Profile picture of ‌Esteghlalpage‌
@Esteghlalpage26 اردیبهشت 1405
🔵 مونیر و آدان به تمرینات استقلال برمی‌گردندسرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، در دیداری با سفیر اسپانیا در تهران، آخرین وضعیت بازیکنان خارجی این تیم را بررسی کرد.‎@Esteghlalpage #استقلال #Esteghlal

Profile picture of ‌Arsenal‌
@League_Majazi_Arsenal26 اردیبهشت 1405
شعبه دوم مجموعه فوتبال آرسنال در پیام‌رسان بله تاسیس شد🔥 https://ble.ir/League_Majazi_Arsenalلینک شعبه دوم در پیام‌رسان بله، پیشرفت ما پله پله است👌

Profile picture of ‌Irani 2028‌
@Irani202826 اردیبهشت 1405
با غیرت مثل یامین یامال بازیکن بارسلونا و تیم ملی اسپانیاوبی غیرت و بی هویتمثل : پهلوی چی ها و شستشو شدگان مغزی اینترنشنال

Profile picture of ‌IRANIAN GUN | تفنگ ایرانی‌
@Iranian_Gun_ir25 اردیبهشت 1405
📸 #پوستر_اختصاصی | #دو_زبانه🇮🇷🇪🇸🇵🇸 آزادگی، مرز نمی شناسد🇮🇷🇪🇸🇵🇸 Freedom knows no boundaries.#فوتبال #یامال #بارسلونا #اسپانیا #جنگ_رمضان #فلسطین #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل

Profile picture of ‌🎒گمنام¹²⁸‌
@Janfaday_iran12825 اردیبهشت 1405
بچه های بسیج بارسلونا درحال فعالیت🕶#فلسطین#جنگ #جنگ_رمضان #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of ‌Lamine Yamal‌
@Lamine_Yamal25 اردیبهشت 1405
📊 | مقایسه دمبله و یامال تو این فصل :#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

@Lamine_Yamal25 اردیبهشت 1405
لامین یامال با ۲۷۷ دریبل موفق، با وجود مصدومیت‌های اخیر، در صدر فهرست بهترین دریبل‌زن‌های لیگ‌های بزرگ اروپایی قرار دارد#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

Profile picture of ‌abadan King‌
@J_eidani25 اردیبهشت 1405

@Lamine_Yamal24 اردیبهشت 1405
لامین یامال در IG 🧡 :#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

Profile picture of ‌م کریمی‌
@Mkarimipnu24 اردیبهشت 1405
یا رب تو چنان کن که همه حیران بمانند

Profile picture of ‌حقیقت من !‌
@Msi4u24 اردیبهشت 1405
رونمایی از لباس تیم #فوتبال ایران با نماد یوز ایرانیبارها گفتیم که ما دیگر نباید از نماد #شیر یا #یوز برای امور مهم #ایران استفاده کنیماستفاده از این نماد همواره موجب سقوط و شکست خواهد بوداین مطلب ریشه در #آسترولوژی داردنماد شیر در میادین، #پرچم و هر موضوع مهم برای ایران نباید به کار گرفته شود

Profile picture of ‌رسانه خبری تصر‌
@Tasrna24 اردیبهشت 1405
سرمربی بارسا سر فلسطین پشت ستاره‌اش را خالی کرد«لامین یامال دیروز پرچم فلسطین را در دست داشت. این موضوعی است که معمولاً دوست ندارم درباره‌اش صحبت کنم.» هانسی فلیک، سرمربی آلمانی بارسلونا در پاسخ به سؤال یک خبرنگار این را گفت.

Profile picture of ‌Esteghlalpage‌
@Esteghlalpage24 اردیبهشت 1405
🔵 داکنز نازون: ۲۰۲۶ آخرین جام جهانی من استداکنز نازون، مهاجم اهل هائیتی استقلال که این روزها همراه با تیم ملی کشورش برای جام جهانی ۲۰۲۶ آماده می‌شود،درباره حضور در این رقابت‌ها گفت: «وقتی دیدم هائیتی در چه گروهی قرار گرفته، خیلی خوشحال شدم؛ چون شاید این آخرین جام جهانی من باشد.‎@Esteghlalpage

Profile picture of ‌محمدحسن نامی‌
@mhnami_ir24 اردیبهشت 1405
ایران دوباره برای عزت یک ملت می‌جنگد؛تا قلب آمریکا!راهی جام جهانی شوید و پرچم ایران را با صلابت در جهان به اهتزاز درآورید، باذن الله.دعای خیر یک ملت، شکوه یک تمدن و غرور یک سرزمین پشت قدم‌هایتان.#تیم_ملی

Profile picture of ‌احمد قربانی‌
@AhmadGh7724 اردیبهشت 1405
امشب ‎#تیم_ملی فوتبال ایران با شعار مرگ بر آمریکا راهی آمریکا شد !

Profile picture of ‌طهورا کیمیائی🇵🇸‌
@thr_kimya24 اردیبهشت 1405
با رونمایی از لباس تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در جام‌جهانی ۲۰۲۶؛پیشنهاد میکنم حتما انیمیشن «یوز» رو که ساخته خودمونه رو ببینید.این انیمیشن یک بستر بین المللی خوبی جهت تبادلات فرهنگی بین ایران و سایر ملل ها ایجاد کرده و تا الانم با اکران در روسیه در طی سه هفته ۴۵ میلیارد درآمد داشته...مزایای …Show more

Profile picture of ‌نوید کرمی‌
@Navidkarami24 اردیبهشت 1405
🔴 پلاکارد جالب در دست مردم حاصر در میدان انقلاب خطاب به تیم ملی فوتبال⚽️:🔹شما را به خون شهدا قسم سرود جمهوری اسلامی را با صلابت و بی ملاحظه بخوانید

Profile picture of ‌ابوالفضل راست نژاد‌
@Abolfazl_rastnezhad24 اردیبهشت 1405
دعای ما بدرقه راه شما!با آرزوی سربلندی برای تیم ملی فوتبال جمهوری اسلامی ایران #ایران #ایران_قوی #فوتبال #مردم

Profile picture of ‌MH‌
@Mahtin24 اردیبهشت 1405
ابتکار و خلاقیت لفت د گروپ!خب چرا خرج اضافه کردین؟ همون لباس‌های جام‌جهانی ۲۰۱۴ رو می‌شستن می‌دادین بازیکن‌ها می‌پوشیدن.#فوتبال #جام_جهانی