Profile picture of ‌عبدالحسین‌
@T_hossein8411 June 2026
💬 شهید طهرانی‌مقدم:جمهوری اسلامی تسلیم هیچ گردن‌کلفت و هیچ آدم قلدر بی‌فرهنگی مثل آمریکایی‌ها نخواهد شد!#پدر_موشکی_ایران#شهید_طهرانی_مقدم
370 KB

Profile picture of ‌ܦ̇ܝ‌ܝ̇‌یـܔ𓄂💛ܦ̇ߊ‌طِܩیـــوܔ💛‌
@FarzinFatemiyoun11 June 2026
باید هم حرمله شادی کنه خولی بخندهتو رو پیش چشای م کرده مثله زنده زندهشکستم تا که رفتی شدم تنها که رفتی آهدیگه خاک دو عالم تو سر دنیا که رفتیدیگه خاک دو عالم تو سر دنیا که رفتیخیر نبینن حسودا قد و بالات نظر خوردای گل ارغوونوم شاخ و برگت تبر خود#انتقام_خون_امام_شهید#تقاص_از_دشمن
6 MB

Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس‌
@Khademalabas11 June 2026
دست‌نوشتهٔ شهید فرشته افشردی، دختر سرلشکر شهید باقری، که در میان آوار‌ها به‌جا مانده‌ بود.و رجائی کربلا...خذ عمری و ارزقنی کربلا...
603 KB
مراسم سالگرد شهید سپهبد محمد باقری و همسر و دختر شهیدش~ پنجشنبه ۲۱ خرداد، ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰📍مسجد امام صادق (ع) واقع در میدان فلسطین

@FarzinFatemiyoun11 June 2026
لحظاتی قبل از غرق شدن لنج ۱۵۰ تنی سیریکی در پی حمله آمریکا؛ ملوانان با کمک قایق‌های عبوری نجات یافتندرفتن یه لقمه نون حلال دربیارن بعد حرامزاده امریکا لنجشون رو غرق میکنه😡حداقل ده کشتی دشمن برای این کار باید غرق بشه#حمله_به_لنج
4 MB

Profile picture of ‌روزبه قادری‌
@Rouzbeh5711 June 2026
«همه چی تو با خداست. خودش میگه: همه چیایی که باعث میشه تو برنده شی دست منه. تو فقط تلاشت رو بکن، من بهت پیروزی میدم. اما اون موقعی که منو یادت رفت و خیال کردی خودت به تنهایی میتونی بری موفق بشی، همون موقع خوار و خفیفت میکنم.»#یا_لثارات_الخامنه‌ای #مذاکره #الوعده_وفا #انتقام
9 MB

Profile picture of ‌آیات کریمه‌
@ayatekarimeh11 June 2026
تلاوت آیه۱۶۰ سوره مبارکه آل عمران بسم الله الرحمن الرحیم إِنْ يَنْصُرْكُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَكُمْ ۖ وَإِنْ يَخْذُلْكُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِي يَنْصُرُكُمْ مِنْ بَعْدِهِ ۗ وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُؤْمِنُونَ
3 MB

Profile picture of ‌امیرحسین|خادم العباس‌
@Khademalabas11 June 2026
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ /سوره محمد|آیه۷ای مؤمنان! اگر خدا را یاری کنید، خدا هم شما را یاری می کند و گام هایتان را محکم و استوار می سازد- شهید حاج قاسم سلیمانی: «ان‌تنصروالله ینصرکم» معنایش چیست؟ معنای «ان‌تنصرواللّه» این است که…Show more
2 MB

Profile picture of ‌احمد هاشمی‌
@ahmad_hashemi11 June 2026
صدای این سیلی را خواهید شنید...سیلی پشیمان‌کننده، غافلگیرانه، دندان‌شکن.ما اهل گزاف نیستیم؛وعدۀ ما تخلف‌ناپذیر است.دشمن از این سیلی، عبرت خواهد گرفت.#سیلی_پشیمان_کننده#وعده_صادق🔥🇮🇷
577 KB

Profile picture of ‌مرعاد کریم‌
دکتر خوش‌چشم لو داد، صداوسیما رسانه‌ای کرد🔹این حق آنهایی که ۴٠_۵٠ روز حتی خانه نرفتند و بعضا روی آفتاب را ندیدند نیست...
8 MB

Profile picture of ‌امیرحسین‌
@user1746685548310 June 2026
و من نصر الی من عندالله العزیز الحکیم
4 MB

@FarzinFatemiyoun10 June 2026
امیرالمومنین مولا علی:حُبُّ الوَطَنِ مِنَ الْایمانِعشق به وطن از ایمان استبا وطن دوستیست که آبادانی فراگیرمیشود#فرزندان_حیدر_کرار#حب_الوطن_من_الایمان#ملت_رشید_ایران
16 MB

Profile picture of ‌رسانه انقلاب‌
@resane_enghelab10 June 2026
🎥ابوالقاسم طالبی: تهدید به استعفا همان شمشیری است که بر گلوی امیرالمومنین گذاشتند و آن کسی که هرگز در جنگ شکست نخورد، مجبور شد کوتاه بیاید.✍️ هرکس خواست استعفا دهد بسم الله. برود ملت و ایران را راحت کند و خسارات به بار اورده را از او اخذ کنید.#انقلاب #جنگ #دفاع
14 MB

Profile picture of ‌Pourya Bigdeli‌
@PouryaBigdeli10 June 2026
پای درس اخلاق شهید تهرانی مقدم
8 MB

Profile picture of ‌اولی البأسِ الشدید‌
@ALBASE_ALSHADID10 June 2026
چه خبر؟ ۲۰خرداد۱۴۰۵یک اتّفاق عجیب!!!کلیپ نامربوطی که بامداد امروز در پخش زنده #شبکه_خبر منتشر شد، شبیه ساز یک #انفجار_هسته‌ای را نشان میداد!#الله #الرحمن #رهبر_شهید #رهبر #رهبری #امام_خامنه‌ای #ایران #ایران_قوی #ملت_مبعوث #امت_مبعوث
1 MB

@FarzinFatemiyoun10 June 2026
حسینمن تنها محضر تو زانو میزنمبا چشمم صحن تورو جارو میزنمتو سختی تنها بشما رومیزنمحسینتو امیری توخیر کثیریتوسختی زندگی تو دستهامو میگیریسرو سرور ای حضرت دلبر توشام سیاه تو ماه منیری#اهلبیت_پیامبرShow more
15 MB

Profile picture of ‌عبداله اسعدی‌
@abdolahasadi9 June 2026
در مقابل دشمن ایران، باز همین جوان حزب‌اللّهی سینه سپر کرده! 🇮🇷سیصد هزار شهید دوران دفاع مقدّس چه کسانی بودند؟#رهبر_شهید
1 MB

Profile picture of ‌ابراهیم محمودی‌
@E_mahmoodi9 June 2026
سید هاشم الحیدری خطاب به حکام عرب: وقتی نظام #اسلامی برپا شد، دیوانه شدید اما #ایران صبر کرد و تحمل کرد. اما #صبر حدی دارد. #ایران‌_قوی #جمهوری‌اسلامی #جنگ
3 MB