🔴ادعای وزیر جنگ آمریکا: گزینه نظامی در تنگه هرمز محتمل است🤣🔹پ.ن: اما قبرستان شدن تنگه هرمز برای سربازان و ناوهای آمریکایی حتمی است.💪
🔴ادعای وزیر جنگ آمریکا: گزینه نظامی در تنگه هرمز محتمل است🤣🔹پ.ن: اما قبرستان شدن تنگه هرمز برای سربازان و ناوهای آمریکایی حتمی است.💪
♨️ #قطع_برق و #مواد_معدنی ♻داگ فورد، نخستوزیر انتاریو -پرجمعیتترین استان کانادا- تهدید کرد که در پی اعلام ترامپ مبنی بر افزایش تعرفه برخی کالاها به ۵۰ درصد، صادرات برق و مواد معدنی به ایالات متحده را قطع خواهد کرد.جالب اینجاست ... 👇
اینایی که با هوچی گری تاکید دارن دبیر شعام، رئیس شعام نیست رو ببینید تا به اهمیت رأی ها پی ببرید.
کل یوم عاشورا و کل أرض کربلاما همواره در میان جبههی حق و باطل، در معرض ابتلا و امتحان هستیم.⁉️جناب قالیباف؛بفرمایید آیا این ادعای آقای عارف صحیح است؟آیا قرار است در طرح مقابله با #نفوذ با دولتیهایی #وفاق کنید که در روی کار آوردن سابقهداران امنیتی، ید طولایی دارند یا متعهد به مصالح نظام مقدس…Show more
@Ali313Iran18mخدایا از این همه نعمت که در حق ما ارزانی داشته ای از تو ممنونیم.اینکه دشمنان ما را از احمق ترین موجودات قرار داده ای یکی از بزرگترین نعمت هایت محسوب میشود.
@Mimsad7749mباز تیرهای تهمت طرفداران قالیباف به سمت منتقدین ایشان نشانه رفت! چرا؟ چون میگوییم ایشان در آن جایگاه باید هنگام سخنرانی(ویدیو پیوست)مراقب تک تک کلماتشان باشند تا ترامپ و رسانه هایش همان سخن را به زیرکانه ترین شکل به صورت چکش بر سر ملت ایران نکوبند.کجای این نقد اشتباه است؟#ما_مردم_گشنه #قالیباف519 KB
🎥افول به روایت ترامپ خبیث▪️بدهی ملی آمریکا در هفته جاری از مرز تاریخی ۴۰ تریلیون دلار عبور کرد. ▫️بحران مالی، رکود اقتصادی، و جنگ جویی های دولت آمریکا از جمله ماجراجوییِ نظامی در خلیج فارس، نقش مهمی در افزایش این بدهی ها داشته اند.6 MB
محبت آتشی در جانم افروختکه تا دامان محشر بایدم سوختعجب پیراهنی بهرم بریدیکه خیاط اجل میبایدم دوخت#باباطاهر
کاری از رسانه گروه جهادی روشنا:همینی که حضرت امام رحمة الله علیه فرمودن :«من از همه میخواهم، من التماس میکنم به ملت ایران، من دست ملت ایران را میبوسم غربزدهها را کنار بگذارند؛ عدهشان خیلی زیاد هم نیست، اما فضولیشان زیاد است؛ عده زیاد نیست، ادعایشان زیاد است»#غربزده#امام#انقلاب#ایران#آمریکا1 MB
*ترامپ گفته:من با کیم جونگ اون کنار میآیم، چون او ۵۷ سلاح هستهای بسیار قدرتمند دارد.*این متنو ببری جلوی "خاتمی" هم بذاری عبای شکلاتیشو در میاره میگه بسم الله اورانیومو بیارید من ورز بدم که وقت تنگه!من نمیدونم دیگه چه جوری طرف باید بگه که من در چه صورتی مثل بچه آدم سر جام میشینم؟
چرا از ظرفیت تجمعات شبانه برای قیام علیه الیگارشی استفاده نمی شود؟ چرا #ملی_سازی_منابع_ارزی #انحلال_بانک_های_خصوصی #پس_گرفتن_انفال و.... را فریاد نمی زنیم؟ این تجمعات می توانند بستر بیداری حداکثری مردم و انقلاب مردم ایران علیه چپاول گران سفره ملت باشند. آقایان مسئول میدان! کلاهتان را بالاتر بگذارید!
🤲 ان شالله پیش بینی فوق به زودی به وقوع بپیونددتا اضمحلال کامل آمریکا چیزی نمانده پیشبینی عارف و سالک مرحوم آیت الله مولوی حسن جان قندهاری👈 عالی حتما گوش کنید ، امیدوار کننده ...👈 به فضل خداوند فتح و ظفر نزدیک است....انشاءالله 🤲7 MB
🔹کسی مانند سید علی خمینی هم نوه امامه اما ایشان کجا این کجا پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد سگ اصحاب روزی چند پی خوبان گرفت و مردم شد #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_سازشگر552 KB
هیچوقت بنده خدارو مسخره نکن🥺😔بنده های ترامپ مسخره ورسوا کن😂#حکام_سوسمار_خوار_عرب#حکام_وهابی_یهودی708 KB
🔴 تنها رئیسجمهوری تو دنیا که بعد از ۵ سال از اتمام ریاست جمهوریاش هنوز جلسه هیئت دولت تشکیل میده ‼️
🚨 زنگ خطر | هشدار جدیبَسِنت: فشار اقتصادی برای قطع شریانهای حیاتی ایران تشدید میشود.هگست: اگر لازم باشد، گزینه حمله نظامی همچنان روی میز است.ایران در حال تبدیل شدن به Sitting Duckراههای اقتصادی یکییکی بسته میشوند و حلقه فشار تنگتر.وقتی تحریم، محاصره و تهدید نظامی همزمان میشوند،این دی…Show more9 MB
🔴وقتی حجم زیاد حماسه فیلمبردار را مجبور میکند سرعت ویدیو را ۳۲ برابر کند#میبد#شهریورماه5 MB