چگونگی اسارت💔
⛔ برای مهدی(عج) زندگی کن🔹 وصیت شهید مدافع حرم به فرزند ۴ سالهاش:«محمدجان! برای خودت زندگی نکن؛ برای مهدی(عج) زندگی کن.برای مهدی(عج) درس بخوان،برای مهدی(عج) ورزش کن.من تو را از خدا برای خودم نخواستم؛تو را از خدا برای مهدی(عج) خواستم.»…Show more
قبل از رسیدن به کانال ها در مسیر برگشت،چشممان به چند تن از بچه ها افتاد که در میدان مین اسیر شده بودند و نمی توانستند از جایشان تکان بخورند.با کوچک ترین حرکتی تمامی آنجا منفجر می شد.وقتی ما را دیدند که داریم به عقب بر می گردیم،با تبسّمی بر لب،برایمان دست تکان دادند و از اعماق وجودشان فریاد زدند که …Show moreShohada Sharmandem ~ UpMusicMeisam motiee ~ UpMusic
@heartblue2 June 2026به این کسی که اومدهبه من دوباره جون بدهبگو که اسمتو بگه؛جنازمو تکون بده... :)#چاوشی
@resaneh_khorshid_ir30 May 2026
@Narges313p28 May 2026اگر روزی خبر شهادتم را شنیدی بدان که به ارزویم رسیده ام ؛شهادت ، رسیدن به معشوق است نه رفتن از دنیا...🇮🇷❤️[شهید ابراهیم هادی]
@mrjalaltorabi24 May 2026برای خرمشهر که قلب ایران است و دزفول که کوه را شرمنده کرد؛ نامه ای به وسعت یک تاریخ دلدادگی و مقاومتامروز سوم خرداد است. روزی که تقویم ها در برابر عظمت آن سر تعظیم فرود می آورند و عقربه های زمان برای لحظه ای به احترام خون های پاک ریخته شده از حرکت می ایستند.
@Z_Sadat0_024 May 2026هر کس توی لیست ترور نبود ، بگه اضافش کنم ، اگه ویراستی جاسوس و مزدور داشته باشهبهتر و زودتر شناسایی و ترور میشیم...شهادت هم که آرزوست 🤝#صرفاً_شوخی #شوخی_به_ظاهر_جدیتپیکال ببخشید،،،واکنش متداول من، وقتی میبینم انواع و اقسام سرباز های مخلص و شایدم نامخلص نظام دنبالم میکنن ...868 KB
@Taha1_138524 May 2026شهید سید محمدعلی جهان آرا:بچه ها مواظب باشيد شهر اگر سقوط کرد آن را دوباره فتح خواهيم کرد، مواظب باشيد ايمانتان سقوط نکند.
@Z_Sadat0_020 May 2026به به 👌✨#عشق #مخاطب_خاص : ❤️💍 آقای 𝙈
@Rasoolmn19 May 2026انقلاب اسلامی به دهه هفتادیا و دهه هشتادیا یه جبهه زمینی با نوای آهنگران بدهکاره#جنگ_رمضان
@siranyeelmaz16 May 2026میگن با هر پوششی و هر عقایدی میایستم پشته این وطن خیلیا هم سو استفاده میکنن خدا پشت پناهتون باشه مردم غیور ایرانم3 MB