🇾🇪 #یمن قهرمان🔹 این پیامی قدرتمند به تمامی #طاغوتهای جهان است؛ یمن سرزمین ایمان، حکمت، صبر، استقامت، #جهاد و پیروزیهاست.📌شهید سید حسن #نصراللهدبیرکل حزب الله لبنان
🇾🇪 #یمن قهرمان🔹 این پیامی قدرتمند به تمامی #طاغوتهای جهان است؛ یمن سرزمین ایمان، حکمت، صبر، استقامت، #جهاد و پیروزیهاست.📌شهید سید حسن #نصراللهدبیرکل حزب الله لبنان
مسؤلین ما انقد هول مذاکره اند و انقدر پست و بی غیرتند و در حال فروش وطن به آمریکا.حالا ترامپ پایان سؤتفاهم نامه رو اعلام کرد.اما #عراقچی بعد از تشیع رهبر فکر رفتن به ژنو تو سرشه.
🔵 امام خمینی (ره):کشور باید تصفیه بشود، از این مغزهای پوسیده ای که عاشق آمریکا هستند و عاشق غرب هستند.
💥«هرمز؛طعنه دیپلماتیک یا اعلام یک واقعیت راهبردی»📍«وزیر خارجه:ایران همیشه حافظ امنیت تنگه هرمز بوده»یعنی امنیت این شاهراه جهانی،بدون ایران یک افسانه است. پس هرمز فقط یک مسیر عبور نیست؛اهرم اقتدار، ابزار بازدارندگی و برگ چانهزنی ایران در نظم منطقهای و تجارت جهانی است.📌پیام مزبور دو لایه دارد.…Show more
🖼 #انتقام، خواست #ملّت ما است و بهطور حتمی باید صورت بگیرد. ✍️ بخشی از پیام #رهبر_معظّم_انقلاب بهمناسبت تشییع و تدفین آقای شهید ایران | ۱۸/تیر/۱۴۰۵ #انتقام #یالثارات_الحسین #یالثارات_الخامنه_ای#رهبر_شهید #ایران #ایران_قوی…Show more
Only Allah can avenge your crimes... Your punishment in this world is only death and the rest is for the hereafter...Have fun with Yazid, Umar bin Saad and Shammar! Convey our message to them too: Hussain is always victorious!https://killtrump.ir
📄تبیین دکترین نوین مدیریت حقوقی تنگه هرمز در پرتو حقوق بینالملل دریاها و حقوق مخاصمات مسلحانه🖋 افسانه حاجیلو (پژوهشگر حقوق بینالملل)🔺 تنگه هرمز برای جمهوری اسلامی ایران فراتر از یک جغرافیای مرزی، یک اهرم قدرت در سپهر امنیت ملی است. در دهههای اخیر، گفتمان حقوقی کشور در قبال این گذرگاه تحت تاث…Show more
ترامپ : من خامنه ای و سلیمانی رو کشتمایران از من هیچ چیز به دست نیاورده است. ما همه چیز را از ایران میگیریم - نفت، طلا، زمین، غذا، همه چیز متعلق به آمریکا است.علیه سفاکی و دزدی #باید_برخاست2 MB
ليت جميع الدول الإسلامية المجاورة تتحد و ترد على الهجمات الأمريكية، وتظهر قليلاً من الغيرة على بلاد المسلمين وأمة الإسلام، وأن لا تكون بعض الدول البقرة الحلوب لأمريكا#بین_الملل#ایران
حکم کشتن مگس و هم دستی عربستانپاسخ کوبندهی دکتر محمدصالح صدقیان در کانال رسمی عربستان طوفانی به پا کرد.و دهانشان را چنان بست که به مِن مِن افتادند.واقعا در این روز های حساس نیاز به فرمانده ای شبکه های اجتماعی و تحلیلگرانی این چنینی داریم که با قدرت افشاگری میکنند.ترسی که در بدنه دولت ایجاد شد…Show more11 MB
#جنوب ایران را مانند جنوب #لبنان کردند باید تلاش کرد که شمال ایران مانند شمال #فلسطین نشودعقب نشینی غیر تاکتیکی غضب الهی در پی دارد#جنگ #خونخواهی #علی_الاصول #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مذاکره #ترامپ #تنگه_هرمز #انتقام #ایران #امام_شهید #لیندسی_گراهام #آمریکا #لبیک_یا_خامنه_ای #قالیباف #عراقچی
⭕️ نقطهنظر راهبردی | ۲۲ تیرمعادلهی نظامی-امنیتی جدیدی در قبال عربستان در حال پیادهسازی است. این شامل خاک عربستان نیز خواهد شد.⭕️ نقطهنظر | ۲۱ تیربهنظرم باید عربستان به این خیلی دقیق فکر کند که چرا امروز بخشی از اهداف حملهی گستردهی ایران نبود.
یاوه گویی های ترامپ قاتل؛من خمینی را کشتم؛ او یک ژنرال باهوش اما دیوانه بود.سلیمانی — من سلیمانی را کشتم.خمینی از بین رفته است. پسر او هم ۹۰ درصد از بین رفته است.منظورش از خمینی، امام شهیدمان است...آقایان پزشکیان، قالیباف، عراقچی با همچین کثافت و آشغالی تفاهم نامه امضا کردند که ننگ ابدی در