Profile picture of ‌الفـ پــــ‌
@tareik6 June 2026
الان این #فوتبال چقدر اهمیت داره که به خاطرش فقط باید #تحقیر و #تخفیف بشیم اونم برای بازی هایی که خیلی زور بزنن دوتا یا سه تاش و بتونن ببرن یا مساوی کنن

Profile picture of ‌Esteghlalpage‌
@Esteghlalpage6 June 2026
خلیفه واقعا شاه ماهیه و اگه واقعا جذبش کردیم یه دس‌خوش اساسی باید به تاجرنیا گفت.تو این مارکت داغون ایران که هیچ گلر زیر ۳۳ ساله مطرحی نداریم، خلیفه با ۲۱ سال سن، گلر فیکس آلومینیومه و احتمالا از یکی دو سال دیگه فیکس تیم ملی هم میشه.‎@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال #خبرورزشی

Profile picture of ‌Ana dy‌
@Stardust6 June 2026
دوباره جام جهانی و باز شروعِ دورانِ «من دیگه #فوتبال نگاه نمی‌کنم چون قلبم ضعیفه»… و همزمان نیم‌خیز نشستن جلوی تلویزیون! ما جوری برای بازی‌های ایران استرس می‌کشیم که اگه اون انرژی رو صادر می‌کردیم، الان قطب برق جهان بودیم!😂⚽️#ایران_قوی #جام_جهانی #جانفدا#تا_پای_جان_برای_ایران #اینترنت

Profile picture of ‌مدال ایرانی | Medale Irani‌
@Medaleirani6 June 2026
ترند اینستاگرام برای تیم ملی فوتبال در جام جهانی!
9 MB

Profile picture of ‌دیده‌بان‌
@didebann6 June 2026
عادی ترین اتفاق توی ایران، یه روز بعد از تموم شدن جام جهانی:
3 MB

@Medaleirani6 June 2026
گنگ باشید مثل تیم ملی فوتبال ایران!
880 KB

سلام شرمنده من سربازم هنوز حقوق بهمون ندادن سرپستم گشنمه می‌خوام یه چیزی بخورم کی می‌تونه پولی برام بفرسته6037997258438630

Profile picture of ‌قوچان شهر من (ایران جان من)‌
@Shahrmanquchan6 June 2026
جام‌جهانی یک تماشاگر ویژه دارد...💔
2 MB

@Esteghlalpage3 June 2026
🎙پیروز قربانی: با افتخار می‌شود به فرهاد گفت فوتبالیست!او از من خیلی حرفه‌ای تر بود و از نظر شخصیتی خیلی بالاست. من خیلی پر شر و شور بودم و نظرم نسبت به قبل تغییر کرده.‎@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال
2 MB

@Esteghlalpage3 June 2026
۵ بازیکن خارجی فعلی و سابق استقلال که تو جام جهانی 2026 حضور دارن:رستم آشورماتوف جلال‌الدین ماشاریپوف داکنز نازونعزیزبک آمانوفگائل کاکوتا ‎@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال #ورزشی #ورزش

Profile picture of ‌کانال هواداران پرسپولیس‌
@Perspolisirfans3 June 2026
مهدی هاشم نژاد درخواست خروج خود از باشگاه تراکتور را به زنوزی اعلام کرده است.💬 اما زنوزی از علاقه این بازیکن برای پیوستن به باشگاه پرسپولیس آگاه است و به هاشم نژاد اطلاع داده تنها در صورت دریافت پیشنهاد خارجی اجازه خروج این بازیکن را صادر خواهد کرد.‎@Perspolisirfans #پرسپولیس #ورزشی #فوتبال

Profile picture of ‌Lamine Yamal‌
@Lamine_Yamal3 June 2026
برای جام جهانی

@Medaleirani2 June 2026
۹ ثانیه غیرت ایرانی
707 KB

@Lamine_Yamal2 June 2026
آماده برای جام جهانی🤙#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال

@Lamine_Yamal1 June 2026

@Lamine_Yamal1 June 2026
از اونایی هستی که ادم دوست داره پای بازیش بشینه🤙😍#بارسلونا#بارسا#فوتبال#یامال#لامین_یامال
7 MB