🔴فایننشالتایمز به نقل از یکی از بزرگترین مالکان کشتی جهان: پرداخت ۲۰۰ هزار دلار عوارض برای هر عبور از هرمز بهتر از انسداد یا اختلال در آن است❌مبلغ قبلا ۲ میلیون دلار بود ، ۲۰۰ هزار دلار از کجا اومده؟ وسط دعوا نرخ تعیین میکنن.
@Investigativejornalism3 June 2026🔴فایننشالتایمز به نقل از یکی از بزرگترین مالکان کشتی جهان: پرداخت ۲۰۰ هزار دلار عوارض برای هر عبور از هرمز بهتر از انسداد یا اختلال در آن است❌مبلغ قبلا ۲ میلیون دلار بود ، ۲۰۰ هزار دلار از کجا اومده؟ وسط دعوا نرخ تعیین میکنن.
@AfsanehHajiloo3 June 2026💥" وقتی حاکمیت ملی به بازی گرفته میشود؛ از بیانیه تا ضربه متقابل!"بیانیه صریح وزارت امور خارجه درباره حملات تجاوزکارانه به نفتکش و دکل مخابراتی ایران، حاوی نکات کلیدی است که دیگر نباید در حد کلمات روی کاغذ باقی بماند. ⚖️چرا این مسئله یک خط قرمز است؟طبق قطعنامه ۳۳۱۴ مجمع عمومی سازمان ملل، اقداما…Show more
@arashrasoli873 June 2026ایرانِ پیش از ۹ اسفند تمام شده است. از این پس هر ضربهای، هرچند کوچک، با پاسخی سخت و سیلی کوبنده مواجه خواهد شد. دیشب دست به شرارت زدید و پاسخ آن را در سراسر منطقه دیدید. تصاویر زیر مربوط به فرودگاه کویت است که شب گذشته زیر ضربات جمهوری اسلامی ایران تقریباً له شده است.#جنگ | #مذاکره | #زبان_موشک
@rezamahdian2843 June 2026کسی که هنوز این ماشین زیر پاشه، معلومه مشکلات معیشتی کم نداره...ولی بازم پای انقلابش وایساده!میدونید چرا؟+چون وطن تنها میراثیه که نه میشه خرجش کرد، نه هدیهش داد، نه فروخت...#خیابان_ایران #ایران #وطن #مردم
@isargar3 June 2026خلاصه اینکه دیشب چه اتفاقی افتاد:زدی ضربتی، ضرررررربتی نوش کن.خبرها رو توی ویرشت مینویسم.#ایران_قوی #مذاکره #ابرقدرت
@Jahad573 June 2026اول یه آتش بس تنها می کشیماون تنهاستداره غصه می خورهحالا یه پرتابه ناشناس و یه هواگرد که اون دور دورا داره پرواز می کنهبعد قلموی بادبزنی رو برمیداریم و یه دسته موشک خوشحال می کشیم که دارن میرن کویت
@nassabeh_com3 June 2026اغور بخیر ❗️حالا مدعیهای عرصهیِ دیپلماسی با کمترین بهرهیِ علمی از تاریخ و جغرافیا،بازم از تهران پاشن برن قم و اسلامآباد، و افاضات ازخودشون صادر کنند که:بالاخره هر منازعهای باید یک پایانی داشته باشد و راه پایان منازعه، #مذاکره هست ‼️…Show moreeitaa.comایتا - پیوستن به "nassabeh.com"
پیام رسان ایرانی ایتا Eitaa
@Chamran_tv3 June 2026#امام_خمینی (رحمة الله علیه):من از #سپاه راضی هستم، و به هیچوجه نظرم از شما برنمیگردد. اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. من سپاه پاسداران را بسیار عزیز و گرامی میدارم. چشم من به شماست...
@Dashmmd3 June 2026سربازایی که تا آخرین قطره خون پای فرمانده بودن سربازایی که جونشون رو فدای فرمانده کردن تا آخر فرمانده فدای مردمش بشه..💔..#رهبر_شهید#رهبر #شهید_سلیمانی #شهید_باقری #شهید_موسوی #ایران #سپاه #ارتش #حاج_قاسم #سرباز..
@Amout3 June 2026ایالات متحدهبیشازپیش رویکرد بیطرفانه عمان در قبال تهران را خصمانه تلقی میکند و این کشور را تحتفشار قرار داده است تا با انتخاب یک طرف، روابط دیپلماتیک خود با ایران را قطع کند.The U.S. increasingly sees Oman's neutral approach toward Tehran as hostile and has pressed it to pick a side and cut…
@AfsanehHajiloo3 June 2026⚽️"جام جهانی؛ میدانِ فوتبال یا بازیچه سیاسی؟ میزبانی مجوز تبعیض نیست!" 🔍اخبار اخیر پیرامون محدودیتهای احتمالی برای کاروان تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات پیشرو، از منظر حقوق بینالملل ورزشی نیازمند بررسی دقیق است. ⚖️یک اصل حقوقیِ غیرقابلانکار:میزبانی جام جهانی، امتیاز مطلق نیست؛ بلکه یک تعهد…Show more