@Mohammedamin_1712 May 2026
@Lamine_Yamal12 May 2026رژه جشن لیگ قهرمانان اروپا به زودی؟🎙لامین: قطعاً.#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal12 May 2026عکس لامین توی جشن قهرمانی😎#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Mohammedamin_1711 May 2026#Baktastabrizتیم بکتاش تبریز تیم در حال حاضر من است کاپیتان تیم بکتاش تبریز من هستم و جام حذفی رو انشالله لیگ حذفی استانی رو ما ببریم .آرزوی برد تیم ما .درود و ،پست من ،مهاجم چپ هستش و انشالله ببریم .آرزوی برد تیم بکتاش تبریز.باتشکر از تمام هم وطن ها.🇮🇷🏆🙏#برد#موفقیت
@Lamine_Yamal11 May 2026یامال، بعد از بازی به آغوش فلیک رفت. ❤️پ. ن : تیم دوست داشتنی ای داریم. #بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@or_bagheri11 May 2026خبر بد برای #فوتبال دوستان#صدا_و_سیما به دوران اوجش برگشتتبلیغات هم به حدی داره به خدا !!!
@Payman177611 May 2026محصول مشترک الجزایر، فرانسه، ادیداس کرج و کردستان:#زینالدین_زیدان#اینترنت #اینترنت_بینالملل#فوتبال#کریستیانو #رونالدو#internet
@Lamine_Yamal11 May 2026مارکوس رشفورد و فران تورس گلهای خودشون رو به هانسی فلیک تقدیم کردن . پسر عجب تیمی ❤️#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal11 May 2026پوستر باشگاه، بابا قهرمانی😍#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Mahedsobbouhi11 May 2026آقا تبریک میگم به داور عزیز آقای هرناندز هرناندز ...بازی قشنگی بود...قهرمانیتون مبارک آقای هرناندز هرناندز🙂🎉
@Football9010 May 2026متفاوتترین روز تمرینات ملیپوشان 👀 کریخوانی رامین برای بیرو دومین جلسه تمرینات تاکتیکی تیم ملی ایران در دور جدید آمادهسازی، امروز در کمپ تیمهای ملی برگزار شد؛ تمرینی پرفشار که با برنامههای بدنی، فوتبال تکضرب، تمرینات سرعتی و کارهای تاکتیکی در فاز حمله و دفاع همراه بود.در بخش پایانی تمرین…Show more
@Mrs_abbasian10 May 2026الکلاسیکو داریم گویا🦦کدوم وری اید؟
23 votes • The poll has been endedNobody can see participants