من یک دلسوز بیشتر برای ملّت ایران نمی بینم…
اکنون به پیشوای شهیدمان عرض میکنم: ای قتیل مظلوم! ای مظلوم سرافراز! ای بندهی صالح خدا! حال که با چشمان اشکبار و دلهای شکسته با پیکر شما وداع میکنیم، با شما عهد میبندیم که عهد میبندیم که انتقام خون پاک شما و همهی شهیدان این دو جنگ را از قاتلین جنایتکار و بیآبرو بگیریم.#رهبر_انقلاب#رهبر_شهید
در حرم امام رضا علیه السلام برای مراسم گرامی داشت رهبر شهید شرکت کردم پرچم های ایران جمع شده بود پرچم #خونخواهی چشم نوازی میکرد این حرکت مردم برای همه معنای واضحی دارد ایران بی ولی را نمیخواهند انتظار داریم مسئولین موضع واضحی بگیرند#باید_برخاست#ایران_قوی#مذاکره#یا_لثارات_الحسین#انتقام
@MJBOffical18hجمعیت برخی کشورهای منطقه (۲۶-۲۰۲۵):بحرین حدود ۱/۵میلیونقطر حدود ۲/۶ (۲/۳مهاجر!) میلیونعمان حدود ۵/۳ترکمنستان حدود ۶/۲باکو حدود ۱۰/۳امارات حدود ۱۱/۳عربستان (۱۲ بومی+۲۴مهاجر) حدود ۳۶میلیون نفرجمعیتی که برای #تشییع پیکر #رهبر_شهید به خیابان آمدند: (۱۰عراق+۳۳ایران) بیش از ۴۳میلیون نفر .#انتقام
مهمترین وسیله بعد از خود سنتور قطعا مضراب هستش | کلاس آموزش سنتور و آموزش گیتارآموزشگاه موسیقی اشراق با اساتید آقا و خانم مجرب آدرس حضوری: قزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷@Eshragh_Music_Qazvin#سنتور
@noormedia18hسروی و مقیم باغ دار الذکریپُر نورترین چراغ دار الذکریاز جنس غم حسین باشد غم توای داغ که در رواق دار الذکری صامره_حبیبی 🇮🇷 #شهید_امام_خامنهای #دار_الذکر
♦️امروز ۱۳۳ روز از حمله به مدرسه شجره طیبه #میناب میگذرد 🖤🥀انتقام این کودکان رو از حرامزادگان عالم میگیریم!ما زنده به آنیم که ارام نگیریم🔥#اطهره_زارعی♦️امروز ۱۳۲ روز از حمله به مدرسه شجره طیبه #میناب میگذرد 🖤🥀انتقام این کودکان رو از حرامزادگان عالم میگیریم!ما زنده به آنیم که ارام نگیریم🔥#پرهام_رنجبریShow this thread
@BuZaynab20h🔴 انتقام خون #شهیدان، حتمی است🔹 عهد میبندیم که #انتقام خون پاک شما و همهٔ شهیدان این دو جنگ را از قاتلانِ جنایتکار و بیآبرو بگیریم. این انتقام، خواست #ملت ماست و بهطور حتمی باید صورت بگیرد. جنایتکاران، آرزوی مرگی #آرام و در بستر را با خود به #گور خواهند برد.✍🏼 بخشی از پیام رهبر معظّم #انقل…Show more
بیانیه فراخوان: قرارگاه مردمی سازندگی پساجنگبه نام خداوند جان و خردای مردم شریف و پرتلاش #ایران؛ما در آستانهی دوراهیای ایستادهایم: میان سایهی سنگین #جنگ و نورِ روشنِ ساختن. جنگ، آزمونِ جانها بود؛ اما سازندگی، آزمونِ #عقل، #مدیریت و #اراده ماستما معتقدیم که ایرانِ پس از جنگ، تنها با دی…Show more
#پوستر((آقای شهید ایران ، حسینی بود))🔰او حسینی بود، حسینی اندیشید، حسینی حرکت کرد، حسینی جهاد و مقاومت نمود، حسینی زیست، و حسینی خون خود را در راه مکتب حسین تقدیم کرد و به شهادت رسید. کاری از:محمدطاها طاعتی زادهپ.ن: اولین کار من در این حوزه هست و شنوا نظرات شما هستم❤️🌹
افشاگری محمدجواد مولوی، سردبیر رجانیوز:قالیباف در مشهد میزبان مذاکرهکنندگان بوده!!!هر دم از این باغ بری میرسد!!!#پایگاه_تحلیلی_یقین
آرزوی مرگی آرام و در بستر را با خود به گور خواهند برد#مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #مرگ_بر_ترامپ#مرگ_بر_نتانیاهو
هرچند روش انتخاباتشون با ما فرق دارهاما همین مردم آمریکا پلهپله رهبرانشونو انتخاب میکنندموکراتها (آبی)جمهوریخواهها (قرمز)مردم آمریکا هم باید درد جنگ را حس کنندباید در سوگ عزیزانشون بشیننباید بوسیله تنگه هرمز تحریم بشنباید طعم گرانی را بچشند
تأئید قطعی حکم قصاص و اعدام نتانیاهو، ترامپ و سایر عوامل مؤثر در این جنایاتحکم ولی امر مسلمین جهانآیةالله سیدمجتبی حسینیخامنهای:انتقام، خواست ملّت ما است و بهطور حتمی باید صورت بگیرد