Profile picture of ‌بهزاد عیوضی‌
تا میتونید امریکارو بازی بدید تا هم هزینه محاصره شون بره بالا وهم ابرویی براش نمونه

Profile picture of ‌Ali 🎒 H‌
بی آنکه، دلبری کنی از این و آن، بیا
VirAva

بی آنکه، دلبری کنی از این و آن، بیا

Profile picture of ‌ابراهیم کاظمی مقدم‌
با این اوضاع برای جان مراجع تقلید نگرانم...

Profile picture of ‌Reza Qayenzi‌
♦️تصاویر رهگیری جنگنده اف ۳۵ توسط پدافند سپاه
1 MB

Profile picture of ‌دکتر بیژن قنواتی‌
مردم بر دو دسته اند: آن كه با #مرگ آسوده شود و آن كه با مرگش ديگران #آسوده شوند. اَلنّاسُ رَجُلانِ مَسْتَريحٌ بِالْمَوْتِ وَ مُسْتَراحٌ بِهِ مِنْهُ#سنایی در این باره می‌گوید:تو چنان زی که #بمیری برهینه چنان چون تو #بمیری برهند

Profile picture of ‌نسل قائم 🎒‌
♦️امروز ۸۷ روز از حمله به مدرسه شجره طیبه #میناب می‌گذرد 🖤🥀انتقام این کودکان رو از حرامزادگان عالم میگیریم!ما زنده به آنیم که ارام نگیریم🔥#علیرضا_زارعی
♦️امروز ۸۶ روز از حمله به مدرسه شجره طیبه #میناب می‌گذرد 🖤🥀انتقام این کودکان رو از حرامزادگان عالم میگیریم!ما زنده به آنیم که ارام نگیریم🔥#مطهره_احمدزاده

Show this thread

Profile picture of ‌امیر حسین مزاری‌
گفتگوی متفاوت و صریح دکتر #سیدیاسر_جبرائیلی و #مجید_واشقانی در مورد مسائل #اقتصادی و #معیشتی را در آپارات ببینیدhttps://www.aparat.com/v/bwu2sh1واقعاً چه کسانی پشت ماجرای اقتصادی ایران هستند ؟؟؟؟پیشنهاد میکنم کلیپ کامل این گفتگو رو در آپارت ببیند#ایران_قوی #ایران #ارز_ترجیحی#سوریه#نئولیبرال
5 MB

Profile picture of ‌مهدی حبیب پور لداری‌
واکنش مهاجرانی به اتصال #اینترنت بین‌الملل

Profile picture of ‌محمد هادی سمتی‌
رهبر و امام عزیز به مناسبت روز #برائت_از_مشرکین پیام بلندی در تبیین #سلاح_الله_اکبر صادر کرده‌اند.برخی افراد به اصطلاح تبیین گر، تمام این پیام را رها کرده اند و از قسمت اولش رمزگشایی کرده اند که امام خامنه‌ای می خواهند به مردم بگویند جان من در خطر معامله با دشمن است!

حمله به امارات و ناوهای آمریکا 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

Profile picture of ‌ایـ💍ـنـ👑ـرل سادات🍋‍🟩🪖‌
صرفا جهت آشنایی بیشتر شما با آخر الزمان عرض میکنمبا خانواده یه جایی عروسی دعوت بودم، از رفتار هاوسکناتِ خواهر عروس مشخص میشد که به خواهرش حسادت میکنه !درحالیکه فکر میکردم خواهر عروس باید از همه خوشحال تر باشه اما میدیدم که خانوادهٔ داماد و خواهرشوهرش، بیشتر از خواهر تنیِ خودش خوشحال بودن براش

Profile picture of ‌حمدان مقدم   ✅️‌
مجلس یادبود شهدای خانوادهٔ قائد شهید و رهبر معظم انقلاب◾️شهیده زهرا حداد عادل◾️شهیده سیده بشری حسینی خامنه‌ای ◾️شهید مصباح‌الهدی باقری◾️شهیده زهرا محمدی گلپایگانی پنجشنبه و جمعه ۷و۸ خرداد؛ از ساعت ۱۶ تا ۱۸.مصلای حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)#لبیک_یا_خامنه_ایShow more

Profile picture of ‌𝑴𝒐𝒉𝒔𝒆𝒏 𝑴𝒐𝒉𝒂𝒎𝒎𝒂𝒅𝒊‌
وقتی تلویزیون می نویسه: «رهبر شهید انقلاب» قلبم به درد میاد..درد اینه که انتقام خون آقا رو نگرفتیم..

تصویری فوق العاده از تعداد حجاج امسالاگر مسلمین مجتمع بودندو هرکدام یک سطل آب می ریختنداسرائیل را سیل میبرد(خمینی کبیر) #عید_قربان

به یه بنده خدایی خط سفید دادن جلوی چشمم توییت ترامپ رو خوند جوری بهم ریخت تا که سه روز ضدانقلاب بود (بماند چطور هدایتش کردم...)همون الآن با باز شدن نت نگران امنیت مردم شده:)

Profile picture of ‌سید‌
فاز رسایی الان(که نت وصل شده):#ایران #اینترنت
Replying to
6 MB