Profile picture of ‌امیرحسین محمدی 🇮🇷🇵🇸‌
@AH_Mohammadi14 July 2026
باز شدن #مجلس خبر خوب و امیدوار کننده ای است. امیدوارم نمایندگان مجلس به سرعت طرح حاکمیت جمهوری اسلامی #ایران بر تنگه هرمز و دریافت کارمزد را تصویب نمایند.حتما موضوع مربوط به تفاهم نامه پیگیری شود. مسئولینی که تعهد مسئولیت کردند را پاسخگو کنید.https://farsnews.ir/Fatemeh_nazemi/1783970738294575211

Profile picture of ‌محمد متین‌
@Mohammad__Matin14 July 2026
چرا باید هرشب صبر کنیم تا دشمن بزنه بعدش ما جواب بدیم؟ #پیشدستی و #جسارت و ابتکار و بالاتر از همه #ایمان رمز پیروزی ماست#جنگ #مذاکره #آتش_بس #تنگه_هرمز #آمریکا

Profile picture of ‌علیرضا بابایی‌
@Alireza_Babaee14 July 2026
امام شهیدمون در بیاناتشون که مورد صهیونیسم که در کتاب رو به پایان جمع آوری شده می فرمایند:

Profile picture of ‌حامد ماکوئی‌
@Hamedmakuei14 July 2026
🔵 امام خمینی (ره):کشور باید تصفیه بشود، از این مغزهای پوسیده ای که عاشق آمریکا هستند و عاشق غرب هستند.

Profile picture of ‌کربلایی سیدجواد حسینی خامنه ای‌
@user1784124124314 July 2026
هر وقت من فکر اینه میکنم خودم این جنگ این شهادتو این میدان های شرف خون تمام بشه ما بمونیم بعد مثلا تصادف بمیریم به تب بمیریم در تصور این فکر آنچنان قلبم فشار میاد یک میدان مسابقه افتخار ابدی و الهی این از من گرفته بشه با آدم همان طور بمیره یک خیلی سختهاین دعای است که قلب ما بر میاد ای کاش که مرگ...
4 MB

Profile picture of ‌امیرحسین بذرافشان‌
🇮🇷‼️ امام خمینی (ره):کشور باید تصفیه بشود، از این مغزهای پوسیده ای که عاشق آمریکا هستند و عاشق غرب هستند.

Profile picture of ‌فرشید پوشند‌
@Pooshandeh_ir14 July 2026
ای کاش کسی بود برای ملت مبعوث شده، روشن می‌کرد با وجود عدم برخورداری از مزایای حضور #ایران در معاهده NPT، دلیل عدم خروج ما از آن چیست؟ دشمن چه باید می کرد که نکرده؟ چه جنایتی باید مرتکب می شد که نشده؟کجاها رو باید میزد که نزده؟چه کسی رو باید ترور می کرد، که نکرده؟ پس منتظر چی هستید شما؟#جنگ

Profile picture of ‌حسین صادقی‌
@BelHashin14 July 2026
آقایان #پزشکیان و #عراقچی، نمیخواهید در مورد بی‌احترامی‌های #ترامپ به مردم ایران چیزی بگویید؟آیندگان از شما نه تنها بعنوان #خائن بلکه بی‌خای* نیز یاد خواهند کرد.

Profile picture of ‌حسین فرخی نیا‌
@Abdolmahdi5914 July 2026
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَنائب الزیاره همه دوستان بودم 😭#رهبر_شهیدم#انتقام

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
@rezamosavi_ir14 July 2026
📢 «زنگ بیدارباش برای دیپلماسی ایران »https://fashnews.ir/125684🚨🚨وقتی سیاست لباس ورزش می‌پوشد🔸🔸فاش نیوز-سال‌هاست که مسئولان نهادهای بین‌المللی ورزش،از المپیک گرفته تاجام جهانی، یک شعار مشترک را تکرار می‌کنند؛ «ورزش،زبان مشترک ملت‌ها و میدان صلح،دوستی و احترام متقابل است.»

