Profile picture of ‌سید جواد سلیمانی| امام جمعه لاهیجان‌
ترامپ هواپیمای خود را در بازگشت از ترکیه عوض کرد، این یعنی گفتمان انتقام در تشییع امام شهید حسابی امنیت را از او سلب کرده و بزدلانه راهی آمریکا شد.این تازه شروع ماجراست، چون قصاص مقدمه خونخواهی و برچیدن سایه شوم آمریکایی ها از منطقه است و آن روز دیر نیست.الیس الصبح بقریب#انتقام

Profile picture of ‌محمد میرزائی‌
سیدمحمد خاتمی در دیدار با گروهی از اعضای هیأت مدیره و دبیران «انجمن اندیشه و قلم»؛ ۲ تیر ۱۳۹۷:پ.ن: خدایا، خودت شاهد باش که جناب قالیباف و طرفدارانش به چه روزی افتاده اند، که باید برایشان از تاریخچه سخنان پدر فتنه حجت بیاوریم، بلکه از خر شیطان پایین بیایند!#چرا_نمیفهمند؟! ۱۷

Profile picture of ‌ایزورا آرت‌
🎨 نمونه کار طراحی هویت بصری و لوگوطراحی لوگو اختصاصی برند گیم‌نت « Zero One » با رویکرد مدرن، مینیمال و جوان پسند.------------------------برای همکاری و سفارش طراحی: 📩 ‎@Mm_khani

Profile picture of ‌محمد جواد نصیری‌
هشدار به برگزاری جلسات غفار عباسی (غفاری)در تبریزروحانی که از قم، به خاطر اشتباهات و رفتار های اشتباهش نقد و طرد شده است، در تلاش است در شهرستان‌هایی که وی را نمی شناسند فعالیت های خاصی را انجام و از افراد ناآگاه مرید جذب کند.

Profile picture of ‌خانم نوشت....‌
اونارو میبینی اقای رنگو، اونا ایرانی ان نمیدونن ۲ روز بعد اینترنت دارن یا نه....🥲

Profile picture of ‌محمد میرزائی‌
یک کلام هم از مادر عروس...معنای «خوب» را هم از مشاور جناب قالیباف یاد گرفتیم!#خود_گویی_و_خود_خندی#ذهن_تجاوزپذیر

Profile picture of ‌حسین مروتی‌
علی الدنیا بعدک العفا یا مولای !
‏پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی سید علی حسینی خامنه‌ای قدس‌الله‌نفسه‌الزکیه بامداد جمعه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۵ در دارالذکر حرم نورانی حضرت ثامن‌الحجج امام رضا علیه‌السلام به خاک سپرده شد.

Profile picture of ‌Mahsa Gh‌
دو طراحی متفاوت جایگاه پیکر امام شهید در عراق و ایراناستفاده از رنگ سرخ در جایگاه طراحی شده توسط عراقی‌ها به نماد خونخواهی امام شهید.و رنگ غالب سفید که نماد صلح است در جایگاه ایرانی!به نظر شما عراقی ها بهتر از سیاسیون ایران مفهوم خونخواهی را می‌فهمندو در طراحی محیطی اعمال میکنند، یا...

Profile picture of ‌سید رسول حسینی‌
بسم الله الرحمن الرحیم بعد از اینکه از گروه پشتیبانی هلال مرخص شدم و بعد از چهار روز بی خوابی رهسپار خونه بودم دیدمش ازش عکس گرفتم و رفتم باهاش حرف زدم غم عمیقی داشت اینقدر که به غم هایم و خستگی این چند روزه افزود ما مردم بسیار نجیب و با معرفتی داریم #اللهم_عجل_لولیک_الفرج#تشییع #رهبر_شهید

Profile picture of ‌رسانه نور‌
🌹در آغوش حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام #رهبر_شهید #ایران_امام_رضا#یالثارات_الحسین

Profile picture of ‌🙂🙂🙂🙂‌
#سیره_شهدا📷 رفتید سوی بزم شهادت به‌سادگی خوش باد بر شما سفر خانوادگی#شهیدانه#سفر_خانوادگی#شهادتهای_خانوادگی#رهبر_شهیدShow more

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
پلاکارد طراز در مشهد:«در ماتم حسین ابن علی گریه‌کن ولی درفکرمحو این همه شمر و یزید باش»👌

Profile picture of ‌محمد جمالیان نژاد‌
🔴حضرت علی(ع):اگر دشمنت پیمان را شکست و تو روی آن پیمان ایستادی، خدا نامت را ⚠️خائن ⚠️ خواهد نوشت.😳😳😳😳📚حکمت ۲۵۹ نهج‌البلاغهتفسیرش نسبت به زمانه امروز با خودتان!!!؟؟#مذاکره #نحج_البلاغه_خوان

Profile picture of ‌عینــنون 🎒🇮🇷‌
سپیدی بدرقه ره سرخ #قائداز من ِ بی سر و پای خاک بر تنکه عمری برعلیه او هم قدم زدم و هم قلم دلتنگ مهِ منیر خراسانم آقا حلالم کن شرمسار زِ نور اهورایی تو آقا حلالم کنچه روزها که چَریدم در توهم بر علیه تو وای بر من از لطف تو بر میهنمآقا حلالم کن.

Profile picture of ‌سادات‌موسوی‌
#تو_به_آرزوت_رسیدیتو امام حسین رو دیدینوش جانت رهبر عزیزمبرا ما هم دعا کن