📜امیرالمؤمنین (علیهالسلام) فرمودند:✨منم! که موسی را از دریا گذراندم.📚 بحار الأنوار، علامه مجلسی#امیرالمومنین
735 KB
@Ameerekalam8 September 2026📜امیرالمؤمنین (علیهالسلام) فرمودند:✨منم! که موسی را از دریا گذراندم.📚 بحار الأنوار، علامه مجلسی#امیرالمومنین735 KB
@Saheb_Alzaman8 September 2026💠این چنتا جمله رو حفظ کنیم و باخودمون تکرار کنیم، یابن الحسن شما به من گفتیرفیقت منم...😔🥀اللهم عجل لولیک فرج 🤲🏻#امام_زمان3 MB
@HooraOfficial8 September 2026سـرمایه محبت زهــراست دیـن منمن دین خویش را به دو دنیا نمیدهم#فاطمه_الزهرا261 KBو چه زیبا،خداوند در قیامت،فاطمه سلاماللهعلیها را خطاب میکند:«ای محبوبه من!»(نبی خدا)امالی صدوق، ص۲۵#فاطمه_الزهرا2 MB
@Saheb_Alzaman8 September 2026سید بحرالعلوم میگه مهدی فاطمه تکیه داد به دیوار وقتی که ناامید شد از جماعت... 🥀💔#امام_زمان2 MB
@Ameerekalam8 September 2026📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨با آب تمیز، بدنهایتان را از بوی بد تمیز کنید، که خدا بندههای پاکیزه را دوست دارد.📚خصال، ص۶۲۰، ح۱۰#امیرالمومنین161 KB
@DoKhatSher8 September 2026سر مرا بنویسید نذرِ تیغ علیبه شوق اینکه فقط لمسِ ذوالفقار کنم#یاعلی1 MB
@Hodaei_S8 September 2026سلام علی #آلیاسین 🥺❤️🩹#اللهم_عجل_لولیک_الفرج #امام_زمان #ایران 🌱⃝✨@sadramahdyar903 KB
@FatimMedia8 September 2026امام حسین(ع):هرکس گرهی از کار مؤمنی باز کند، خداوند گرههای دنیا و آخرتش را برطرف میکند.بحارالانوار، ج۷۵، ص۱۲۱.525 KB
@DoKhatSher8 September 2026مواجب میبَرد خورشید از انوار ایوانشفلک نان میخورد از سفرهٔ احسانِ سلمانش#نجف532 KB
@Ameerekalam8 September 2026السَّلامُ عَلَیْکَ یَا دِینَ اللَّهِ الْقَوِیمَ سلام بر تو ای دین محکم خدا📚مفاتیحالجنان#امیرالمومنین447 KB
@Ghurarolhikam8 September 2026برو خرمافروشی کن ولی مفروش حیدر را که در این عاشقی چون میثمِ تمار باید بود2 MBخدا مرا ز ولای علی جدا نکندمن و خیال جدایی از او؟ خدا نکند
@AyatAlavi8 September 2026«قَدْ نَرَىٰ تَقَلُّبَ وَجْهِكَ فِي السَّمَاءِ»در افقِ جانهای خسته،هیچ راهی جز ظهورت نیست.#امام_زمان#اللهم_عجل_لولیک_الفرج1 MB
@Imamalinet_fa8 September 2026«السَّلامُ عَلَیْکَ یَا إِمَامَ الْهُدَى»سلام بر تو ای پیشوای هدایت؛ تو همان «اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِیمَ» هستی و هر نماز، عهدی دوباره با توست.مفاتیحالجنان#امیرالمومنین1 MB
@meshkat_noor18 September 2026💠 عاقبت دل شکستن!قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّی اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : قَالَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ مَنْ أَهَانَ لِي وَلِيّاً فَقَدْ أَرْصَدَ لِمُحَارَبَتِيرسول خدا(صلّی اللّه عليه و آله)كه خدا عز و جل فرموده:هر كه ولی مرا اهانت كند به جنگ با من برخواسته است🔆 @meshkat_noor14 MB
@Iranian_Gun_ir8 September 2026🎥 #ادیت | #امام_علی چشمات رویای منه 💚🇮🇷 واحد گرافیکی گروه رسانه ای تفنگ ایرانی #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #ایران #مرگ_بر_سازشگر #انتقام #ایران_قوی #میناب #رهبر_شهید #جنگ_رمضان #جنگ #باید_برخاست #قوموا_لله #تنگه_هرمز #یا_لثارات_الخامنه_ای #لبیک_یا_خامنه_ای1 MB
@Ameerekalam7 September 2026📜اميرالمؤمنين (علیهالسلام) فرمودند:✨پرخوری نکن که سلامتی را از بدن دور میکند.📚جلوههای حكمت، ص٣٤١#امیرالمومنین129 KB
@Respect_Iran7 September 2026🤍 تولدتان مبارک آقا جان.... زیر سایه حضرت صاحب الزمان عج سالم و منصور و پایدار باشید و چشم دشمنانتان کور باد ...چ719 KB