Profile picture of ‌فاطمه امامیاری🇮🇷‌
فکر می‌کردم وقتی دوباره برگردم، همون‌جایی هستید که تکیه‌گاهِ همه بودید، ولی امروز که اومدم، فقط جای خالیتون به قلبم هجوم آورد:))نه، این وداعِ من با شما نیست.. این وداعِ من با اون دخترِ شاد و ذوق زده ۱۳ آبانِ که زمانی که برای دیدار با شما می‌اومد فکر می‌کرد هیچ‌وقت قرار نیست انقدر زود یتیم بشه:))))

+یکی" بِهم بگِه دروغـــ❤️‍🩹ـــهخداحافــــظ~ ای داغِ• روی ^دل نشسته 😭ـــــــــــــ‎@Ali_Mirjani

Profile picture of ‌Mosavet 056‌
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ ************************و هرگز گمان مبر آنان که در راه خدا کشته شدند مرده اند، بلکه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی داده می شوند.

Profile picture of ‌روزبه قادری‌
بالای این خیمه‌ی محل استراحتِ عزاداران، تصویر امام شهید با دستی که رو به مردم بلند شده! انگار هنوز همان پیام زیر را تکرار میکند؛" آرام باشید من تا رسیدن به ظهور در کنارتان و مواظب‌تان هستم و با ظهور برمی‌گردم"و مردمی که زیر سایه رهبر شهیدشان آرام گرفته‌اند...#یا_لثارات_الخامنه‌ای #WeMustRise

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
کربلا که توفیق نشد مشرف بشیم؛ولی از عتبه عباسيه برامون پرچم فرستادن🥲

Profile picture of ‌سیّدحامد۷۲ 🇮🇷‌
جریان جبههٔ حقّ با شهادت یک پیشوا و جانشینی خلفی صالح، یک گام بلند به سوی هدف متعالی خود برمی‌دارد. قلب‌هامان مملوّ از دلتنگی خمینی کبیر و خامنه‌ای شهید، پر از حسّ انتقام و نفرت از قاتلان پلید و خائنان خبیث، و لبریز از شور و شوق رؤیت صبح دل‌انگیز ظهور است؛ و چه حال عجیبی!

Profile picture of ‌سعید سعادتی‌
دراین فرصت باقیمانده بدرقه وتشییع امام شهید، همه تمرکز وتوجه اجتماعات خیابانی بایستی به تقویت میدان واجتماع محوری مصلی تهران وبرگزاری با شکوه مراسم تشییع به عنوان لیله القدر انقلاب اسلامی باشد، که کانون توجه دوست ودشمن هم است وظیفه اجتماعات استانهای همجوار، شهرستانهای استان تهران و اجتماعات پایتخ…Show more

Profile picture of ‌ریحانه ابراهیمی🇮🇷‌
ایستادم روبروی پیکرتون؛ اما نشد، هرکاری کردم نشد که براتون فاتحه بخونم .. به والله از دلم نمیومد تو دومین دیداری که تو مصلی باهاتون داشتم شمارو به خدا بسپارم((:

Profile picture of ‌زینب کرمی‌
ازت ممنونم که به عنوان پر مشغله ترین مرد ایران ،ثابت کردی که هیچ بهانه ای برای کتاب نخوندن وجود نداره :)

Profile picture of ‌آموزشگاه موسیقی اشراق اشراق‌
استایل نشستن نوازنده دف | دفنوازی از همان جلسه‌های اول به استایل درست نشستن، گرفتن دف، زاویه دست‌ها، رهایی شانه‌ها و فرم مچ توجه جدی داشته باشید، چون بدن شما هر چیزی را که زیاد تکرار کند به عنوان عادت ذخیره می‌کند...آموزش دف، دفنوازی در آموزشگاه موسیقی اشراق الوند قزوین ۰۹۳۷۱۳۴۴۸۲۴ -  ۰۲۸۳۲۲۲۲۰۷۷
استایل نشستن نوازنده دف | دفنوازی 
از همان جلسه‌های اول به استایل درست نشستن، گرفتن دف... آمورش دفنوازی بداهه نوازی الهه کرمی

Profile picture of ‌حاج سعید‌
تا آمدم که با تو خداحافظی کنمبغضم امان نداد و خدا…در گلو شکست✍️قیصر امین‌پور#امام_شهید

Profile picture of ‌تاریخ سازان مقاومت‌
گزیده ای از کتاب من و کتاب📚تکلیف بعدی این است که کتابخوانی به عنوان یک سنت رایج دربیاید و همه در کشور کتابخوان بشوند و کتاب به یک عده از افراد جامعه اختصاص پیدا نکند...)●بیانات رهبر شهید در بازدید از هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 1373/02/20#رهبر_شهید #یا_لثارات_الخامنه‌ای

Profile picture of ‌امیرحسین | خادم العباس🖤🚩‌
مجموعه ارکسترال حماسی «#باید_برخاست»؛به مناسبت ایام تشییع و تدفین #رهبر_شهید - 3 قطعه بی کلام- تنظیم و آهنگسازی: امیرحسین تیموری

Profile picture of ‌دو  خط شعر 🏴‌
امّ‌البنین شدم که شوم یاورِ حسینتا گُل بیاورم بشود پرپرِ حسین#محرم#شنبه_های_ام_البنینی