میری توی اکانت طرف، اگه دنبالش کرده باشی توی یه کادر نوشته دنبال شدهیه زنگوله سمت راستش هست اونو که بزنی اگه طرف ویراست بزارهبرات اعلان میاد.حالا کسایی که با هم تعامل دارن این کارو میکنن که اگه ویراست جدید اومد خبردار شن و بازنشر بدن ویراست های همو...