🎥 سید علی خمینی: هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه با آمریکا به صلح برسد او خائن است🔹هرکس پیام دوستی به آمریکا بفرستد دهانش خبیث و نجس است.
5 MB
🎥 سید علی خمینی: هرکس بخواهد مذاکره کند برای اینکه با آمریکا به صلح برسد او خائن است🔹هرکس پیام دوستی به آمریکا بفرستد دهانش خبیث و نجس است.5 MB
ایران اعلام نکرده. 😎پیش به سوی مذاکرات بیشتر
نوه امام خمینی ره الحق و الانصاف شجاعانه دلیرانه مثل امام خمینی ره صحبت میکنند .کیف کردم لذت بردم ماشاءالله خداوند برای اسلام مسلمین حفظشان کند⭕️ حجتالاسلام سید علی خمینی: مگر میشود با آمریکای جنایتکار صلح کنیم؟ اصلا هویت ما سازشناپذیری با استکبار است🔹برخی میگویند جنگ را ادامه دهید که جمهوریخواهان در انتخابات شکست بخورند🔸یعنی ما برای اینکه یک سگ زرد برود و شغال بیاید بجنگیم؟ ترامپ برود که چه کسی بیاید جایش؟ ما هم به دموکراتها7 MBShow this thread
آقای جلیلی دشمنان ما غبطه نمی خورند یک جاییشون از حسودی به سوز آمده باید آب رو بریزن همونجا که میسوزهفیلم| با وحدت مردم بسیار به آینده امیدوارمدشمنان ما به جایگاه و همدلی ملت ایران غبطه میخورند.▫️گزیدهای از گفتوگوی ویژه خبری2 MB
شما یک وطن پرست رو مشاهده میکنید که درحالی که دستاش پره ولی پرچمِ کشورشو به دندون میکشه و همه جا با خودش میبره 😂✨🇮🇷
فرهنگ مقاومت، فرهنگ زندگی است، نه فرهنگ مرگ! مقاومت یعنی ساختن زندگی برای یک ملت با شهادت کمترین تعداد ممکن از افراد... اگر مقاومت نباشد، همه گرفتار مرگ میشوند! علیه استکبار #باید_برخاست#سیدحسن_نصرالله12 MB
@MM_14265h🔵پسرم مرا نشناخت! یک روز پسرم مصطفی را که دوساله بود، به زندان آوردند. یکی از سربازان دوان دوان آمد و گفت: پسرِ شما را آورده اند. به درِ زندان نگاه انداختم، دیدم یکی از افسران مصطفی را بغل گرفته و به سوی من می آید. مصطفی را گرفتم و بوسیدم. کودک، به علّت اینکه مدّتی طولانی از او دور بودم، مرا نشنا…Show more
وفاداری در برابر پیمانشکنان، پیمانشکنی در پیشگاه خداوند است. نهجالبلاغة حکمت ۲۵۹#امام_شهید#مذاکره#نقض_آتش_بس#خونخواهی
بسمالله الرحمن الرحیم تنها جایی که پسرهای آقا از رابطه پدر استفاده کردن اینجا بود که صف اول ایستادن برای خواندن نماز بر بدن پدرشون😭یا ابوتراب مددی 🤲
@MM_14266hلطفا تا میتونید همه جا منتشر کنیدچون چهره بانفوذی هستند میتونه روی مردم تاثیرگذار باشه#ایران_قوی #جنگ_رمضان #جنگ #امام_شهید #خونخواهی #باید_برخاست #بدرقه_آقای_شهید_ایران #بدرقه_تابهشت #ترامپ #یالثارات_الحسین #رهبر_شهیدم #تشییع #قالیباف #مرگ_بر_آمریکا #مذاکرات #مرگ_بر_اسرائیل #مذاکره #تنگه_هرمز …Show more10 MB