Profile picture of ‌آقای طلبه‌
🖤 #بدرقه_آقای_شهیدخیره می‌شود به عکس آقا! می‌گوید: «بعضی وقتا به بیت زنگ می‌زدم. هر کی گوشی رو برمی‌داشت، می‌پرسیدم: شما آقا رو می‌بینید؟ می‌گفتن آره. می‌گفتم تورو خدا سلام منو به آقا برسونید.» اشک غلت می‌خورد روی گونه‌اش و می‌گوید: «کاش برای نماز عید فطر اومده بودیم.»رسانه ریحانه را دنبال کنید

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🔥🔻اگر بخواهیم شاگردممتازنظریعملی مکتب #امام سجاد(ع)معرفی بلاشک نام #امام_خامنه‌ای شهیدبا فاصله زیادازدیگران خواهددرخشید.🔻شایدکمتر کسی به این نکته توجه که امام شهیدما«تربیت یافته ویژه #صحیفه سجادیه بود»🔸اینکه قائدشهیدامت پس اززیارت سیدالشهدا(ع)درسحرشهادت امام سجاد(ع)درحرم رضوی تارجعت

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حَامِلَ اللِّوَاءسلام بر تو ای صاحب پرچم ایمان، در قیامت که هرکس به دنبال پناهی می‌گردد، ما زیر لوای تو پناه می‌گیریم.مفاتیح‌الجنان

🏴تمام شد...خدانگهدار آقا جان💔😭😭😭#خوش بسعادتت، رهبرشهید#سیدالشهدای ایران آقاجانم چطوربی شماسرکنیم⁉️خیلی سخته مقتدرمظلوم ایران دلم برای رهبرشهیدوشهیدجمهورخیلی میسوزدمظلوم بودن مظلوم دربین جماعت خواص غربگرا، ایرانی اصیل وباشرف وغیرت بودن روحشان شادیادشان تاابدجاودان باد😭😭😭

🏴کاش این عکسا هم سوء‌تفاهم بود💔😭😭روحشان شادیادشان گرامی باد.

🔴شجره نامه نورانی رهبر شهیدرهبر شهید حضرت امام خامنه ای با ۳۵ واسطه فرزند امام علی بن الحسین امام سجادعلیه السلام می باشند که در شب شهادت جدش در جوار امام رئوف آرام می گیرد.#شهادت_امام_سجاد.

Profile picture of ‌Fh YM‌
«حسرت» [•••سال‌هاست که در غمِ کربلا داغداریم و ذکر انتقام بر لب داریم؛ اما چگونه با خود کنار بیاییم که شاهدِ شهادتِ مظلومانه‌ی امامی دیگر بودیم درد این است که اگر ما گونه‌ای دیگر بودیم، شاید امروز آقای ما در میانِ ما بود… این روایتِ حسرت است برای آنکه لیاقتش را نداشتیم.•••]

Profile picture of ‌زهرا محمدی 🇮🇷🇦🇫‌
نهج البلاغه حکمت ۲۵۹

🔴مصطفی راغب:جمعیت عجیبی درمشهددیدم،خدابه هرکسی هم چین عزتی نمیده،پاکترین،خالصترین رهبر دنياازهمه مهمتر هنرمندترین،روشن فکرترین چهره ی برجسته دنیااز دست دادیم،ازکودکی ایشون دوست داشتم،اینروزهابه عمق دوست داشتنم اضافه شدتاسف برای کسانیکه هزینه،این بزرگواردرچشم جهان انسان بدی جلوه عزت،ذلت دست خدا

Profile picture of ‌‹ هیدارا | ‌ 𝓗𝓲𝓭𝓪𝓻𝓪 ‌›‌
اَللهمَّ کُـن لولیَّـک الحُجةِ بنِ الحَسَـنِصَلَواتُکَ عَلَیہ وَ عَلی ابائہفی هذهِ السّاعةِ، وَ فی کُلّ ساعَة وَلیّا وَ حافظاً وقائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَعَیناً حَتّی تُسکِنَہ اَرضَـکَ طَوعاً وَ تُمَتّعَہ فیہا طَویلاً

Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
ای کاش بیدار شوم باز تو باشیبی آنکه نخی مو ز سرت کم شده باشد#رهبر_شهید #باید_برخاست #آقای_شهید_ایران

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
خوش آن زبان که شب و روز یاعلی گویدبه هر بهانه سخن گفت، با علی گوید#یاعلی

🔴🏴ولی تو مشهد یکی بیشتر از همه منتظر آقاست😭😭#رهبرشهیدم😭😭

Profile picture of ‌سیدمرتضی واعظی‌
فرمایش اباعبدالله علیه السلام به فرزندشان زین العابدین علیه السلام:يا وَلَدِي يا عَلِىُّ وَاللَّهِ لا يَسْكُنُ دَمِي حَتّى يَبْعَثَ اللَّهُ الْمَهْدِىَّ.فرزندم! على جان! به خدا سوگند خون من آرام نخواهد گرفت تا آنگاه كه خداوند مهدى را مبعوث كند. بحارالانوار، ج۴۵، ص ۸۹پ.ن: کتیبه نویسی در محرم ۱۴۰۴

عمه رسید و گفتم علیکن باالفراریعنی کسی ز آل‌پیمبر حیا نکرد

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
نمی‌گذاریم روضه های فاطمیه‌ات دیگر برگزار نشود؛مگر ما عاشقانت مرده‌ایم؟دارالذکر را می‌کنیم دارالبکاء حضرت بانو فاطمه زهرا(س)...به یاد روضه های خاص و معنوی‌ات در ایام فاطمیه ای بانی روضه🖤

در سوگ سیدالشهدا، امام سجاد علیه‌السلام در مجلس ابن‌زیاد فرمود:«أنا ابن المذبوح بشط الفرات»من، فرزند آن سر بریده‌ای هستم که در کنار فرات، پیکرش بی‌سر، بر خاک ماند.لهوف، ص۱۵۷#امام_سجاد

Profile picture of ‌حسام حاتمی🎒🇮🇷☫🚩‌
میگم چرا انقدر دلم تنگه مشهده💔

🔴هی ترامپ تورامیکشیمبنر بلند خون‌خواهی در تشییع مشهد#ترامپ تورا میکشیم#Trump we will kill you

Profile picture of ‌علوی مدیا | ALAVI MEDIA‌
• السلام‌علیک‌یازین‌العابدین💔• شهادت اشبه‌الناس به امیرالمومنین‌ علی‌بن‌ابیطالب حضرت‌امام‌سجاد علیه‌السلام به تمام شیعیان جهان تسلیت باد.#امام_سجاد #شهادت #عزا #ولایت #امام_علی #عزاداری