Profile picture of ‌عبدالله رضایی میرقائد‌
VirAva

ادامه در اتاق سیدحمیدرضا

00:0002:00:48

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
@tahlili_yagin11 July 2026
تو ایران که بودم میگفتن که آقا راه زیر زمینی داره از خونش به شمالهرروز میره پیاده روی،برای همین عمرشون زیاده و سالمنخجالت نمیکشین این حرفارو براش در آوردین ...#پایگاه_تحلیلی_یقین
2 MB

Profile picture of ‌عزیزالله محمدی(امتدادجو)‌
@Emtedadjo6 July 2026
گویا اربعین شده در نماز رهبرمرفت سایه او، رفت از سرم نمی شد کاش چنین غربتی که ما داریمبسته شد صفحه آخر، آه دفترم!عزیزالله محمدی(امتدادجو)‎@Emtedadjo

Profile picture of ‌محمدمهدی باقری‌
@Mmbagheri2 July 2026
دِگَر نه عزم سیاحت کند نه یاد وطنکسی که بر سرِ کویَت مُجاوِری آموخت...

Profile picture of ‌محمدطاها عابدین‌
@Taha1_138518 June 2026
مسجد بازار و نجات خانم هاقرار بود حجت الاسلام رضوانی در مسجد بازار (آیت الله قاضی) سخنرانی کند.جمعیت زیادی از مردم جمع شده بودند که ناگهان با سر و صداهایی از سمت درب مسجد بلند شد،متوجه شدیم پلیس حمله کرده. تعداد زیادی از نیروهای شهربانی و ارتش و ساواک،با مردم درگیر شدند و بعد هم تیراندازی و گاز اش…Show more

@Taha1_138516 June 2026
شبش قرار بود برویم برای عملیات. جیره‌های جنگی را توزیع کردند،قلم و کاغذ دادند و گفتند: وصیت‌نامه خود را بنویسید. یک حس دلتنگی خیلی عجیب و غریبی بین بچه‌ها ایجاد شده بود. مشاهده می‌شد که دیگر آن شور و شعف نیروها،یکهو خیلی تغییر کرد. بچه‌ها رفتند در لاک خودشان،واقعا نمی‌توان آن شرایط خاص را توصیف کرد.…Show more
جالبه که بعضی از طلاب هم روی این شبهه پافشاری می کردن.انگار فقط اسم شهادت رو شنیدن و معرفت چندانی در موردش ندارن؛خاطرات و گفته های شهدا و عرفا رو نخوندن.بعضی ها از زمان شهادتشون خبر هم داشتن و نزدیک به لحظه شهادت خوشحال و سرمست بودن.

@Taha1_138513 June 2026
عقب نشینی با حمل مجروح

@Taha1_138510 June 2026
چگونگی اسارت💔

@Taha1_13859 June 2026
کار را برعکس کن

Profile picture of ‌اَبـو زينـب  🇧🇭‌
@BuZaynab6 June 2026
برای مهدی(عج) زندگی کن🔹 وصیت شهید مدافع حرم به فرزند ۴ ساله‌اش:«محمدجان! برای خودت زندگی نکن؛ برای مهدی(عج) زندگی کن.برای مهدی(عج) درس بخوان،برای مهدی(عج) ورزش کن.من تو را از خدا برای خودم نخواستم؛تو را از خدا برای مهدی(عج) خواستم.»Show more

@Taha1_13856 June 2026
ادامه پیشروی به سمت اهداف اصلی

@Taha1_13856 June 2026
شهادت بزرگ مردی کوچک!

@Taha1_13855 June 2026
گوشه ای از شخصیتِ من🤧

@Taha1_13855 June 2026
قبل از رسیدن به کانال ها در مسیر برگشت،چشم‌مان به چند تن از بچه ها افتاد که در میدان مین اسیر شده بودند و نمی توانستند از جایشان تکان بخورند.با کوچک ترین حرکتی تمامی آنجا منفجر می شد.وقتی ما را دیدند که داریم به عقب بر می گردیم،با تبسّمی بر لب،برایمان دست تکان دادند و از اعماق وجودشان فریاد زدند که …Show more
Shohada Sharmandem ~ UpMusic
Meisam motiee ~ UpMusic

Profile picture of ‌- دختری‌به‌نام‌ِزهرا -‌
@heartblue2 June 2026
به این کسی که اومدهبه من دوباره جون بدهبگو که اسمتو بگه؛جنازمو تکون بده... :)#چاوشی

Profile picture of ‌⊱خورشـــید⊰‌
💭دلم گرفته بود ، داشتم توی گالری گوشیم📱 میگشم که یهو این عکسو دیدمبه راستی یادش بخیرگرمایِ مهربانِ آفتاب ، لبخندِ آب ، حرکتِ پرچم ها ، تابلو هایِ راهنمایِ زندگی🪧...و خاطراتی که میان این آب ها دفن شده بود#هور #شهید🔸رســـانه خورشیـــد

Profile picture of ‌Narges P‌
@Narges313p28 May 2026
اگر روزی خبر شهادتم را شنیدی بدان که به ارزویم رسیده ام ؛شهادت ، رسیدن به معشوق است نه رفتن از دنیا...🇮🇷❤️[شهید ابراهیم هادی]

Profile picture of ‌ع. م ح‌
@taj139028 May 2026
از مظلومیت حاکم شدهبر انقلاب و انقلابیونواقعی سخت غمینگشته ام و هر لحظهبیم آن دارم که شیاطینانقلابی نما و دشمناندوست نما همه چیزرا بر سر مردم مظلومو انقلاب حضرت روح الله خراب کنند!…Show more
287 KB

Profile picture of ‌جلال ترابی 🇮🇷‌
@mrjalaltorabi24 May 2026
برای خرمشهر که قلب ایران است و دزفول که کوه را شرمنده کرد؛ نامه ای به وسعت یک تاریخ دلدادگی و مقاومتامروز سوم خرداد است. روزی که تقویم ها در برابر عظمت آن سر تعظیم فرود می آورند و عقربه های زمان برای لحظه ای به احترام خون های پاک ریخته شده از حرکت می ایستند.

Profile picture of ‌زینب سادات عسکری تبار‌
هر کس توی لیست ترور نبود ، بگه اضافش کنم ، اگه ویراستی جاسوس و مزدور داشته باشهبهتر و زودتر شناسایی و ترور میشیم...شهادت هم که آرزوست 🤝#صرفاً_شوخی #شوخی_به_ظاهر_جدی
تپیکال ببخشید،،، واکنش متداول من، وقتی میبینم انواع و اقسام سرباز های مخلص و شایدم نامخلص نظام دنبالم میکنن ...
868 KB