با بن بست مذاکره با شیطان چکار باید کرد؟ پاسخ جالب دکتر کوشکی به معاون پزشکیان#پایگاه_تحلیلی_یقین
4 MB
@tahlili_yagin10 July 2026با بن بست مذاکره با شیطان چکار باید کرد؟ پاسخ جالب دکتر کوشکی به معاون پزشکیان#پایگاه_تحلیلی_یقین4 MB
@tahlili_yagin10 July 2026سیمای ج.ا.ا، همین الان!مردم میگویند: مرگ بر منافقینبعضی آقایان مدعی انقلابیگری اعتراض میکنند که بگویید مرگ بر آمریکا! منافقین، سر انگشتان آمریکا هستند.#پایگاه_تحلیلی_یقین1 MB
@tahlili_yagin10 July 2026جکسون هینکل خبرنگار آمریکایی مصاحبه خود با دکتر جبرائیلی را منتشر کرددکتر جبرائیلی:معتقدم ما جنگ را بردیم و نباید روی میز مذاکره ببازیمش.اگر این جنگ را یک ماه دیگر ادامه میدادیم همه چیز فرق میکرد#پایگاه_تحلیلی_یقین3 MB
@ebham_iman10 July 2026اقامه نماز بر پیکر مطهّر رهبر شهید در حرم سیدالشهدا (ع) به امامت شیخ عبدالمهدی کربلایی. اللَّهُمَّ إِنَّهُ بَذَلَ مُهْجَتَهُ فِي سَبِيلِ إِعْلَاءِ دِينِكَ وَالدِّفَاعِ عَنِ الْمَظْلُومِينَ مِنْ عِبَادِكَ. اللَّهُمَّ إِنَّهُ نَزَلَ بِكَ شَهِيداً مُضَرَّجاً بِدِمَائِهِ، مُقْبِلاً غَيْرَ مُدْبِرٍ.11 MB
@resane_enghelab10 July 2026🎥 سید رضا نریمانی در حرم امام رضا(ع):🔸️ اولین مرحله از خونخواهی رهبر شهید، زدن زیر میز مذاکره و توافق است🔸️ الان سکوت به صلاح مردم و کشور ما نیست!#رهبر_شهید4 MB
@M_Soldier10 July 2026خداحافظ؛ آقای شهید...قسم به خون مطهرت دست از آرمانهایت بر نمیداریم، و انتقام خونت را خواهیم گرفت و قاتلینات را به درک واصل خواهیم کرد.آقاجان اگر در تبعیت از فرامین شما کوتاهی کردیم، از این به بعد با تمام وجودمان تلاش میکنیم تا این کوتاهی را با تبعیت از فرامین خلف صالحت جبران کنیم.#انتقام516 KB
@user1773076473409 July 2026خدایا چطور هم ما زندهایم و هم قاتل اماممان؟! 😭 خدایا تو را به عزت و عظمتت یه راهی نشان بده تا این لکه ننگ را از پیشانیمان پاک کنیم.یا بکشیم ویا کشته بشویم🤲587 KB
@Hasanali_Kahrizi9 July 2026شعار یکصدای مردم در حرم رضوی: حرف ما یک کلام، انتقام انتقام#بدرقه_آقای_شهید_ایران #باید_برخاست #انتقام#رهبر_شهید#خیابان_با_ما #لبیک_یا_خامنه_ای #جنگ #استغاثه #ایران #رهبر_شهید5 MB
@resane_enghelab9 July 2026🎥 سلام ای زائر شهید؛ مشهد به اینگونه آمدنت عادت ندارد🔸 بماند به یادگار از حال و هوای خاصِ کنترلر مراقبت پرواز فرودگاه مشهد هنگام ورود هواپیمای حامل پیکر مطهر آقای شهید ایران#رهبر_شهید3 MB
@EMAD_Mobarez9 July 2026درنگاه جهانیان، ایران پیروز اصلی جنگ است ولی امریکایی ها با جنگ اذهان، این پیروزی قطعی ایران را میخواهند وارونه نشان دهندمتاسفانه خودفروخته های داخلی هم همراهی میکنند وبرخی ساده لوحان هم باور میکنند بنابراین نقش خیابان در روایت این پیروزی وصیانت از آن بسیار تعیبن کننده است.#روایت_پیروزی19 MB
@EMAD_Mobarez9 July 2026خیابان باید پابر جا بماند تا مردم مبعوث شده کاررا تمام کنند. ۱۱تیرماه#میدان_شهدا18 MB
@SarbazeVatan1109 July 2026این جا طوفانی از عشق ومقاومت است که از دل مردم مبعوث برخاسته است. واین وداع بزرگ، هرقدم، یک عهداست وهراشک، پرچمی برای خونخواهی. آمده ایم تا در کنار هم، حماسه ای ازعزت، همدلی و ایستادگی را به تصویر بکشیم وحقیقت رابه ظهور برسانیم.#وحدت_همدلی#مقاومت#تشییع#مهاجر8 MB
@Periqlytos29 July 2026#موزیک #حماسی جدید «ای سرزمین من» تهیه شده با هوش مصنوعی #ایران #وطن #حب_الوطن_من_الایمان #دیارکهن #موسیقی #ولایت #هنرانقلابی #میهنپرستی …Show more12 MB
@Aristocraticfamily9 July 2026به خودم افتخار میکنم که در سرزمینی به دنیا اومدم که شما روی خاکش قدم برداشتی... در هوایی نفس کشیدم که متبرک به نفس و دعای شما بود... به خودم افتخار میکنم که در این زمانه ی کثیف و هزارچهره ، دلداده ی شما و آل علی (ع) هستم. به امید دیدار.... عاطفه سادات طباطبائی💔 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج5 MB
@ahmad_hashemi9 July 2026اخواننا العراقین،وقفتم معنا فی أحزن لحظاتنا، و کنتم سندًا لأمتنا. استقبالکم المشرف و ضیافتکم الکریمة، یسجلها التاریخ بحروف من نور.حضورکم المهیب فی تشییع رهبرنا الشهید، أظهر للعالم وحدة الإسلام و عظمة الأمة.الله یجزیکم خیر و یطیکم الأجر.🇮🇶🤝🇮🇷#تشییع_باشکوه2 MB4 MB2 MB3 MB
@ahmad_hashemi9 July 2026«اگر مسئولین در مقابل دشمن احساس رعب کنند، بلای بزرگ بر سر ملت میآید.»#رهبر_شهید هشدار داد: ضعف مدیران، ظرفیتهای مردمی را نابود میکند.مثل صفوی که شاهش ترسو بود و مردم غیور نتوانستند کاری کنند.آیا امروز مدیران ما شجاعت دارند؟#شجاعت_شرط_مدیریت #شاه_سلطان_حسین_تکرار_نشه#باید_برخاست3 MB
@mahdimahdavi9 July 2026اولین قاب مشترک از پیکر رهبر شهید انقلاب با گنبد حرم مطهر حضرت ابالفضل العباس علیهالسلام در کربلا#بدرقه_آقای_شهید_ایران#باید_برخاست#مرگ_بر_آمریکا الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج2 MB