Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
احتمالاً تنها دیکتاتوری بودی که ثروتی به وسعت کل ایران در اختیارت بود اما نه خبری از کاخ بود و نه لباس‌های نو و گرون‌قیمت و نه خودروها و جت‌ها و قایق‌های تفریحی...احتمالاً تنها دیکتاتوری بودی که یه عمر حبس در منزل و محل کارت بودی و خبری از مسافرت و تعطیلات با خانواده‌ت نبود چون دغدغه‌ی ایران عزیزم…Show more

Profile picture of ‌مبین خجسته برومند‌
گاهی هنر پیش از آنکه رویدادها رخ دهند، آنها را به تصویر می‌کشد، این اثر را در روزهای آغازین نبرد بر بوم نشاندم، مشتی گره‌کرده میان رنگ‌ها که هیمنه‌ی نشان‌های ستم را در لحظه‌ی برخورد فرو می‌ریزد، امروز که این نشان با خاطره وداع و شهادت رهبر پیوند خورده، معنایی عمیق‌تر به خود گرفته است، نمادی از عزم ر…Show more

Profile picture of ‌تبسم*‌
آخرین یادگار از آن یار؛آه از بغض آخرین دیدار..#دیدار_آخر #رهبر_شهیدم

Profile picture of ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܘ ܢ̣ߊ‌ࡅ߭ࡐ‌¹³³؛🖤🏴‌
سلام بر کسی که مایه دلگرمی امتی است... درحالیکه خود غرق دریایی از غم است:) حالتان خوب است آقایِ من؟برای سر سلامتی دادن کجا بیائیم،محبوبِ غایب؟:)❤️‍🩹

Profile picture of ‌اولی البأسِ الشدید‌
شاید بادیدن این عکس نیروهای مسلح ما بیشتر مسئله #نفوذ را جدی بگیرند!!! شایددیگه این جماعت #وطن_فروش که بر ضد #رهبر هم اقدام میکنند چکار کنند که بگن ما #خائن هستیم؟؟؟

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
سائل شدیم شامل لطف و کرم شدیمخوار آمدیم از نفست، محترم شدیم#امیرالمومنین

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
در سبک یکی از قبلیا | فقط با این تفاوت که به خاطر جزئیاتش این‌بار جای یک نفر، سه نفر روش کار کردن 🙂

Profile picture of ‌آرتیماـ کیان‌
🎤کانالهای بصیرتی بچه انقلابی های کف خیابون، با #نفوذ دولت #وفاق یکی یکی مسدود میشه...‼️‼️‼️آقای #پزشکیان با #تحریف #تهدید #تحریم مردم را بیدارتر میکنید...‼️‼️‼️#باید_برخاست #انتقام #فتنه_بزرگ_مسئولین#بدرقه_تابهشت #قالیباف

Profile picture of ‌آرتیماـ کیان‌
✍️بنگر که جهان به عشق پابرجاست #غزل رهبر شهید در وصف عروسشان #شهیده_زهراحدادعادل : 🔸رخشنده و باصفا و زیباییشایستۀ نام نیک زهرایی🔸شادی زده خیمه در سرای دلزهرا تو عروس خانۀ ماییShow more

## پویش «وداع را به مسئولیت تبدیل خواهیم نمود»هر انسان، روایت منحصربه‌فردی از این روزها در دل خود دارد؛ روایتی که می‌تواند الهام‌بخش دیگران باشد.از شما دعوت می‌کنیم با هر زبان و هنری که می‌توانید، سهم خود را در ثبت این حماسه ماندگار ایفا کنید. #داغ_فرمانده#باید_برخاست

Profile picture of ‌آموت 🇾🇪🇮🇷🇵🇸🇱🇧☫‌
┃نماد جدید میدان انقلاب#باید_برخاست
✊ نماد جدید میدان انقلاب
✊ نماد جدید میدان انقلاب

Profile picture of ‌مرتضی سبزواری‌
قبلاً گفته بودید:«خوش به حالتان که بنده را می‌بینید و دوست دارید؛ من شما را نمی‌بینم اما دوستتان دارم».حالا دیگر ما هم شما را نخواهیم دید آقاجان، ولی همچنان دوستتان داریم و خواهیم داشت، شبیه شما!#امام_شهید #بدرقه_تابهشت#دیدار_آخر #باید_برخاست

Profile picture of ‌🖤Amirhossein🏴 seify‌
رنگ از جهان رفت و سیاه شد زمینجز نورِ تو، هیچ نماند در این میانکفن به تن داری، ولی کَفَن از نور استاین پوششِ تو، هم‌چنان در استوار است ای خدااا هر لحظه نزدیک که میشه دلمون میلرزه #یالثارات_الحسین 🥲😭🏴#رهبر_شهیدم #پدرامت#باید_برخاستShow more

Profile picture of ‌یاس‌
حقیقتا این جمله‌ی :منتظران مهدی ، به هوش باشید که حسین را منتظرانش کشتند... تو ذهن اکو میشه 🔉حسین را منتظرانش کشتند منتظرانش کشتندمنتظرانش کشتند...https://eitaa.com/Alim_Olkhabir

Profile picture of ‌fatemeh🎒‌
والله که شهر بی تو مرا حبس می شودآوارگی کوه و بیابانم آرزوست...🏴💔

Profile picture of ‌tahura‌
️ سلام بر کسی که مایه دلگرمی امتی است، درحالیکه خود غرق دریایی از #غم است 💔#لبیک_یا_خامنه_ای #یا_لثارات_الخامنه‌ای

Profile picture of ‌fatemeh🎒‌
آرزویی که به دلم ماند..❤️‍🩹

Profile picture of ‌مُنْتَظِر .‌
به قول همسر سردار « حاجی زاده »:برعکس بقیه شهدا، هر وقت به ایشان می‌گفتم آرزو نداری شهید بشوی، می‌گفت مــن آرزو دارم زنده باشــم خدمت کنم، اگر قرار باشد همه شهید بشوند چه کسی بــماند و خــدمت کند. ولی دوست دارم رفتنم با شهادت باشد....