Profile picture of ‌علیرضا بابایی‌
هوای تهران برای ما ها که ساکنش هستیم از این به بعد چقدر دلگیر هستشهوایی که یک عالم بزرگ ، آقای مهربانمون ، عزیزمون برای همیشه ترکش میکننای کاش بیشتر قدرشو میدونستیم ای کاش کمتر خون به دلشون میکردیمای کاش هواشونو همون طور که پدرانه هوامونو داشت می داشتیم ای کاش...

Profile picture of ‌مصطفی مدرس پور‌
🔎در حرم آقا ابا عبدالله الحسین و آقا ابا الفضل العباس علیهم السلام نائب الزیاره شما عزیزانم هستم. 🤲دعامیکنم خداوند متعال به آبروی اهلبیت این مملکت رو از شر دشمنان و بدخواهان و خائنان حفظ کنه.  و شما عزیزان هر حاجتی دارید ختم به خیر و برآورده بشه.  و خداوند به آبروی باب الحوائج و اهلبیت نگاه ویژه…Show more

Profile picture of ‌میم حِ‌
گفتم که از غم تو بمیرم ، توان نبود ما را به سخت جانی خود ، این گمان نبود #رهبر_شهید #باید_برخاست

Profile picture of ‌رضا تقی زاده‌
انتقامت دور نیست بر تن کفن پوشانده‌امدر رگانم زین فراق عزم قیام جوشانده‌اماشقیا اینرا بدانند که نیام بشکسته استذوالفقار حیدری بار سفر را بسته استای حرامیان فرار را بر قرار ترجیح دهیدعازم رزمیم و خیبر را دوباره بنگریدیالثارات الحسین(ع) بانگ قیام شیعه است…Show more
753 KB

Profile picture of ‌🇮🇷🇱🇧 زهرا پروانه 🖐🏻🎒‌
مذهبی نبود ولی گفت: « نمی خوام دلتو بشکنم کاری نمی کنم که نگران بشیحواسم هست اذیتت نکنم » به نظرم اون بهتر از مذهبی ای که دیده بودم معنای « حق الناس » رو فهمیده بود#SMM

Profile picture of ‌دکتر محمود خردمند‌
آقا ببخش ما راکه چشم‌هامان باز بود، اما ندیدیم عمق نگاهت راکه گوش‌هامان شنوا بود، اما نشنیدیم پیام پنهان کلامت راکه قدر ندانستیم دلسوزی هایت راکه گوش ندادیم بایدهایت را و تو به جای همه ما انجام دادی آنچه را که استقلال و عزت ما را امروز رقم زده استما را حلال کن ای حاکمِ اندیشمندِ شهیدِ ایران

Profile picture of ‌انجمن شاعران شعر و ادب فارسی‌
🚩 حرف دل مردم امروز در شعر طوفانی و حماسی جناب محمد رسولی در مصلای تهران برای خونخواهی امام شهید:چرا نمی‌شکند بغض سرد حیرت مادلم شکسته عزیزم کجاست غیرت ماتو را به خاک نهیم و به خانه برگردیم؟به روزمرگی این زمانه برگردیم؟چرا ز پرچم سرخ قیام حرفی نیست؟به «حرف» هم دگر از «انتقام» حرفی نیست

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
گیرم که فردا سپیده سر زد و روزگار به کام؛با غم آنان که برای ما جان دادند چه باید کرد؟

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
خداحافظ آقای شهیدم 😭😭😭مهدی رسولییابرگردیاآن دل رابرگردان... داغ یتیمی تااسخوان میسوازند #قائدشهیدپدرامت آجرک الله یا صاحب الزمان(عج)
2 MB

Profile picture of ‌Dav Aji🇮🇷‌
از نخل برهنه سایه داری مطلب/از مردم هر زمانه یاری مطلب/عزت به قناعت است و خواری به طمع/با عزت خود بسازی خواری مطلب#شعر #پند #خدا

Profile picture of ‌Selena Armaniy‌
🇮🇷🖤ای رهبر شهیدم راهت ادامه میدم🖤😭🖤😭🖤😭🖤😭🖤😭لعنت الله علیه قاتلین امام رهبر شهید🤲 مذاکره با آمریکا خیانت به خون شهدا و امام شهدا است 🔥#صلوات برای شادی روح رهبرشهیدعنایت کنید 💚#من حسینیم🇮🇷🖤🇮🇷🖤🇮🇷🖤🇮🇷🖤🇮🇷🖤
12 MB

Profile picture of ‌مادربزرگ‌
گر ذره شوم، ذره شوم، ذره شوم منهرگز نَتَوانم بکشم بار غمت را..#انتقام #رهبر_شهید

Profile picture of ‌انسیه حوراء 🏴‌
بی‌پناه که شدی, صدایش بزن او حسین علیه‌السلام است...خوب می‌داند تک و تنها شدن یعنی چه؛#محرم
400 KB

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
چه تناسبی!تخته سیاه‌؛نماد درس و مکتب .و امروز،مگه جز اینه که اومدیم درسِمقاومت پس بدیم در تشییع یگانهمعلم دوران‌ ..

Profile picture of ‌رویال گراف‌
فتوشاپ چیست؟#پادکست_آموزشی
پادکست فتوشاپ چیست (1)
bagherpour

Profile picture of ‌پَـ🌙نآه‌
هشدار : گریه بعد از دیدن این ویدیو کاملا طبیعه."
1 MB

Profile picture of ‌Zahra‌
▪️چرا ز پرچم سرخِ قیام حرفی نیست▪️به حرف هم دگر، از انتقام حرفی نیست▪️جدا زِ هر جَرَیانی است بحث قاتل تو▪️مرا چکار به امضای نحس قاتل تو▪️نمی‌کنیم در این انتقام کوتاهی▪️که زنده‌ایم فقط از برای خون‌خواهی#باید_برخواستShow more
5 MB

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
وِترالموتُور؛باید تنها شوی، تا با حسین شوی...#یاحسین#محرم

Profile picture of ‌حاج سعید‌
صبر است مرا چارهٔ هجرانِ تو لیکنچون صبر توان کرد؟ که مقدور نمانده‌ست💔🥀پ‌.ن: الی اللقاء#امام_شهید #انتقام
660 KB