@Esteghlalpage6 June 2026خلیفه واقعا شاه ماهیه و اگه واقعا جذبش کردیم یه دسخوش اساسی باید به تاجرنیا گفت.تو این مارکت داغون ایران که هیچ گلر زیر ۳۳ ساله مطرحی نداریم، خلیفه با ۲۱ سال سن، گلر فیکس آلومینیومه و احتمالا از یکی دو سال دیگه فیکس تیم ملی هم میشه.@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال #خبرورزشی
@Stardust6 June 2026دوباره جام جهانی و باز شروعِ دورانِ «من دیگه #فوتبال نگاه نمیکنم چون قلبم ضعیفه»… و همزمان نیمخیز نشستن جلوی تلویزیون! ما جوری برای بازیهای ایران استرس میکشیم که اگه اون انرژی رو صادر میکردیم، الان قطب برق جهان بودیم!😂⚽️#ایران_قوی #جام_جهانی #جانفدا#تا_پای_جان_برای_ایران #اینترنت
@Medaleirani6 June 2026ترند اینستاگرام برای تیم ملی فوتبال در جام جهانی!9 MB
@Lamine_Yamal6 June 2026Wallpaper •|• Lamine Yamal#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@user1780570376546 June 2026سلام شرمنده من سربازم هنوز حقوق بهمون ندادن سرپستم گشنمه میخوام یه چیزی بخورم کی میتونه پولی برام بفرسته6037997258438630
@Lamine_Yamal4 June 2026The Lamine Yamal❤️#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Esteghlalpage3 June 2026🎙پیروز قربانی: با افتخار میشود به فرهاد گفت فوتبالیست!او از من خیلی حرفهای تر بود و از نظر شخصیتی خیلی بالاست. من خیلی پر شر و شور بودم و نظرم نسبت به قبل تغییر کرده.@Esteghlalpage #استقلال #فوتبال2 MB
@Esteghlalpage3 June 2026۵ بازیکن خارجی فعلی و سابق استقلال که تو جام جهانی 2026 حضور دارن:رستم آشورماتوف جلالالدین ماشاریپوف داکنز نازونعزیزبک آمانوفگائل کاکوتا @Esteghlalpage #استقلال #فوتبال #ورزشی #ورزش
@Perspolisirfans3 June 2026❌ مهدی هاشم نژاد درخواست خروج خود از باشگاه تراکتور را به زنوزی اعلام کرده است.💬 اما زنوزی از علاقه این بازیکن برای پیوستن به باشگاه پرسپولیس آگاه است و به هاشم نژاد اطلاع داده تنها در صورت دریافت پیشنهاد خارجی اجازه خروج این بازیکن را صادر خواهد کرد.@Perspolisirfans #پرسپولیس #ورزشی #فوتبال
@Lamine_Yamal2 June 2026The Lamine Yamal ❤#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal2 June 2026آماده برای جام جهانی🤙#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal1 June 2026Are you ready? #بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال
@Lamine_Yamal1 June 2026از اونایی هستی که ادم دوست داره پای بازیش بشینه🤙😍#بارسلونا #بارسا #فوتبال #یامال #لامین_یامال7 MB