3 MB
تا میتونید امریکارو بازی بدید تا هم هزینه محاصره شون بره بالا وهم ابرویی براش نمونه
♦️امروز ۸۷ روز از حمله به مدرسه شجره طیبه #میناب میگذرد 🖤🥀انتقام این کودکان رو از حرامزادگان عالم میگیریم!ما زنده به آنیم که ارام نگیریم🔥#علیرضا_زارعی♦️امروز ۸۶ روز از حمله به مدرسه شجره طیبه #میناب میگذرد 🖤🥀انتقام این کودکان رو از حرامزادگان عالم میگیریم!ما زنده به آنیم که ارام نگیریم🔥#مطهره_احمدزادهShow this thread
@a_h_mazari18mگفتگوی متفاوت و صریح دکتر #سیدیاسر_جبرائیلی و #مجید_واشقانی در مورد مسائل #اقتصادی و #معیشتی را در آپارات ببینیدhttps://www.aparat.com/v/bwu2sh1واقعاً چه کسانی پشت ماجرای اقتصادی ایران هستند ؟؟؟؟پیشنهاد میکنم کلیپ کامل این گفتگو رو در آپارت ببیند#ایران_قوی #ایران #ارز_ترجیحی#سوریه#نئولیبرال5 MB
@Hadisemati21mرهبر و امام عزیز به مناسبت روز #برائت_از_مشرکین پیام بلندی در تبیین #سلاح_الله_اکبر صادر کردهاند.برخی افراد به اصطلاح تبیین گر، تمام این پیام را رها کرده اند و از قسمت اولش رمزگشایی کرده اند که امام خامنهای می خواهند به مردم بگویند جان من در خطر معامله با دشمن است!
@unknown8524mصرفا جهت آشنایی بیشتر شما با آخر الزمان عرض میکنمبا خانواده یه جایی عروسی دعوت بودم، از رفتار هاوسکناتِ خواهر عروس مشخص میشد که به خواهرش حسادت میکنه !درحالیکه فکر میکردم خواهر عروس باید از همه خوشحال تر باشه اما میدیدم که خانوادهٔ داماد و خواهرشوهرش، بیشتر از خواهر تنیِ خودش خوشحال بودن براش
@hamdan11024mمجلس یادبود شهدای خانوادهٔ قائد شهید و رهبر معظم انقلاب◾️شهیده زهرا حداد عادل◾️شهیده سیده بشری حسینی خامنهای ◾️شهید مصباحالهدی باقری◾️شهیده زهرا محمدی گلپایگانی پنجشنبه و جمعه ۷و۸ خرداد؛ از ساعت ۱۶ تا ۱۸.مصلای حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)#لبیک_یا_خامنه_ای…Show more
وقتی تلویزیون می نویسه: «رهبر شهید انقلاب» قلبم به درد میاد..درد اینه که انتقام خون آقا رو نگرفتیم..
تصویری فوق العاده از تعداد حجاج امسالاگر مسلمین مجتمع بودندو هرکدام یک سطل آب می ریختنداسرائیل را سیل میبرد(خمینی کبیر) #عید_قربان
@oh_ajab28mبه یه بنده خدایی خط سفید دادن جلوی چشمم توییت ترامپ رو خوند جوری بهم ریخت تا که سه روز ضدانقلاب بود (بماند چطور هدایتش کردم...)همون الآن با باز شدن نت نگران امنیت مردم شده:)
@Brigad31mReplying to6 MB