Profile picture of ‌حاج آقا قبله علی‌
@ghebleali14 July 2026
آقای #پزشکیان!ازنظربنده بنابه عملکردوشخصیت وتدبیرتان مسولیت روستای دونقوزآبادسفلی هم برای شمازیادی استوقیامت مقابل اعضایی از #شورای_نگهبان که صلاحیت تورابرای ریاست جمهوری تایید کردن راخواهم گرفت وازآنهانخواهم گذشتالبته هرکسی غیرازتویاهم کیشانت برگزیده شده بود،مدام رویای انتخاب شمارابه مامیفروختن
آقای #پزشکیان!شهیدچمران حکیمانه فرمود:هرکسی بدون تخصص،مسولیتی راقبول میکند،بیتقواستاگر تقواداری وخائن به دین وکشورنیستی به آیه ای که روزاول #ریاست_جمهوری قرآن راباز کردی وآمد،زودترعمل کن،فردادیراستفردایش فاجعه ترور هنیه وبعدش درترور #سیدحسن گفتی که مارافریب دادن وهمینطورباعملکردت بیچاره کردی مارا

Show this thread

Profile picture of ‌𝙖𝙡𝙞𝙧𝙚𝙯𝙖 𝙠𝙝𝙤𝙧𝙨𝙝𝙞𝙙𝙞‌
@alirezakhorshidi14 July 2026
۱/۳ مدیرعامل یک باشگاه با خونسردی می‌ گوید: «حقوق من ۲۰۰ میلیون تومنه🤏، تازه پاداش هم باید بدن!» برای بعضی‌ها، حقوق نجومی آن‌ قدر عادی شده که انگار درباره پول خرد صحبت می‌ کنند. یاد «معلمِ باشرافت» سریال هیولا مهران مدیری افتادم...
1 MB

Profile picture of ‌محمدعرفان حیدری‌
@M_Erfan_Heidari14 July 2026
این سری خیلی زودتر به حرف رهبری رسیدیم...مذاکره شد و ۲۰ روز بعد دوباره داره جنگ میشه...خوبه ضرب المثل داریم که آدم ۲بار از یک سوراخ گزیده نمیشه...ما که بیشتر از دوبار گزیده شدیم😐.
بنده علی‌الاصول نظر دیگری داشتم ولی از باب تعهدی که رئیس‌جمهور محترم به‌عنوان رئیس شورایعالی امنیت ملی از طرف خود و اعضا در پاسداشت حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت به بنده دادند و تصریح به قبول مسئولیت آن نمودند، اجازه آن را صادر کردم.

Profile picture of ‌تهران سیاست‌
@Tehran_siasat14 July 2026
استنلی میلگرام:اگر بتوانی نحوه‌ی تفسیر انسان از جهانش را #کنترل کنی، گامی بزرگ به‌سوی کنترل رفتار او برداشته‌ای.#دولت‌ها مبالغ هنگفتی صرف #تبلیغاتی می‌کنند که در واقع تفسیر رسمی رویدادهاست.#عملیات_روانی#جنگ_شناختی#جنگ_ترکیبی#سواد_رسانه_ایی

Profile picture of ‌علیرضا سلیمانی نژاد‌
خب خدا رو شکر که هم جنگ تموم شده و هم محاصره دریایی برداشته شده؛مرسی رفیق حاج قاسم😏😏#قالیباف#علی_الاصول #پزشکیان

Profile picture of ‌حاج آقا قبله علی‌
@ghebleali14 July 2026
آقای #پزشکیان!شهیدچمران حکیمانه فرمود:هرکسی بدون تخصص،مسولیتی راقبول میکند،بیتقواستاگر تقواداری وخائن به دین وکشورنیستی به آیه ای که روزاول #ریاست_جمهوری قرآن راباز کردی وآمد،زودترعمل کن،فردادیراستفردایش فاجعه ترور هنیه وبعدش درترور #سیدحسن گفتی که مارافریب دادن وهمینطورباعملکردت بیچاره کردی مارا
آقای #پزشکیان!وقتی برخی ازمردم حق دارن و میگن که احمقیمن بهشون میگم:اینطورنگین،وقتی ایشون توهرحادثه مهمی طرف غلط #تاریخ روانتخاب میکنهانقدردرست،غلط روانتخاب کردن،اتفاقی نیستاگه کسی بلده برای مرگ امیرسابق قطر،پیام بده ولی برای پیام خونخواهی #آقا_سید_مجتبی وحمله وحشیانه به ایران چیزی نگه،فقط خائنه

Show this thread