوصی سالم،۴. مقابله موثر با انواع مفاسد اقتصادی و ...۵. شفافیت و ثبات در مقررات.

Profile picture of ‌Virastchy‌
@Virastchy20 December 2025
رسمی شروع کنم چون اکانت رسمی رییس جمهور کشور ‎@drpezeshkian رو دارم تحلیل میکنم😅با اجازه (یا الله)قبل ازهرچیز این نکته رو بگم به جهت مسائل سیاسی و فرهنگی یه مقدار در تحلیل مراعات میکنم، وگرنه نتیجه تحلیل روانشناختی عالی بوده ولی شاید بعداً بارگذاری کنم اونم بستگی به واکنش کاربران داره#ویرشت 👇👇
دیگه نمیتونم تحمل کنمدر آتی باید اکانت جناب پزشکیان ‎@drpezeshkian رو در ویراستچی ‎@Virastchy تحلیل کنم، اونم یه تحلیل عمیقلطفا بازنشر بدید برسه بدست ادمینش

Profile picture of ‌هانیه سلحشور‌
@H_salahshoor11020 December 2025
آقای #جبرائیلی در نقدی نامحترمانه، گفته: «دولت قبل، قبل از سقوط #هلی‌کوپتر با این نسخه‌ها ساقط شده بود!» عجیبه...؛ آقای جبرائیلی، که هیچگاه تحصیلات اقتصاد نداشته‌، در تعریفی که رهبری صراحتاً از سیاست حذف #ارز_ترجیحی از دولت سیزدهم کردند، حرف مقابل با حرف ایشون رو در بوق و کرنا می‌کنه!#ولایتمداری

Profile picture of ‌علی اکبر قاسمی‌
@Ali_A_Ghasemi16 December 2025
این افراد در توئیتر پیاده نظام، #سرمایه‌داران و #بانک ها، شرکت‌های که ارز دولتی دریافت می‌کند هستند.این افراد در دوران شهید بزرگوار رئیسی یا مسخره می‌کردن یا از اوضاع اقتصاد انتقاد می‌کردند.ولی الان رکورد افزایش نرخ ارز شکسته شده، بجا نرخ دلار، توییت مسخره میزنند.#لیبرالیسم #ارز #بانک #ایران

Profile picture of ‌علی اکبر قاسمی‌
@Ali_A_Ghasemi15 December 2025
شاهکار جدید دولت های #اصلاحات و #وفاقهر روز جلسه میذارن تا اگر ارزش پول سقوط کرد، صدای از کسی در نیاد که وفاق برهم نخوره.شاهکار 26 سال دولت اصلاحات می‌باشد. 26 سال در عالی‌ترین مقام کشور بودند بعد میگن ما اختیار نداشتیم.#ایران #تورم #اقتصاد

Profile picture of ‌الهه شاکری داریانی‌
@Elahe_shakeri14 December 2025
اصلاح قیمت بنزین به طور مستقیم بر هزینه‌های حمل‌ونقل و در نتیجه قیمت کالا تأثیر می‌گذارد. افزایش قیمت سوخت فشار اقتصادی بیشتری به خانوارها، به ویژه اقشار کم‌درآمد، وارد میکند. این نوع اصلاحات نیاز به تدابیر جبرانی برای حمایت از اقشار آسیب‌پذیر دارد.#بنزین_سه_نرخی #حکمرانی‌ـشفاف #معیشت_مردم

Profile picture of ‌میلاد صالحی‌
@MiladSalehi6814 December 2025
#حکمرانی_شفاف یعنی قدرت، از پشتِ پرده به پیشِ چشمِ مردم بیاید؛چنان‌که فرموده اند: آن‌که از حساب مردم می‌گریزد، از عدالت گریزان است.#انسجام_ملی #قیمت_بنزین