Profile picture of ‌نظامی نیوز‌
@Nezaminews_ir25 May 2026
🔴نشریه عبری ماکو: 🔻ایران تولید موشک‌های بالستیک خود را در جریان آتش‌بس، با سرعتی فراتر از پیش‌بینی‌های آمریکا و اسرائیل آغاز کرده!🔻با وجود اینکه دریادار «برد کوپر»، فرمانده سنتکام، به کنگره آمریکا گزارش داده بود که ۹۰ درصد پایگاه صنایع دفاعی ایران نابود شده و بازسازی آن سال‌ها طول می‌کشد، اما…Show more

Profile picture of ‌سید محمد مهدی صدر‌
@Realsadr25 May 2026
شروط رهبری تا اطلاع ثانوی از جانب خودشون یا منصوبینشون،برای ما در حکم وحی منزله!

Profile picture of ‌خانـوم نـون ☫ 🏴‌
@KhNoon25 May 2026
شنیده ها حاکی از اینه که بعد از جواب محسن خزایی، کاربر از جنس نور خودشو دار زد😔

Profile picture of ‌Nokop‌
@Nokop25 May 2026
#حافظه_تاریخی🟢 بعد از انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی ، ۲۷ تن از نمایندگان مجلس که همراه #شهیدبهشتی بودند به شهادت رسیدند.سه روز بعد از انفجار یعنی دهم تیر ۶۰ ، نمایندگان مجروح در صحن مجلس حاضر شدند..#مجلس#شهادتShow more

Profile picture of ‌رامینشونم‌
@MrRamin25 May 2026
😡هرجا سخن از جرم و جنایتی هست نام یک صهیونیست حرومی بی همه چیز شیطان صفت میدرخشد!😡قاچاق ۴ جنین انسان!!!#مرگ_بر_اسرائیل

Profile picture of ‌سجاد نجفی‌
🔴آیا جنگ برند لاکچری امارات را در دنیا به سمت نابودی پیش می‌ برد؟🔺امارات برای دهه‌ها برند خود را به عنوان پناهگاهی امن برای تجارت بین‌المللی تبلیغ کرده، اما تبعات جنگی که پیش بینی آن را بدین شکل نکرده بودند، مدل اقتصادی از پیش نوشته شده آن را به گونه ای بی سابقه مجبور به بازنگری کرده است

Profile picture of ‌علیرضا دهقانی‌
🔹آیت الله حائری شیرازی(ره):الان که ما می‌خواهیم ببینیم مذاکره با آمریکا بکنیم یا نکنیم؟!آیۀ «فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطَاعُوهُ إِنَّهُمْ كَانُوا قَوْمًا فَاسِقِينَ» کاربرد روشن دارد.

Profile picture of ‌خسرو‌
@AmirAnalyst25 May 2026
از دیرباز این خاک به شجاعت و درایت مشهور بوده است.گفته بودیم که #ایران #ونزوئلا نیست.باور نکردند حمله کردند و حالا این حرف به همگان اثبات شد.ایران ونزوئلا نیست. #ترامپ به ایجاد یک ابرقدرت جدید کمک کرد.#فارسی_یادبگیرید

Profile picture of ‌گروه نحل‌
@nahl_ir25 May 2026
✳️ بسم الله الرحمن الرحیم ✳️

Profile picture of ‌fatemeh🎒‌
@f_ate_meh25 May 2026
«من نقاشی می کشم چون فکر میکنم اینطوری بتونم بدون نیاز به کلمات ، درک بشم.»_نامه ونگوگ به برادرش نوشت،سال۱۸۸۲✉️

Profile picture of ‌محمدحسین ناصری‌
از سر گُشاد شیپور نَنواز!پس از شهادت سید حسن نصرالله بود که حسین مکی (سخنران ساکن لبنان)، با اشاره به سن بالای دو مرجع «اصلی» جهان تشیع (سیدعلی خامنه‌ای و سیدعلی سیستانی) نوشت «آن جایگاه خالی که آنان پس از خود باقی می‌گذارند خلئی خواهد بود که پیش از این، جهان تشیع هرگز به خود ندیده است». نوشته بود

Profile picture of ‌فرمانده‌
@Farmaandeh25 May 2026
که درود خدا بر او باد فرمود:چونان محور آسیاب، جامعه را به گردش در آور، و با کمک مردم جنگ را اداره کن. حفظ مرزهای داخل که پشت سر میگذاری مهمتر از آن باشد که در پیشروی خواهی داشت. ما در جنگهای گذشته با فراوانی سرباز نمیجنگیدیم، بلکه با یاری و کمک خدا مبارزه میکردیمنهج‌البلاغه خطبهٔ ١۴۶‎@fazaeleamir
Profile picture of ‌فرمانده‌
فرمانده

@Farmaandeh  •  4 May 2026

که درود خدا بر او باد فرمود:اگر از من درباره تداوم جنگ پرسیدی، و رأی مرا خواستی، بدان همانا رأی من پیکار و جنگ با پیمان شکنان است تا آنگاه که خدا را ملاقات کنم.نهج‌البلاغه، نامهٔ ٣۶‎@fazaeleamir

@f_ate_meh25 May 2026
از وقتی عاشق نقاشی شدم که فهمیدم هنوزم میشه برای ساعاتی از دغدغه ها دور شد 🎨

Profile picture of ‌REVE 313 NGER‌
@reve313nger25 May 2026
🚨🇮🇷 خبر فوری ؛ هم اکنوناز شب گذشته تا این لحظه برای سومین بار سامانه‌های پدافندی در جزیره قشم فعال شدند. به نظر باز هم هواگردهای دشمن قصد نفوذ به حریم هوایی کشور را داشتند که با واکنش سامانه پدافندی روبه‌رو شدند.هنوز گزارشی از ماجرای دیشب و امروز در تنگه هرمز و جزایر و سواحل این منطقه منتشر نش…Show more

@f_ate_meh25 May 2026
سلام خوبین بچه ها میخام نقاشی هامو پست بزارم موافقین‌🙃👀🎨اگر خوشتون اومد لایک کنید❤️

Profile picture of ‌Arash Rasoli‌
@arashrasoli8725 May 2026
ترامپِ حرامی می‌گوید که اگر ایران توافقش با او را امضا کند، جزئی از توافقنامه ابراهیم خواهد بود! اولاً ملت ایران خطاب به این تروریست می‌گوید: «مِثلی لا یبایع مِثلَه یزید»!

Profile picture of ‌REVE 313 NGER‌
@reve313nger25 May 2026
⚠️ نکته مهم ؛تاریخ یک هفته بعد که ترامپ گفت؛ داره همخوانی میکنه با بحث اتمام مناسک حج، همون تاریخی که بن سلمان از ترامپ خواسته بود که اگر حمله ای هم به ایران میشه، بعد از حج باشهمن دیدم به جنگی سرنوشت ساز و سهمگین هس ولی اگر چیزی که میخوایم رو در میز به دست بیاریم؛ چه بهتر؛ بزودی خواهیم دید.✍🏻 #…Show more