Profile picture of ‌Aidin | آیدین‌
۱. تضعیف پول ملی تورم را مهار نمیکند، بلکه آن را تشدید میکند:ایران کشوری وارداتمحور است (خوراک، دارو، مواد اولیه، ماشینآلات). وقتی دلار گران میشود، قیمت تمام این کالاها بهصورت مستقیم افزایش مییابد. این یعنی تورم افسارگسیخته نه مهار تورم. تجربه سالهای اخیر ایران خلاف این ادعا را ثابت کرده است.

Profile picture of ‌سید علی ابراهیمی‌
📑 مدیر #اینستاگرام در دادگاه متا: اطلاعات منفی درباره ایمنی نوجوانان را پنهان نکردیم🔸 #آدام_موسری ، مدیر اینستاگرام، در دادگاه فدرال اوکلند اتهام مقام‌های ایالتی آمریکا مبنی‌بر پنهان‌کردن اطلاعات منفی درباره قابلیت‌های ایمنی اینستاگرام را رد کرد. او در چهارمین روز محاکمه #متا درباره تأثیر شبکه‌ه…Show more

Profile picture of ‌سید علی ابراهیمی‌
⚠️ #شنوتو رفع #فیلترینگ شد/ علت مسدودسازی چه بود؟دسترسی به پلتفرم شنوتو در شبکه‌های #ایرانسل و #همراه_اول بدون نیاز به #فیلرشکن برقرار شد.گفتنی است که روز ۲۴ مرداد، کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه این پلتفرم را مسدود کرده بود و هیچ توضیح رسمی در خصوص علت این محدودیت اعلام نشده اما گمانه‌زنی‌…Show more

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
به همین سادگی نهج‌البلاغه بخوان
4 MB

تو آمدی که به دلهای مرده جان بدهیبه ذهن خفته نسل بشر تکان بدهی ...#امت‌واحده #هفته_وحدت #رحمت_للعالمین #مرگ_بر_آمریکا

Profile picture of ‌سیدمصطفی میرباباپور‌
اللهم انا نشکو الیک غیبة ولی فقیهنابعد فقد نبینا و غیبة ولینا#امام_زمان #امام_خامنه‌ای

Profile picture of ‌eli‌
💯کلید طلایی اعتماد به نفس کودک ❗️هیچ چیـــز به اندازه مسئولیت دادن به کودکان اعتماد به نفس آنها را افزایش نمی دهد، پس سعی کنید به فرزند خود مسئولیت های متناسب با سن اش را منتقل کنید. خواهید دید که هــرگاه او مسئولیت اش را انجام می دهد چه رضایت خاطری

Profile picture of ‌مهدی جعفری‌
زیباست 🥲سر فکندم رفتم رو به سوی سرنوشت ...#شهریار#یادگاری
3 MB

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
‌اینکه امام سید مجتبی خامنه ای، پیام خودشون رو به باقر قالیباف نمیده تا به «فالح الفیاض» رییس حشد الشعبی و عزیزان مقاومت بده و ۴۸ ساعت بعد از سفر باقر به عراق، این ‌#پیام‌ رو توسط «حجت الاسلام قمی» ارسال می کنند، خیلی معناداره برای اهل خرد!!#ننگ_نامه_اسلام_آباد#پایگاه_تحلیلی_یقین

Profile picture of ‌پایگاه تحلیلی یقین‌
سخنگوی دولت: از من خواسته شد که پوششم را تغییر بدهم و چادر بپوشم، گفتم که حاضر نیستم و چادر سر نمی کنم!از زمان دبیرستان روشنگر بودم و چادر اجباری بود و سر می‌کردم و دیگر هیچ...#پایگاه_تحلیلی_یقین
688 KB

Profile picture of ‌محمد خورشیدی‌
رفتی💔🖤
654 KB

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
♨️ریاست جمهوری باسلطنت،پادشاه اشتباه نگیرید!🔹️متأسفانه بعضاًسخنانی ازبرخی مسئولین درباره فضای مجازی یاحجاب وماننداینها واقعاً عجیبه🔹️این عده،حواسشان را جمع کنندکه دولت،قوه مجریه.یعنی مجری سیاست های کلی نظام واسنادبالادستی،حق نداردخارج از قانون اساسی وقوانین مصوب کشور وعده دهدیا عملی انجام دهد.