Profile picture of ‌خاک 🎒‌
نگو سودای آغوش تو را بیرون کنم از سر کجا سرباز. میل دل بریدن از وطن دارد ...؟#امام_شهید

Profile picture of ‌Colorful Palette‌
بار اولی ک اومدم دیدار رهبری نمیدونستم کارت رو ازمون میگیرن فک میکردم برای یادگاری میتونم نگهش دارموقتی ازم گرفتن ب خودم گفتم بار بعد اگ بیام حتما عکس میگیرمدیدار اولم فراموش نشدنی بود برامجا نبود ما پایین باشیم دم در ناامید وایسادم ک گفتن شما اومدین، جمعیت رفت جلو تا شما رو ببینن ولی نیومدین،

Profile picture of ‌آستان مقدس علوی‌
علی يداللّه و عين اللّه و لسان اللّه علی‌ست جلوه مرآت خالق سبحان

Profile picture of ‌عقیل رضانسب‌
#مکتب_امام راحل و شهید، مکتبِ برنتافتن طاغوت و ایستادگی در برابر نظام سلطه است؛ ریشه‌ای که امروز در رگ‌های جبهه مقاومت و آحاد ملت ایران، پرخروش‌تر از هر زمان، به سوی قله‌های اقامه حق جاری است.و این قیام لله اهداف اسلامی ما را محقق خواهد کرد!#باید_برخاست #انتقام #خونخواهی

Profile picture of ‌یه مُشت.‌
کهف را #عاشق شوی آخر شهیدت می‌کند . . .

Profile picture of User
دست ما را هم بگیرید و از زمین بلندمان کنید؛ شما که پرواز بلدید...✍🏻 راضیه واحدی

Profile picture of ‌محمد ولیان‌پور‌
چون بیوه‌گان ننگ سلامت ماند بر ما...تاوان این خون تا قیامت ماند بر ما...#باید_برخاست #یالثارات_الامام #علی_معلم

Profile picture of ‌امیرحسین برمکی‌
🕯[عَلَی الدّنیا بَعدَکَ الَعفا؛ فَقَد اِستَرَحتَ مِن هَمِّ الدُّنیا و غَمِّها | اُف بر این دنیا پس از رفتن تو؛ پس با رفتن خود، از اندوه و ناگواری این دنیا، آسوده شدی!]🖤به امید دیدار ای نائب شهید ولی‌عصر (عج)؛ به یاد ما امت دلسوخته‌ات هم باش‌. اُذکُرنا عِندَ رَبِّکَ وَ اجعَلنا مِن بالِکَ...

Profile picture of ‌آموزشگاه موسیقی اشراق اشراق‌
ساز سه‌تار پس از ورود ضبط به ایران پس از در دسترس قرار گرفتن امکانات ضبط صدا در ایران در ابتدای قرن بیستم، مجموعه‌ای از موسیقی ایرانی در صفحه‌های گرامافون ضبط شد. اما به دلیل کیفیت پایین میکروفون‌ها و ضبط صدا بدون استفاده از برق، صدای سه‌تار ضبط و ثبت نشدآموزش سه تار الوند قزوین ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴
ساز سه‌تار پس از ورود ضبط به ایران 
آموزش سه تار  الوند قزوین ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ الهه کرمی شهر صنعتی البرز قزوین

Profile picture of ‌tahura‌
چهار ماه طول کشید... نه برای اینکه رفتنت را باور کنم؛ برا اینکه بفهمم بعضی داغ ها قرار نیست التیام پیدا کند. قرار است برای وداع بیاییم، همه می‌گویند آخرین دیدار...، اما برای من اولین و آخرین دیدار است. #رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنه‌ای #باید_برخاست

Profile picture of ‌مردم تهران‌
❤️‍🩹وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ🕊️#شهادت #رهبر_شهیدم #رهبر_شهید #وداع #مقاومت #باید_برخاست #مرگ_بر_آمریکا #مرگ_بر_اسرائیل #سرباز_اتحاد

Profile picture of ‌علیرضا بابایی‌
تا حالا هیچ وقت ندیده بودم که رهبرمون خوابیده باشندایکاش مثل همیشه شما رو ایستاده میدیدیمنمیشه باورم که وقت رفتنهتموم این سفر بارش رو شونه ی منهکجا می خوای بری چرا منو نمی بریحسین این دم آخری چقدر شبیه مادری#امام_شهیدShow more

Profile picture of ‌🇮🇷 ℛℯ𝒴ℎ𝒶𝓃‌
کتاب مانده و آن دست ِآشنا دیگر نیست ؛چه سخت باور کنم ، صاحب ِقلم دیگر نیست . . . 💔 .

Profile picture of ‌Soraya Salehi‌
❇️راز یک توفیق(قسمت سوم)

✍️راز،یک توفیق (قسمت دوم)

Profile picture of ‌آموزشگاه موسیقی اشراق اشراق‌
آموزش کاخن در قزوین شهر صنعتی البرز الوند آموزشگاه موسیقی اشراق الوند پنج‌شنبه ها کلاس• دف• داربوکا (تیمپو/تمپو)• پرکاشن• کاخنقزوین، شهر صنعتی البرز، بلوار سهروردی، نبش آزادی ۲۰، طبقه بالای آبمیوه بستنی تو و من آموزشگاه اشراق ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ - ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷…Show more
آموزش کاخن در قزوین شهر صنعتی البرز الوند آموزشگاه موسیقی اشراق الوند الهه کرمی
اموزش کاخن دف ویولن گیتار سنتور در شهر صنعتی البرز الوند قزوین آموزشگاه موسیقی اشراق الهه کرمی

✍️راز توفیق

Profile picture of ‌سیدرضا موسوی‌فاضل✔️‌
یادداشت♨️| روایت پیروزی؛ وقتی مقاومت، سنت الهی می‌شودعاشورا به ما آموخت که پیروزی،همیشه در ماندن نیست؛ گاهی در ایستادن است. سنت الهی بر این قرار گرفته است که اهل ایمان، اگر در مسیرحق استقامت ورزند،حتی اگر ظاهراً همه قدرت‌های دنیا در برابرشان صف‌آرایی کنند،شکست‌خورده نخواهند بود. کربلا، سند جاودان

Profile picture of ‌عارف ابراهیمی‌
حجت‌الاسلام والمسلمین عارف ابراهیمی امام‌جمعه هویزه، با دعوت از مردم برای حضور گسترده در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب، این مراسم را جلوه‌ای دوباره از پیوند ناگسستنی امت با ولایت دانست و تأکید کرد: حضور پرشور مردم در این آیین، تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی، مکتب عاشورا و ولایت خواهد بود.

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
مانند تمام جان نثاران راه محمدی و علوی،در آخر بیعت خود را با جانت ضمانت و دلدادگی‌ات را با خونت امضا کردی...#رهبر_شهید